Strategier for kærlighed og udvikling i parforholdet / parterapi

  • Kom ud af parforholdets tornerosesøvn
  • Gnav jer fri af kærlighedens hamsterhjul
  • Sæt turbo på ægteskabet
  • Grib efter parterapeutens iltmaske
  • Søg førstehjælp og ring efter parterapi
  • Spil kærlighedens trumf

Livet slutter ikke ved de tredive eller sølvbrylluppet

Kender du det? Forelskelsen fortager sig, følelserne blegner, hamsterhjulet tager over, sexlivet dør og romantikken går af fløjten. Nærheden forsvinder og afstanden tiltager … separate living eller miserable married.

Det fører hurtigt til nye strategier for nærhed og samliv eller for at dulmen af tomheden og smerten – arbejde, projekter, hus, sport, mad, sukker, tobak, medicin, alkohol, utroskab …

Men det er ikke dødens kys for parforholdet. Grib efter iltmasken, læs mere nedenfor og få gratis tips og værktøjer til parforholdet … eller ring til Parterapi-parterapeut.dk i København for ny ilt til parforholdet og ægteskabet.

Få forelskelsen og kærligheden tilbage i parforholdet

Lever i det parforhold, I drømte om? Eller er det som ovenfor og sådan I gerne vil leve? Er det noget af det, I vil se tilbage på om 20 år? Er det eksemplet, I vil give videre til jeres børn Nej vel!

Derfor – tag roret i egen hånd, sæt skub i parforholdet, genskab dynamikken og udviklingen samt få gnisten, glæden, friskheden og spændingen tilbage i livet, sexlivet og parforholdet.

Men inden I søger psykoterapi eller parterapi, så læs først denne artikel. For her får I et par gratis tips, hvis I gerne vil forsøge selv eller have værktøjer til at supplere jeres parterapi med. Og hvorfor vente, start allerede i dag og sæt turbo på parforholdet og kærligheden.

To opskrifter for parforholdet

Der er to overordnede opskrifter til, at få gnisten tilbage i parforholdet og ægteskabet. Den første opskrift tager udgangspunkt i at gøre flest muligt af de ting I gjorde den gang i var nyforelskede. Den anden opskrift handler om at finde jeres egne unikke svar, som får parforholdet til at klikke.

Opskrift nummer eet til parforholdet

Den første opskrift består af fire strategier til et bedre parforhold:

Strategi eet for parforholdet

Start med at foretage jer noget aktivt sammen. Ikke kun mad og rødvin hjemme, den samme restaurant, tv og kaffe eller Netflix og slik.

Det handler om at tage initiativ, eksperimentere og at foretage sig noget aktivt sammen. Noget nyt, fælles, kreativt, frisk, sprudlende og energisk. I skal stimulere fantasien og prøve noget af sammen. Gerne noget nyt og ukendt eller noget kendt, men på nye og ukendte måder, tider og steder. Gør noget andet eller noget på en anden måde. Skab impulsivitet og variation i jeres parforhold. Foretag eksperimenter i jeres liv og parforhold.

At gøre noget nyt, skaber input, oplevelser, spænding og gnist. Tænk på starten af jeres parforhold. Alt var nyt og spændende. Derfor, gør noget nyt og gå på ny på opdagelse i jer selv, partneren og parforholdet. Find i det mindste en helt ny eller anderledes restaurant, et fremmed sted. Skift Netflix ud med en biogrftur og se noget I ikke plejer at se. Tag ud og kør gokart eller gå til bueskydning sammen. Gå til madlavning sammen og få ny inspiration. Hvad som helst. Skift i det mindste tv og kaffe ud med en gåtur.

Strategi to for parforholdet

Tilføj elementer af overraskelse, spænding og mystik i jeres liv, parforhold og ægteskab. Gør noget uventet og overrask hinanden. Se på hinanden og lyt til hinanden, som om det var første gang og som om I slet ikke kendte hinanden. Gen-installer jeres nysgerrighed og stil en masse spørgsmål. Dumme, fjollede, skæve, sjove, nysgerrige, pirrende, provokerende eller frække spørgsmål.

Det er godt at kende hinanden for det styrker kærligheden, men i takt med at I bedre og bedre kender hinanden, så dør nysgerrigheden, friskheden, åbenheden og interessen.

Gå på date igen. Send kærlighedsbreve til hinanden eller skriv et digt. Byt roller, spil nye roller eller tilfør nye måder, metoder, ting og elementer i jeres parforhold, liv og sexliv. Tag initiativ og overrask hinanden. Gør noget uventet, skørt, frækt eller sjovt.

Tag hen på din partners arbejdsplads og bortfør din partner til en frokost i byen eller en middag efter arbejde. Arranger en get-away på spa eller hotel. Send nogle flirtende og frække sms’er midt på dagen eller på vej hjem. Gem en biografbilet eller personlig besked på en lap papir i din partners lomme, taske, madpakke eller under hovedpude. Tag på byvandring, lav en skattejagt eller organiser et orienteringsløb.

Nyheder og overraskelser skaber exitement. Det handler om at genskabe oh-wow faktoren. Netop som da I var nyforelskede og alt var nyt, anderledes og interessant.

Strategi tre for parforholdet

Tilsidst handler det om at vække hinanden, nervesystemerne og følelserne. At skabe det man i parterapien kalder arousal. På engelsk betyder arousal parathed, modtagelighed, vågenhed, opvågning og ophidselse. Ikke kun seksuelt, men neurologisk og alt det der følger med i form af krop, hormoner, tilstande, følelser og adfærd.

Altså at støtte sig selv og hinanden i at skabe en tilstand i parforholdet, hvor man er bevidst, vågen, åben og aktiv. Det handler om at komme ud af parforholdets Tornerosesøvn og at slå parforholdets autopilot fra.

Vores nervesystemer påvirker jo hinanden, som i et fælles system. Hjernen søger netop genkendelighed, rutine og effektivitet. Vigtigt i dagligdagen, men samtidig romantikkens død. Så hvis man kan vække partneren, så vækker man også sig selv og omvendt. Og denne bevidsthedstilstand er afgørende, for liv, nærhed, friskhed, dynamik, skabelse, læring, udvikling og forandring i parforholdet, såvel som i forhold til den personlige udvikling.

Personlig udvikling fører således også til udvikling af parforholdet. På samme måde hænger psykoterapi og parterapi sammen. Parterapi er reelt psykoterapi med to voksne i en relation.

Strategi fire for parforholdet

Kickstart dialogen i parforholdet. Det er ofte svært, for både nysgerrigheden og kreativiteten har det med at dampe af sammen med forelskelsen. Derfor får I nu værktøjet med De 36 spørgsmål der kan gøre jer forelsket igen samt stimulere kontakten og dialogen i parforholdet: Se under menupunktet Test.

Opskrift nummer to til parforholdet

Jeres unikke kærlighedsstrategi

Opskrift nummer to er parterapi. Med parterapi kan I med udgangspunkt i jeres aktuelle situation, få støtte til at finde jeres helt unikke kærlighedsstrategi via et personligt samarbejde med Parterapi-parterapeut.dk. Via parterapien har I samtidig mulighed for at arbejde med jeres personlige udfordringer, muligheder og potentialer samt håb, drømme og mål. Læs mere om effektivt koncept i parterapi på Forsiden samt under Parterapeut og Priser.

Parforholdet på første klasse

Er I parat til at gå skridtet videre? Og ønsker I at opgradere parforholdet til første klasse? Så er en helt anden og unik mulighed er imagoterapi. Imagoterapi er en fantastisk værktøjskasse, hvor I både får mulighed for personlig udvikling og heling samtidig med at komme tættere på hinanden, styrker jeres dialogværktøjer og skaber en intimitet i aldrig troede var mulig. Hvordan bliver det bedre end det?

Flere muligheder for parterapi

Hvis I er i tvivl om hvor I står, gerne vil gøre status og sikre kursen i parforholdet kan I starte med en alm. konsultation i parterapi eller et par-tjek, hvor I samtidig får en gratis værktøjskasse til parforholdet, bestående af en parforholdstest og eBog. Parterapi-parterapeut.dk i København Valby tilbyder også relationel psykoterapi og specialforløb med fokus på alkoholproblemer, voksen barn af alkoholikere,utroskab, tab, død, sorgterapi, depression, angst og stressfulde tilstande. Derudover tilbydes der Seksualitet, imagoterapi for singler på dating, familieterapi og sorgterapi.

Parterapi-parterapeut.dk

I enhver krise er der mulighed og læring.
Parterapi-parterapeut.dk i København hjælper med at gøre snublesten til trædesten.

Konsultation i psykoterapi, imagoterapi og parterapi

I kan læse mere om effektivt koncept i parterapi og parterapi på engelsk.
Eller booke konsultation i parterapi, imagoterapi eller psykoterapi på tlf. 61661900.
Hvis du kan lide denne artikel/blog, kan du dele via Share nedenfor
eller at forwarde linket: blog.parterapi-parterapeut.dk/#post69.
Er du ikke tilmeldt bloggen om parforhold og parterapi, kan du tilmelde dig nyhedsbrevet.
Eller at RSS’e via ikonet nederst i kolonnen til højre.

Tips til parforholdet og kærligheden

Du kan også følge med på www.facebook.com/parterapi.parterapeut

Eller på: www.twitter.com/Parterapeuten

Eller: http://plus.google.com/115591983982998045497

Eller: www.instagram.com/parterapi

Skrevet af
juli 13, 2021
Instagram

⚡ krise 🔊 kommunikation 🧠 mindset ❤️ relationer 💋 sexliv 💔 utroskab 🍷 alkohol 🤙+45 61661900 Over 30 years of experience. Expertise in couples therapy, infidelity, alcohol + mindset, paradigm shift, change, development.

☎️ +45 61 66 19 00
Phone / Whatsapp
Kasper T. Larsen, mba

Danish / English
Copenhagen / Online
No wait / acute

Efficient concept
6 consultations in 6 weeks
Enough for 80% of all clients

Parterapi-parterapeut.dk
Over 30 years experience
Several thousands of clients

Cert. couples therapist
Exam. psychotherapist
Trained internationally by the best

From crisis to success.
From relationships to creationships.

Conscious relationships
with ease, joy and glory.

Change your mindset,
change your relationship.

-

Your expectation is what drives your relation.

What is your relationship mindset?

Your mindset creates & predicts your relationship. Your mindset is critical for successful & healthy relations.
Love grows with a growth mindset.
Grow your mindset.

-

Mens sana in corpore sano:
Sund psyke, krop og relationer

Parterapeut med speciale i parforhold, kommunikation, problemløsning, krise, alkohol, utroskab, sexliv, krop, sundhed & mindset.

Utroskab, affære, sidespring.
Infidelity, adultery, affair, cheating, betrayal, extramarital relations.

Parterapi, parterapeut, sexologi, sexolog, psykoterapeut, psykoterapi, imagoterapi, familieterapi, alkoholbehandling, medafhængighed, voksen-barn af alkoholikere, stress, angst, sorg, depression, access facelift, access bars, body process & RYT 200 Exam Yoga Teacher.

-

English: Couples coaching, couples therapy, couples counselling, psychotherapy, coaching, access bars, yoga, meditation & nutrition. Change your mind, life, health, happiness, relations & sexlife. English, German, French, Danish, Swedish, Norwegian

#Utroskab #Sidespring #Affære #Infidelity #Adultery #MidlifeCrisis #Sexolog #Sextherapy #Kærlighed #Parforhold #Parterapi #Parterapeut #Imagoterapi #Imagoterapeut #Psykoterapi #Psykoterapeut #Love #Sex #Relationship #Couplestherapy #Couplestherapist #Psychotherapy #Psychotherapist #CouplesCoaching #CouplesCoach #Yoga #AccessBars #ParterapiParterapeut #ParterapiParterapeutDk
...

⚡ krise 🔊 kommunikation 🧠 mindset ❤️ relationer 💋 sexliv 💔 utroskab 🍷 alkohol 🤙+45 61661900 Over 30 years of experience. Expertise in couples therapy, infidelity, alcohol + mindset, paradigm shift, change, development.

☎️ +45 61 66 19 00
Phone / Whatsapp
Kasper T. Larsen, mba

Danish / English
Copenhagen / Online
No wait / acute

Efficient concept
6 consultations in 6 weeks
Enough for 80% of all clients

Parterapi-parterapeut.dk
Over 30 years experience
Several thousands of clients

Cert. couples therapist
Exam. psychotherapist
Trained internationally by the best

From crisis to success.
From relationships to creationships.

Conscious relationships
with ease, joy and glory.

Change your mindset,
change your relationship.

-

In love and relations
faith dares the soulto go beyond
what the eyes can see.

-

Mens sana in corpore sano:
Sund psyke, krop og relationer

Parterapeut med speciale i parforhold, kommunikation, problemløsning, krise, alkohol, utroskab, sexliv, krop, sundhed & mindset.

Utroskab, affære, sidespring.
Infidelity, adultery, affair, cheating, betrayal, extramarital relations.

Parterapi, parterapeut, sexologi, sexolog, psykoterapeut, psykoterapi, imagoterapi, familieterapi, alkoholbehandling, medafhængighed, voksen-barn af alkoholikere, stress, angst, sorg, depression, access facelift, access bars, body process & RYT 200 Exam Yoga Teacher.

-

English: Couples coaching, couples therapy, couples counselling, psychotherapy, coaching, access bars, yoga, meditation & nutrition. Change your mind, life, health, happiness, relations & sexlife. English, German, French, Danish, Swedish, Norwegian

#Utroskab #Sidespring #Affære #Infidelity #Adultery #MidlifeCrisis #Sexolog #Sextherapy #Kærlighed #Parforhold #Parterapi #Parterapeut #Imagoterapi #Imagoterapeut #Psykoterapi #Psykoterapeut #Love #Sex #Relationship #Couplestherapy #Couplestherapist #Psychotherapy #Psychotherapist #CouplesCoaching #CouplesCoach #Yoga #AccessBars #ParterapiParterapeut #ParterapiParterapeutDk
...

⚡ krise 🔊 kommunikation 🧠 mindset ❤️ relationer 💋 sexliv 💔 utroskab 🍷 alkohol 🤙+45 61661900 Over 30 years of experience. Expertise in couples therapy, infidelity, alcohol + mindset, paradigm shift, change, development.

☎️ +45 61 66 19 00
Phone / Whatsapp
Kasper T. Larsen, mba

Danish / English
Copenhagen / Online
No wait / acute

Efficient concept
6 consultations in 6 weeks
Enough for 80% of all clients

Parterapi-parterapeut.dk
Over 30 years experience
Several thousands of clients

Cert. couples therapist
Exam. psychotherapist
Trained internationally by the best

From crisis to success.
From relationships to creationships.

Conscious relationships
with ease, joy and glory.

Change your mindset,
change your relationship.

-

Do you believe, that I believe, that you can do it? Well, I don't believe it, I KNOW it!

What is your relationship mindset?

Your mindset creates & predicts your relationship. Your mindset is critical for successful & healthy relations.
Love grows with a growth mindset.
Grow your mindset.

-

Mens sana in corpore sano:
Sund psyke, krop og relationer

Parterapeut med speciale i parforhold, kommunikation, problemløsning, krise, alkohol, utroskab, sexliv, krop, sundhed & mindset.

Utroskab, affære, sidespring.
Infidelity, adultery, affair, cheating, betrayal, extramarital relations.

Parterapi, parterapeut, sexologi, sexolog, psykoterapeut, psykoterapi, imagoterapi, familieterapi, alkoholbehandling, medafhængighed, voksen-barn af alkoholikere, stress, angst, sorg, depression, access facelift, access bars, body process & RYT 200 Exam Yoga Teacher.

-

English: Couples coaching, couples therapy, couples counselling, psychotherapy, coaching, access bars, yoga, meditation & nutrition. Change your mind, life, health, happiness, relations & sexlife. English, German, French, Danish, Swedish, Norwegian

#Utroskab #Sidespring #Affære #Infidelity #Adultery #MidlifeCrisis #Sexolog #Sextherapy #Kærlighed #Parforhold #Parterapi #Parterapeut #Imagoterapi #Imagoterapeut #Psykoterapi #Psykoterapeut #Love #Sex #Relationship #Couplestherapy #Couplestherapist #Psychotherapy #Psychotherapist #CouplesCoaching #CouplesCoach #Yoga #AccessBars #ParterapiParte
...

⚡ krise 🔊 kommunikation 🧠 mindset ❤️ relationer 💋 sexliv 💔 utroskab 🍷 alkohol 🤙+45 61661900 Over 30 years of experience. Expertise in couples therapy, infidelity, alcohol + mindset, paradigm shift, change, development.

☎️ +45 61 66 19 00
Phone / Whatsapp
Kasper T. Larsen, mba

Danish / English
Copenhagen / Online
No wait / acute

Efficient concept
6 consultations in 6 weeks
Enough for 80% of all clients

Parterapi-parterapeut.dk
Over 30 years experience
Several thousands of clients

Cert. couples therapist
Exam. psychotherapist
Trained internationally by the best

From crisis to success.
From relationships to creationships.

Conscious relationships
with ease, joy and glory.

Change your mindset,
change your relationship.

-

What is your relationship mindset?

Your mindset creates & predicts your relationship. Your mindset is critical for successful & healthy relations.
Love grows with a growth mindset.
Grow your mindset.

-

Mens sana in corpore sano:
Sund psyke, krop og relationer

Parterapeut med speciale i parforhold, kommunikation, problemløsning, krise, alkohol, utroskab, sexliv, krop, sundhed & mindset.

Utroskab, affære, sidespring.
Infidelity, adultery, affair, cheating, betrayal, extramarital relations.

Parterapi, parterapeut, sexologi, sexolog, psykoterapeut, psykoterapi, imagoterapi, familieterapi, alkoholbehandling, medafhængighed, voksen-barn af alkoholikere, stress, angst, sorg, depression, access facelift, access bars, body process & RYT 200 Exam Yoga Teacher.

-

English: Couples coaching, couples therapy, couples counselling, psychotherapy, coaching, access bars, yoga, meditation & nutrition. Change your mind, life, health, happiness, relations & sexlife. English, German, French, Danish, Swedish, Norwegian

#Utroskab #Sidespring #Affære #Infidelity #Adultery #MidlifeCrisis #Sexolog #Sextherapy #Kærlighed #Parforhold #Parterapi #Parterapeut #Imagoterapi #Imagoterapeut #Psykoterapi #Psykoterapeut #Love #Sex #Relationship #Couplestherapy #Couplestherapist #Psychotherapy #Psychotherapist #CouplesCoaching #CouplesCoach #Yoga #AccessBars #ParterapiParterapeut #ParterapiParterapeutDk
...

OVERSKOUSVEJ 7 ST. TH.
2500 KØBENHAVN, VALBY

Pavan Harpal Singh
Kasper T. Larsen, MBA
EAP/EAGT eksam. psykoterapeut, cert. parterapeut

Følg os