Af Kasper Larsen

Psykoterapeut med speciale i parterapi

Featured Image
  • Gratis artikel om utroskab
  • Tilbud om hjælp til at komme over utroskaben
  • Parforholdstest der kan hjælpe jer med at opbygge parforholdet

Flere processer ved utroskab

Behandling af utroskab er ofte en kompliceret og krævende proces, der fordrer assistance fra en professionel parterapeut med alsidig erfaring. Ved utroskab er der ofte flere processer, faser og fagområder, der blander sig. Det kan dels være vanskeligt at overskue og at navigere i. Samtidig kan tilbageløb i processen forekomme.

Prøv først selv, men vent ikke for længe

Ved utroskab i parforholdet kan det være en god idé at sætte sig lidt ind i emnet og at tale om det. Ligesom andre fagfolk som fx advokaten, mekanikeren eller tandlægen, vil parterapeuten også sige at det er bedre at ringe så tidligt så muligt. Så ring, hvis skaden er sket og at I ikke forholdsvist hurtigt får løst problemet.

Parterapi omkring utroskab

Det er forskelligt hvornår folk søger hjælp til håndtering af utroskab og det specifikke fokus er ofte individuelt. Fælles er dog at jeg møder parret der hvor de er og arbejder med det som de ønsker at fokusere på. Overordnet gennemløber de fleste utroskabsprocesser tre faser: Krise – Stabilisering – Udvikling ©. De par der også ønsker hjælp til udviklingsfasen tilbydes en gratis parforholdstest til en værdi af kr. 1.200, som kan hjælpe med at identificere hvor I skal sætte ind indenfor de tre vigtigste områder af parforholdet.

På følgende link kan du læse mere utroskab og om hjælp til at kommer videre efter utroskaben. Du er også velkommen til at ringe ved spørgsmål og for bookning.

Hvad nu

Er skaden sket, så gælder det som ved alm. førstehjælp: Stands ulykken – Førstehjælp – Skaf behandling. I kan også læse mere om kærlighed, parforhold og parterapi på www.parterapi-parterapeut.dk. Ønsker I parrådgivning eller en konsultation i parterapi, så ring 6166 1900.

Hvis du kan lide denne artikel, er du velkommen til at dele den via Share nedenfor. Ønsker du at blive tilmeldt bloggen/nyhedsbrevet og at modtage besked når der er nye artikler og værktøjer på bloggen, kan du sende en mail. Du kan også følge med på www.facebook.com/parterapi.parterapeut.

Kasper Larsen
Familie- og parterapeut
© Kasper Larsen, 2014. All rights reserved.

2019-02-07T07:58:58+00:00