Utroskab – hvordan kommer man videre sammen med parterapi?

 • Hvordan håndtere man utroskab?
 • Hvordan kommer man over utroskab?
 • Hvordan kommer vi videre efter utroskab?
 • Hvordan finder man sammen igen efter utroskab?
 • Kærlighed efter utroskab?
 • Tanker, spørgsmål og følelser efter utroskab?
 • Sårethed og vrede efter utroskab?
 • Sorg, depression og angst efter utroskab?
 • Hvordan tackler man utroskab?

Kom videre sammen efter utroskab?

Over 10 års erfaring i parterapi ved utroskab

Parterapi-parterapeut.dk i København har i over ti år været specialiseret i parterapi omkring utroskab og har udviklet et effektivt koncept i parterapi ved utroskab. Parterapi ved utroskab er ikke blot en, men mange komplicerede og smertefulde processer, der ofte blander sig. De individuelle psykologiske processer påvirker også parterne imellem. Som individ er det derfor svært at skelne mellem og håndtere de mange psykologiske processer. Det kræver ofte støtte fra en god psykoterapeut med speciale i parterapi. Det er således også Parterapi-parterapeut.dk’s erfaring at den psykologiske afklaring, behandling og forebyggelse bedst sker samlet og i form af parterapi – frem for individuel psykoterapi. Men er det ikke muligt for partneren at deltage, kan du også få individuel psykoterapi hos Parterapi-parterapeut.dk i København.

Kan parforholdet, ægteskabet og familien reddes efter utroskab

Processerne omkring utroskab omfatter udover et hav af tanker, spørgsmål, følelser og reaktioner også processer som krise, sorg, tilgivelse, forsoning, tilknytning og tillid. Så på den ene side er parterapi ved utroskab et spørgsmål om krise- og sorgarbejdet og på den anden side et spørgsmål om forebyggelse, udvikling og fastholdelse – eller afvikling, hvis man ønsker det. Langt de fleste parforhold, ægteskaber og familier kan dog reddes med professionel parterapi ved utroskab, hvis parterne blot er committede, parate, fokuserede og arbejdsomme. Derudover kræver det en smule samarbejdsvilje og en vis portion tålmodighed – ikke at parterapi ved utroskab, skal tage lang tid. Nogle gange går det hurtigt.

Anbefalet koncept i parterapi ved utroskab

Konceptet i parterapi ved utroskab sigter mod håndtering af utroskabens tre faser©, som er Krise, Stabilisering og Udvikling. Undervejs støttes parret ligeledes i at takle utroskabens tre hovedopgaver©, som er Reaktion, Reparation og Redesign. Konceptet i parterapi ved utroskab er bygge op som en tre-trins-raket, så parterapien kan tilrettelægges efter de konkrete behov:

 • Opstart ved en enkelt konsultation i parterapi ved utroskab
 • Stabilisering ved et kort intensivt forløb på yderligere fem gange parterapi
 • Udvikling ved supplerende parterapi, sexologisk samtaleterapi eller imagoterapi

Afklaring og stabilisering med parterapi ved utroskab

Efter første konsultation i parterapi ved utroskab, har alle parter indblik i hvordan det umiddelbart står til og hvad der er behov for omkring utroskaben. Efter yderligere fem konsultationer i parterapi ved utroskab, har de fleste fået stabiliseret situationen. Man kan betale fra gang til gang eller købe et klippekort til de efterfølgende fem konsultationer i parterapi. Således gennemfører de fleste hurtigt et kort og intensivt forløb på seks konsultationer i parterapi omkring utroskab.

Udvikling eller afvikling efter utroskab

Når man er stabiliseret og afklaret efter utroskaben er to muligheder. Man kan vælge udvikling af parforholdet eller en afvikling af parforholdet. Men uanset hvad, er det godt at få ryddet op, så nissen ikke følger med. Til dem der ønsker afvikling, kan Parterapi-parterapeut.dk tilbyde skilsmisseterapi. Til dem der ønsker udvikling, kan Parterapi-parterapeut.dk tilbyde imagoterapi, alm. parterapi, sexologisk samtaleterapi eller opfølgende par-tjek.

Sexologisk samtaleterapi og imagoterapi efter utroskab

Dem der vælger udvikling tilbydes fortsat parterapi, tilrettelagt efter individuelt behov. Eventuelt suppleret med sexologisk samtaleterapi således, at sexlivet også kan reetableres efter utroskaben. Hvis man er interesseret i det bevidste, ansvarlige og levende parforhold samt et parforhold på første klasse med indsigt, nærhed og udvikling, er der mulighed for et særligt fastholdende, forebyggende og udviklende forløb i imagoterapi. Et forløb i imagoterapi efter utroskab, kan ofte gennemføres ved seks konsultationer.

Behovet for parterapi ved utroskab

De fleste er således kommet langt og videre efter utroskaben med samlet forløb i parterapi på 6 til 12 konsultationer over 2-6 måneder. Der er selvfølgelig ikke to processer omkring parterapi og utroskab som er ens. Det er forskelligt hvad udfordringen er, hvor parat parret er ved opstart og hvor hurtigt de kan arbejde. Nogle par behøver blot få konsultationer i parterapi ved utroskab og andre flere. Dem der bliver hurtigt færdig eller dem der vil sikre sig at de holder den rette kurs og undgår tilbagefald, tilbydes opfølgende par-tjek.

Utroskab er en seriøs krise der skal tages alvorligt med parterapi

Mange klienter tænker og spørger om det er nødvendigt med parterapi ved utroskab. Det er det ikke hvis man selv kan klare det. Men det kan de fleste ikke, da det er så komplekst. Utroskab og især ubehandlet eller ikke færdigbehandlet utroskab kan føre til koncentrationsbesvær, søvnproblemer, stress, angst, depression, øget misbrug, medicinering, nedgang i arbejdseffektiviteten, sygemelding m.v. Man bør derfor altid overveje psykoterapeutisk behandling i form af parterapi ved utroskab. Om ikke andet, så blot en par konsultationer for at være på den sikre side eller et par-tjek.

Af Parterapi-parterapeut.dk

I enhver krise og forandring er der en en læring og en mulighed.
Parterapi-parterapeut.dk i København hjælper med at gøre snublesten til trædesten.
Parterapi-parterapeut.dk tilbyder også supervision, coaching og ydelser til erhvervslivet.

Konsultation i psykoterapi og parterapi

I kan læse mere om parterapi på www.parterapi-parterapeut.dk.
Eller book en konsultation i psykoterapi / parterapi på tlf. 61661900.

Tips til parforholdet og kærligheden

Facebook: www.facebook.com/parterapi.parterapeut
Twitter: www.twitter.com/Parterapeuten
Instagram: www.instagram.com/parterapi
Pinterest: www.pinterest.com/parterapi

Læs mere om …

Utroskab
Seksualitet

Parterapi
Parterapeut

Online
English

Priser
Booking

Under Specialer kan du læse mere om stress, angst og depression, sorg, alkoholproblemer i parforholdet og voksne-børn af alkoholikere i parforhold.

Under Andre ydelser kan du læser mere individuel psykoterapi, imagoterapi, familieterapi, access bars & body processer og access bars & body kurser.

I menuen finder du også mere om bl.a. supervision, coaching og parterapi til erhvervslivet samt presseinfo og pressekit.

Kasper Larsen, mba
Eksamineret psykoterapeut med certificering i parterapi og speciale i utroskab og krise.
Certificeret coach med speciale i mindset, paradigmeskift, kvantespring og turnarounds.

© Kasper Larsen, 2014. All rights reserved.

Skrevet af
december 27, 2018
Instagram

har sommer 🌞 åbent og speciale i mindset, parforhold & relationer +15 years of expertise within couples therapy, infidelity, alcohol ... paradigm shift & mindshift.

+45 61661900
Phone / Whatsapp
Danish / English
Copenhagen / Online

Parterapi-parterapeut.dk
Change your mindset &
your relationship
will change.

What is your relationship mindset?
Mindset matters in relationships
Mindset predicts relationships
Mindset is critical for successful relationships
Love only grows with a growth mindset
Grow your mindset and your relationship grows
Get healthy relationships with healthy mindsets

Conscious relationships
with ease, joy and glory!

Dansk:
Parterapeut med speciale i utroskab, sexliv, krop, sundhed og parforhold tilbyder psykoterapi, parterapi, par-yoga og yoga-terapi. Stress af, skab nærhed, åben hjerterne, dyrk kærligheden og styrk seksualiteten.

English:
Psychological, energetic & body work: Couples therapy, psychotherapy, access bars, coaching, yoga, meditation & nutrition. Nutrition for your body, mind, spirit & relationships. Change your mind, life, health, happiness, relations & sexlife.

-

Mens sana in corpore sano:
Sund psyke, krop og relationer
Krise, udvikling og forandring

6 konsultationer i 6 uger
Ingen ventetid / akut
Start med en konsultation
Klippekort med rabat

Gratis artikler og eBog
Gratis parforholdstest
Gratis access bars ved terapi
Gratis wellness evaluering
Gratis body scanning

MBA Kasper T. Larsen
+45 61661900 / whatsapp
Akut, intensiv & effektiv terapi i Køenhavn/ online

Parterapi, alkoholbehandling, medafhængighed, voksen-barn af alkoholikere, stress, angst, sorg, depression.

Psykoterapeut, imagoterapeut, familieterapeut, parterapeut, sexolog, access facelift practitioner, access bars facilitator, body process facilitator & RYT 200 Exam Yoga Teacher.

-

#Utroskab #Sidespring #Affære #Infidelity #Adultery #MidlifeCrisis #Sexolog #Sextherapy #Kærlighed #Parforhold #Parterapi #Parterapeut #Imagoterapi #Imagoterapeut #Psykoterapi #Psykoterapeut #Love #Sex #Relationship #Couplestherapy #Couplestherapist #Psychotherapy #Psychotherapist #Coach #Coaching #Yoga #AccessBars #ParterapiParterapeut #ParterapiParterapeutDk
...

har sommer 🌞 åbent og speciale i mindset, parforhold & relationer +15 years of expertise within couples therapy, infidelity, alcohol ... paradigm shift & mindshift.

+45 61661900
Phone / Whatsapp
Danish / English
Copenhagen / Online

Parterapi-parterapeut.dk
Change your mindset &
your relationship
will change.

What is your relationship mindset?
Mindset matters in relationships
Mindset predicts relationships
Mindset is critical for successful relationships
Love only grows with a growth mindset
Grow your mindset and your relationship grows
Get healthy relationships with healthy mindsets

Conscious relationships
with ease, joy and glory!

Dansk:
Parterapeut med speciale i utroskab, sexliv, krop, sundhed og parforhold tilbyder psykoterapi, parterapi, par-yoga og yoga-terapi. Stress af, skab nærhed, åben hjerterne, dyrk kærligheden og styrk seksualiteten.

English:
Psychological, energetic & body work: Couples therapy, psychotherapy, access bars, coaching, yoga, meditation & nutrition. Nutrition for your body, mind, spirit & relationships. Change your mind, life, health, happiness, relations & sexlife.

-

Mens sana in corpore sano:
Sund psyke, krop og relationer
Krise, udvikling og forandring

6 konsultationer i 6 uger
Ingen ventetid / akut
Start med en konsultation
Klippekort med rabat

Gratis artikler og eBog
Gratis parforholdstest
Gratis access bars ved terapi
Gratis wellness evaluering
Gratis body scanning

MBA Kasper T. Larsen
+45 61661900 / whatsapp
Akut, intensiv & effektiv terapi i Køenhavn/ online

Parterapi, alkoholbehandling, medafhængighed, voksen-barn af alkoholikere, stress, angst, sorg, depression.

Psykoterapeut, imagoterapeut, familieterapeut, parterapeut, sexolog, access facelift practitioner, access bars facilitator, body process facilitator & RYT 200 Exam Yoga Teacher.

-

#Utroskab #Sidespring #Affære #Infidelity #Adultery #MidlifeCrisis #Sexolog #Sextherapy #Kærlighed #Parforhold #Parterapi #Parterapeut #Imagoterapi #Imagoterapeut #Psykoterapi #Psykoterapeut #Love #Sex #Relationship #Couplestherapy #Couplestherapist #Psychotherapy #Psychotherapist #Coach #Coaching #Yoga #AccessBars #ParterapiParterapeut #ParterapiParterapeutDk
...

har sommer 🌞 åbent og speciale i mindset, parforhold & relationer +15 years of expertise within couples therapy, infidelity, alcohol ... paradigm shift & mindshift.

+45 61661900
Phone / Whatsapp
Danish / English
Copenhagen / Online

Parterapi-parterapeut.dk
Change your mindset &
your relationship
will change.

What is your relationship mindset?
Mindset matters in relationships
Mindset predicts relationships
Mindset is critical for successful relationships
Love only grows with a growth mindset
Grow your mindset and your relationship grows
Get healthy relationships with healthy mindsets

Conscious relationships
with ease, joy and glory!

Dansk:
Parterapeut med speciale i utroskab, sexliv, krop, sundhed og parforhold tilbyder psykoterapi, parterapi, par-yoga og yoga-terapi. Stress af, skab nærhed, åben hjerterne, dyrk kærligheden og styrk seksualiteten.

English:
Psychological, energetic & body work: Couples therapy, psychotherapy, access bars, coaching, yoga, meditation & nutrition. Nutrition for your body, mind, spirit & relationships. Change your mind, life, health, happiness, relations & sexlife.

-

Mens sana in corpore sano:
Sund psyke, krop og relationer
Krise, udvikling og forandring

6 konsultationer i 6 uger
Ingen ventetid / akut
Start med en konsultation
Klippekort med rabat

Gratis artikler og eBog
Gratis parforholdstest
Gratis access bars ved terapi
Gratis wellness evaluering
Gratis body scanning

MBA Kasper T. Larsen
+45 61661900 / whatsapp
Akut, intensiv & effektiv terapi i Køenhavn/ online

Parterapi, alkoholbehandling, medafhængighed, voksen-barn af alkoholikere, stress, angst, sorg, depression.

Psykoterapeut, imagoterapeut, familieterapeut, parterapeut, sexolog, access facelift practitioner, access bars facilitator, body process facilitator & RYT 200 Exam Yoga Teacher.

-

#Utroskab #Sidespring #Affære #Infidelity #Adultery #MidlifeCrisis #Sexolog #Sextherapy #Kærlighed #Parforhold #Parterapi #Parterapeut #Imagoterapi #Imagoterapeut #Psykoterapi #Psykoterapeut #Love #Sex #Relationship #Couplestherapy #Couplestherapist #Psychotherapy #Psychotherapist #Coach #Coaching #Yoga #AccessBars #ParterapiParterapeut #ParterapiParterapeutDk
...

har sommer 🌞 åbent og speciale i mindset, parforhold & relationer +15 years of expertise within couples therapy, infidelity, alcohol ... paradigm shift & mindshift.

+45 61661900
Phone / Whatsapp
Danish / English
Copenhagen / Online

Parterapi-parterapeut.dk
Change your mindset &
your relationship
will change.

What is your relationship mindset?
Mindset matters in relationships
Mindset predicts relationships
Mindset is critical for successful relationships
Love only grows with a growth mindset
Grow your mindset and your relationship grows
Get healthy relationships with healthy mindsets

Conscious relationships
with ease, joy and glory!

Dansk:
Parterapeut med speciale i utroskab, sexliv, krop, sundhed og parforhold tilbyder psykoterapi, parterapi, par-yoga og yoga-terapi. Stress af, skab nærhed, åben hjerterne, dyrk kærligheden og styrk seksualiteten.

English:
Psychological, energetic & body work: Couples therapy, psychotherapy, access bars, coaching, yoga, meditation & nutrition. Nutrition for your body, mind, spirit & relationships. Change your mind, life, health, happiness, relations & sexlife.

-

Mens sana in corpore sano:
Sund psyke, krop og relationer
Krise, udvikling og forandring

6 konsultationer i 6 uger
Ingen ventetid / akut
Start med en konsultation
Klippekort med rabat

Gratis artikler og eBog
Gratis parforholdstest
Gratis access bars ved terapi
Gratis wellness evaluering
Gratis body scanning

MBA Kasper T. Larsen
+45 61661900 / whatsapp
Akut, intensiv & effektiv terapi i Køenhavn/ online

Parterapi, alkoholbehandling, medafhængighed, voksen-barn af alkoholikere, stress, angst, sorg, depression.

Psykoterapeut, imagoterapeut, familieterapeut, parterapeut, sexolog, access facelift practitioner, access bars facilitator, body process facilitator & RYT 200 Exam Yoga Teacher.

-

#Utroskab #Sidespring #Affære #Infidelity #Adultery #MidlifeCrisis #Sexolog #Sextherapy #Kærlighed #Parforhold #Parterapi #Parterapeut #Imagoterapi #Imagoterapeut #Psykoterapi #Psykoterapeut #Love #Sex #Relationship #Couplestherapy #Couplestherapist #Psychotherapy #Psychotherapist #Coach #Coaching #Yoga #AccessBars #ParterapiParterapeut #ParterapiParterapeutDk
...

OVERSKOUSVEJ 7 ST. TH.
2500 KØBENHAVN, VALBY

Kasper T. Larsen, MBA
EAP/EAGT eksam. psykoterapeut, cert. parterapeut

Følg os