Sexolog

Overskousvej 7 | 2500 Kbh | 61661900

Parterapi-parterapeut.dk i København | Kasper Larsen


RELATIONS- & PARTERAPI


PRAKSIS SIDEN 2002

FULDTIDSPRAKSIS

KØBENHAVN VALBY ST


TLF 6166 1900


MANDLIG CERTIFICERET

FAMILIE-, IMAGO OG PARTERAPEUT

COACH, SEXOLOG OG PSYKOTERAPEUT


Life is just beginning!

Process over perfection!

Never give in, never give up or quit!

If you never try, you'll never know!

The best is yet to come!

And Love will conquer all!


What else is possible?

And how does it get even any than that?
Sexologisk samtaleterapi | Parterapi-parterapeut.dk | København


Relationen heler©

Relationen er din læremester©


Forandring gennem relationer©

Change your behavior and

you will change your relations©


Jeg tror

at sex er kommet for at blive.

Groucho Marx


Du er ikke alene!

Ring hvis du har brug for

at tale med en professionel
Sexologisk parterapi

Sexologisk samtaleterapi
Sexolog | Sexologisk-samtaleterapi | Parterapi-parterapeut.dk | KøbenhavnLyst eller ulyst
Sexolog | Sexologisk-samtaleterapi | Gnisten Lyst Ulyst Impotens | Parterapi-parterapeut.dk | København
Tændingsmønstre

Tilnærmelser og afvisning
Sexolog | Sexologisk-samtaleterapi | Tændingsmønstre Tilnærmelser Afvisning | Parterapi-parterapeut.dk | København
Krop, identitet og seksualitet
Sexolog | Sexologisk-samtaleterapi | Kropsidentitet | Seksuel identitet | Sansning | Erogene zoner | Parterapi-parterapeut.dk | København


Sexolog - Parterapi - København - Valby

• Om sexologisk samtaleterapi

• Metode og stil for sexologisk samtaleterapi

• Baggrund og sexologisk kompetencer

Sexolog | Parterapi-parterapeut.dk

Sexologisk samtaleterapi ©


Kærlighed, samliv, sex og sundhed

Psykosocial sexologisk behandling


Sexologisk parterapi styrker kærligheden og sexlivet


• Parforholdsproblemer kan medføre problemer med sexlivet og omvendt.

• 70% af alle par i OECD bliver skilt på grund af utilfredsstillende sexliv.


Jævnfør OECD statistik, så indgår sexlivet som den primære eller sekundære grund i 70% af alle skilsmisser. Problemet er dog ikke sex eller kompatibilitet, men kommunikation og betingelserne for sexlivet. Hvis sexlivet ikke har de rette forudsætninger for begge parter, så opstår der passivitet, afstand og tavshed. Det er ofte ubevidst, uforståeligt, uudtalt, pinefuldt og skamfuldt for begge parter. Samtidig skaber det en frustration, der på andre måde kommer til udtryk i parforholdet samt skaber fx parforholdsproblemer, skænderier, misbrug, alkoholproblemer og utroskab. Det er en negativ spiral, der omvendt også kan starte med parforholdsproblemer, skænderier og tavshed. Sex er desuden en sundhedsfaktor, ligesom at sygdom kan forstyrre sexlivet. Derfor tilbyder Parterapi-parterapeut.dk i København helhedsorienteret sexologisk samtaleterapi©.


Få lysten, intimiteten og sexlivet tilbage i parforholdet


For at bevare gnisten og for at få sexlivet til at fungere, er en del af løsningen at tale om de seksuelle præferencer og udfordringer. Professionel sexologisk samtaleterapi handler dog sjældent direkte om sex. Det handler ofte mere om kommunikationen, relationen, samspillet og historien bag - jeres værdier, følelser, tanker og erfaringer såvel som fantasier, drømme og ønsker. Så snart der lukkes op for dialogen, åbnes der op for tillid, nærhed og intimitet i parforholdet. Det skaber rum for glæde, nydelse, kreativitet, leg og læring. Et godt sexliv er lige så vigtigt som et godt parforhold og begge dele er afgørende for helbred og livskvalitet.


Tryghed og glæde med sexologisk samtaleterapi


Med en professionel sexolog og parterapeut får I støtte til at skabe en sikker ramme samt at finde et fælles sprog og en god tone. Når isen er brudt, opleves det befriende, livgivende, skabende og dejligt at få talt ud om sex, seksualitet, sig selv og relationen. Sexologisk samtaleterapi er derfor en hurtig og direkte vej til et bedre parforhold, personlig udvikling og sundhed.


Sexologisk forebyggelse, krise, behandling og udvikling


Der behøver ikke at være problemer med sexlivet for at søge sexologisk samtaleterapi. Et godt sexliv er både forebyggende og healende samt giver livsmod og ressourcer til at mestre vanskelige situationer og sygdom. Omvendt er der mange praktiske, helbredsmæssige, medicinske, eksistentielle, traumatiske og psykosociale faktorer, der kan true sexlivet og reproduktionen samt kræve psykosocial sexologisk behandling. Sexlivet kan være begrænset, men der er altid plads til en en grad af seksuel udfoldelse. Alle har ret at blive anerkendt for deres seksualitet og det er vigtigt ikke at lukke helt ned for seksualiteten, når det er svært.


Sexologisk samtaleterapi eller parterapi


I kan arbejde med seksualiteten under et parterapeutisk forløb, ligesom I kan arbejde med parforholdet under et sexologisk samtaleforløb - er du single eller ønsker din partner ikke at deltage, kan du komme alene. En fælles forudsætning for sexologisk samtaleterapi er stabilitet og en god dialog. Derfor starter mange forløb med rammesætning, afklaring og psykologisk kommunikation samt stabilisering, åbenhed og anerkendelse. Det skal hverken gå langsommere eller hurtigere, end at alle kan være med.


Et effektivt forløb i sexologisk parterapi, der virker


Uanset hvad I vælger af fokus eller om I kombinerer parterapi og sexologisk samtaleterapi, får I seriøs og professionel samtaleterapi i øjenhøjde. Med respekt for grænser, integritet, fortrolighed og sårbarhed - samtidig med at personligheden, kærligheden, relationen og samspillet er en vigtig del af arbejdet. Da sexologiske parterapi er forandringssøgende, er det vigtigt, at I også er villige til at konfrontere det, der er svært og at sætte handling bag ordene.


Forløb i sexologisk samtaleterapi


Ønsker I at arbejde med jeres seksualitet og parforhold, kan I starte med en enkelt konsultation. Så kan I danne jer et indtryk af situationen. Derefter fortsætter de fleste i et kort og intensivt forløb, med et klippekort på fem klip. Det er nok for ca. 80% af alle par. Efter behov og undervejs kan der planlægges der et forløb, som skræddersys med udgangspunkt i et koncept bestående af bl.a. 20 opgaver og arbejdsspørgsmål. Derudover kan der kombineres med kropsterapi i form af Access Bars samt den kærlige og helende Energetic Body Proces. Nedenfor kan I læse mere om indhold, emner, form, grundlag, metode og erfaring.


Ring 61661900 for personlig betjening


Ring mig op omkring seksualitet | Parterapi-parterapeut.dk | KøbenhavnLæser du dette udenfor kontortid og ønsker du at blive ringet op,

så klik på call-me funktionen og bliv kontaktet indenfor 24 timer.


Sexologisk samtaleterapi handler om dialog


Alle har ret til at blive anerkendt for deres seksualitet!


• Psykosocial samtaleterapi ved seksuelle problemer og udfordringer

• Behandling af problemer omkring sygdom, krise, traume, samliv, seksualitet og sexliv

• Find gnisten, få flow i kærligheden, få lysten igen og skab et bedre sexliv

• Få hjælp til kontakten, relationen, intimiteten, seksualiteten og sexlivet efter fx utroskab

• Parterapi omkring reproduktion, relation, respekt, rehabilitering, relaksation, rekreation


Krise og stabilisering i sexlivet og parforholdet


For de fleste er kærlighed og seksualitet tæt forbundet. Mange oplever, at når der er knas i parforholdet, så er der også knas i sexlivet og omvendt. Men der er også eksempler på et fantastisk parforhold og et dårligt sexliv. Eller et parforhold fuld af skænderier og et blændende sexliv. Det kan være svært at blive enige samt at forene og balancere de to områder. Særligt ved krise. Det kræver dialog og hjælp fra en sexolog og parterapeut. Hvis parforholdet er i krise, hjælper Parterapi-parterapeut.dk først og fremmest til stabilisering, så stress, vrede og angst håndteres hensigtsmæssigt og der bliver plads til mere følsomme emner.


Forandringer i sexlivet og parforholdet


Forandringer og kriser i livet som sexlivet, kan komme pludseligt eller glidende - uden at vi bemærker det. Det hænder at vi med tiden bliver klogere på os selv, krop og præferencer eller at de ændrer sig med alderen samt vores erfaring og udvikling. Andre gange er udfordringen at der er opstået problemer eller en ufrivillig pause i den seksuelle aktivitet. Fx på grund af fysiske og sociale forhold som graviditet, sygdom, abort, sorg, alkoholproblemer, utroskab, stress, angst, depression, søvnbesvær eller parforholdsproblemer. Så har nogle par blot brug for lidt hjælp for at komme i gang igen. Andre har brug for at få bearbejdet problemstillingerne psykologisk med psykoterapi, sexologi og parterapi.


Tilknytning i parforholdet og sexlivet


Kriser i sexlivet kan også bunde i tilknytningsmæssige og relationelle udfordringer. Problemer med at opbygge en sund tilknytning samt gode og nære relationer, kan gøre sig gældende både i parforholdet og i sexlivet. Det kan være en udfordring i sexlivet og parforholdet, hvis man fx har været krænket eller hvis man som fx voksne-børn af alkoholikere, er vokset op i en mere eller mindre dysfunktionel familie. Hvis de seksuelle udfordringer relaterer sig til tilknytningsproblemer eller familiedynamikken, er der bl.a. mulighed for at supplere med imagoterapi.


Spejling mellem sexlivet og parforholdet


Det der sker på det seksuelle område, er ofte symptomatisk for det der sker i parforholdet og omvendt. Problemerne spejles og dukker op flere steder, da seksualiteten er en af de måder man udtrykker sig på samt opnår samhørighed ved. Seksualiteten har således seks vigtige funktioner i parforholdet - reproduktion, relation, respekt, recovery, rekreation og relaksation - se nedenfor under metode. For at holde rede i det og følelserne, bør parret tale om deres relation, seksualitet og forventninger. En af faldgruberne er at blive for ambitiøs og ivrig. Så risikerer man at blive for præstations- og resultatorienteret samt hård ved sig selv, hinanden og processen. Vær venlig overfor processen og gå langsomt frem i starten. Men læg ikke låg på, for så falder I i den modsatte grøft. I den sexologiske samtaleterapi får I hjælp og støtte til dialogen samt at finde jeres eget tempo. Et skridt ad gangen.


Seksualitet, lethed, leg, læring, glæde og nydelse


Der skal sjældent meget til og ofte er det nok med lidt dialog, afklaring og anerkendelse. Mange tænker at det kan være svært og skamfuldt at tale om sex. Men det er det ikke for en professionel sexolog og parterapeut, som både er vandt til at tale om det søde, sjove, frække, forbudte og svære samt det kærlige og praktiske i sexlivet. Tværtimod, skaber det tilladelse, accept, lethed, glæde, energi og kreativitet at tale om sex. Sex er i virkeligheden enormt opløftende at tale om, både i forhold til parforholdet, situationen, processen og terapien. Det bringer parterne tættere på hinanden samt åbner op for forskelligheder, forståelse, samskabelse og nyskabelse.


Kropslig, følelsesmæssig og spirituel seksualitet


Det er meget forskelligt hvilke emner klienterne bringer op og alt er velkomment. Nogle ønsker udelukkende parterapi, hvorefter det hurtigt sætter skub i deres sexliv. Andre ønsker at arbejde direkte med deres seksuelle praksis, hvorefter de straks oplever en positiv virkning og flow i deres kærlighedsliv. De fleste bliver overrasket over, hvor lidt der skal til for at tænde følelserne og udvikle den fysiske dimension af sexlivet. Nogle finder eller udvikler sågar en tantrisk og spirituel dimension via sexologien. Terapien kan samtidig hjælpe parterne med at balancere deres kropslige og følelsesmæssige seksualitet. Undervejs lærer de også, hvordan de kan slippe noget af kontrollen, gøre sig mere åbne, håndtere sårbarheden og sætte grænser samt at skabe balance mellem det at give og tage.


Kærlighed, seksualiet, psyke, energi og krop


Kærlighed, krop, psyke, energi og seksualitet er stærkt forbundet. Derfor tilbyder Parterapi-parterapeut.dk i København også Access Bars, der er en særlig form for mental-energetisk kropsterapi. Derudover tilbydes den selvkærlige, kærlige, healende og livgivende Energetic Body Proces. Læs mere nedenfor under metode.


Metode for sexologisk samtaleterapi


Den erotiske kraft


Den erotiske kraft forbinder parret og holder det sammen - fysisk gennem sex, følelsesmæssigt gennem kærlighed, mentalt gennem fantasi, psykologisk gennem karakteren og relationelt gennem kontakt, dialog energi og samskabelse. Styrken i denne kraft kan være forskellig parterne imellem, ligesom den kan svinge over tid. Vores seksuelle identitet definerer os og vores relation til os selv, vores krop, omverden og samtid - som individ og par. Som psykoterapeut med speciale i parterapi og sexologi, er jeg derfor af den antagelse at dynamikken mellem os og i vores psyke, seksualitet og identitet hænger sammen.


Der er mange forskellige måder et par kan forholde sig til og udtrykke deres energi, seksualitet og seksuelle praksis. Seksualiteten har desuden seks vigtige funktioner (se nederst) og de seksuelle problemer er ofte et spejl af de relationelle problemer og omvendt. Seksualiteten spiller derfor også en symbolsk rolle i parforholdet, som ikke altid er let at forstå og at balancere. Mange forsøger uden held, ubevidst at tilpasse seksualiteten til idealerne, i stedet for deres sande jeg. Er I interesseret i at komme tættere på hinanden og jer selv samt at finde jeres sande jeg, så er imagoterapi en mulighed. I kan også tage en gratis partest, hvis I ønsker et mere generelt overblik over hvordan det står til i parforholdet.


Samtaleterapi, seksualitet og praktiske øvelser


Metoden er primært samtaleorienteret. Det er ikke påkrævet at I gør fysiske øvelser. Hvis I ønsker det, kan der anvises hjemmeopgaver, som kan udføres i jeres private rum. Disse kan både være fysiske som ikke fysiske samt seksuelle som ikke seksuelle. Mange begår den fejl at tale om sex i sengen. Når der skal tales om sex, gøres det ofte bedst udenfor soveværelset og under en afstemt ramme. I det parterapeutiske rum foregår dialogen i et trygt og anerkendende rum. I bestemmer selv agendaen samt hvilke emner I vil arbejde med. Udgangspunktet er måske sex, men ofte handler mere om det bagved. Så sex er et godt samtaleemne. Det styrker jeres fælles rum, samhørighed og fællesskabsfølelse. Det giver også mulighed for personlig udvikling og heling.


Seksualitetens seks R'er


Seksualiteten har ifølge Krop, sygdom og seksualitet (2006) af Graugaard, Møhl og Hertoft overordnet seks funktioner (De seks R'er): Reproduktion (sex som forplantning), Relation (sex som et forhold og relationsdannelse), Respekt (sex som indsigt og indblik i egne og partnerens grænser), Rehabilitering / recovery (sex som healing eller håndtering af samlivsproblemer og genetablering af kontakt), Rekreation (sex som nydelse, leg og kreativitet) og Relaksation (sex som afslapning og afspænding).


Seksualiteten udvikles under de første syv til ni år af barndommen, hvor mange desværre oplever at blive krænket, skammet eller tabuiseret. Sex er dog lige så naturligt som at spise, sove og trække vejret. Vores seksualitet følger os gennem hele livet, så hvorfor ikke lade den blive en integreret og fortrolig del af os selv og parforhold. Ved at tale om seksualiteten bliver den aftabuiseret og en naturlig del af vores livskvalitet. Sex er livsbekræftende.


I den sexologiske samtaleterapi benyttes der afhængig af problemstillingen en række forskellige værktøjskasser. De narrative metoder er fx gode til at hjælper os med at fortælle, forstå og omskrive vores historier. De gestaltterapeutiske metoder er ofte gode til det kropslige, sociale, personlige og fremadrettede. Det hjælper os bl.a. med kontakt, selvregulering, integration og autencitet. Imagoterapien hjælper os med at forstå vores ophav, dynamik og skjulte strategier. Og de kognitive metoder hjælper os bl.a. med at forstå vores tanker og adfærd.


PLISSIT og UGU


De sexologiske samtaler gennemføres med udgangspunkt i den internationalt anerkendte PLISSIT model, der er udviklet af Jack Annon i 1976. Udgangspunktet er, at der først opbygges tillid og tilladelse til at tale om og arbejde med de relevante emner (Permission). Herunder fastlægges rammen for dialogen - bl.a. hvad der skal tales om, hastighed og hvor personligt dialogen må være samt sprogbrug.


Derefter tilbydes der information (Limited Information) og vejledning (Specific Suggestions). Det foregår typisk i en gensidig og samskabende dialog, der varierer over undervisning/ psykoedukation, coaching, psykoterapi og samtale. Primært efter UGU-modellen, der er en model for dialogisk information. Hvor U står for at udforske, hvad klienten ønsker at vide. G står for, at der gives relevant information på en neutral måde. Og U står for, en udforskning af klientens reaktion og forhold til den nye information.


De første tre faser afhjælper de umiddelbare udfordringer og de resterende håndteres gennem psykoterapi/ psykosocial terapi (Intensive Therapy). Hvis udfordringerne også omfatter somatiske eller andre specialiserede emner, samarbejdes der med andre specialister og sundhedssystemet.


Krop og seksualitet med Access The Bars®


Der er ikke to mennesker eller par der er ens. Nogle er mest til samtaleterapi og andre har brug for noget mere kropsligt. Andre igen en kombination. Den sexologiske samtaleterapi kan derfor kombineres med kropsterapi. Som eksamineret krop- og gestaltterapeut samt certificeret Access Consciousness™ Bars Practitioner og Access Consciousness™ Bars Facilitator tilbyder jeg både Access Bars® behandlinger og Access Bars® certificeringer samt The Energetic Body Process.


Access Bars er en energetisk kropsterapi, hvor du fuldt påklædt og afslappet modtager en let berøring af 32 punkter på hovedet, som repræsentere de forskellige livsområder. Eksempelvis krop, alder, seksualitet, glæde, ro, venlighed, taknemmelighed, kreativitet, kommunikation, kontrol, bevidsthed, relationer, håb og drømme. Terapien hjælper dig til at give slip og at tage imod samt at skabe bevidsthed, integration og forandring.


Access Bars kan i forhold til seksualiteten hjælpe dig til at komme tilstede i nuet og ned i kroppen. At finde ro, slappe af, slippe tankerne, sænke barriererne og justere kontrolniveauet samt at åben op for at give, tage imod og nyde med lethed, glæde, venlighed og taknemmelighed. Hvordan vil det føles, hvis både du og din partner var fuldt tilstede og anerkendte jeres krop? Udover at finde større fred og ro, så åbner Bars også op for din mulighed for at arbejde med alder, krop og seksualitet samt det at skabe forbindelser, livsformer og spiritualitet. Afhængig af din parathed kan Bars ligeledes understøtte kommunikation, kreativitet, håb og drømme samt glæde, sorg og heling.


Energetic Body Process / Energetic Facelift er en særlig kærlig, helende og livgivende kropsproces, der i virkeligheden rummer 30 andre energier og kropsprocesser. Det kan derfor være skridtet videre, når du er blevet fortrolig med Access Kropsterapi. Det er aldrig til at vide, hvad man som klient er parart til at forandre, men Energetic Body Process/ Energetic Facelift har hjulpet mange klienter til integration, healing og forandring. Også ved fx seksuelle hæmninger, traumer og dissociation.


Baggrund og erfaring i sexologisk samtaleterapi


Reproduktion, Relation, Respekt, Rehabilitering, Rekreation og Relaksation


Parterapeut med speciale i sexologi


Jeg er eksamineret psykoterapeut med en fireårig uddannelse fra europæisk akkrediteret institut, hvor seksualitet er et af fire grundelementer i følelseslivet. Udover at være eksamineret i samtaleterapi, så er jeg som Access Consciousness™ Bars Practitioner og Access Consciousness™ Bars Facilitator også certificeret i kropsterapi. Derudover er jeg certificeret og international trænet parterapeut, sexologisk efteruddannet og medlem af Dansk Sexologforening.


Jeg er specialiseret i parterapi, seksualitet og utroskab - seksologisk parterapi - samt har haft praksis siden 2002. Som sexologisk parterapeut modtager jeg løbende sexologisk supervision og efteruddannelse i seksualitet. Indenfor sexologien findes der mange fagspecialer og den enkelte sexolog har sin egen uddannelsesmæssige baggrund, erfaring og specialer. Mit speciale som sexologisk parterapeut er de psykosociale (sociale og psykologiske) aspekter af seksualiteten hos voksne i parforhold og seksualitet i forbindelse med utroskab. Nedenfor kan du læse mere om de sexologiske emner som folk gennem tiden har fået hjælp til.


Erfaring og emner indenfor sexologisk parterapi


• kærlighed, nærvær, nærhed, kontakt og intimitet

• respekt, tillid, fortrolighed, åbenhed og hengivelse

• balancering mellem kærlighed, seksualitet og aktivitets niveau


• seksuel bevidsthed, sprogliggørelse, italesættelse og dialog

• kommunikation, ordvalg og fælles sprog omkring seksualitet

• kærlighedens fem sprog og undskyldningernes fem sprog 


• seksuelle tanker, overbevisninger og værdier

• seksuelle ønsker, drømme, fantasier og tændingsmønstre

• parternes seksuelle historie, baggrund og erfaringer 


• seksuelle forventninger og forventningsafstemning

• grænser, at sige til og fra samt ikke at give op for hurtigt eller for sent

• at give og at tage samt at bringe balance i det og de forskellige behov


• sensitivitet, sensibilisering, krop, kropsbevidsthed, sansning og erogene zoner

• repræsentationssystemer og præferencer

• dagsrytmer, frekvens, timing, planlægning og forberedelse kontra spontanitet


• passion, erotik, lyst, lyst til at få lyst, sexlyst, optakt, tilnærmelser og forspil

• spænding, afspænding, nydelse, glæde og livskvalitet

• sex, leg, fantasi, kreativitet, energi og livsenergi


• jalousi, utroskab, utroskabsfølelser i.f.m. fx internet, pornografi og chat

• skyld, skyldfølelse, samvittighedskvaler, undskyldning og tilgivelsens

• kontrol, hæmninger, blokeringer, præstationsangst, turn-off’s og den vanskelige samtale 


• selvværd, selvtillid, kønsidentitet og seksuel identitet, værdier, normer og idealer

• selvopfattelse, selverkendelse, body image, selvbillede, anderledeshed, generthed og skam

• roller, feminitet, maskulinitet, følgeskab, lederskab, magt og magtfordeling 


• ubalance, spændinger og konflikter - find gnisten og få gang i sexlivet igen

• udfordringer i forbindelse med behandling for barnløshed/ fertilitet

• genoptag/ revitalisering af sexliv ved graviditet, barsel, fødsel, børn, krise m.v. 


• ubalance mellem egen og parforholdets seksualitet

• ubalance mellem parternes seksuelle behov og seksualaktivitet

• ubalance mellem parternes seksuelle praksis 


• anomali, sygdom, diagnoser, stress, angst, depression, medicin og medicinering

• udfordringer omkring befrugtning, kunstig befrugtning og assisteret reproduktion

• problemer omkring rejsning/impotens, præmatur ejakulation og orgasme

• problemer omkring dyspareuni (smerter) og vaginisme (kramper)

• problemer omkring psykoseksuelle udviklingsforstyrrelser

• seksuel afvigelse samt seksuelle udviklings- og orienteringsforstyrrelser

• nedsat eller manglende seksuallyst, aseksualitet og seksuel aversion

• seksualitet i parforhold, hvor fx den ene har været udsat for overgreb*

• øget seksualaktivitet og sexafhængighed


Sexologi, sexafhængighed og utroskab


Som sexologisk parterapeut arbejder jeg også med sexafhængighed. Da jeg typisk får henvendelser omkring sexafhængighed i forbindelse med utroskab, har jeg skrevet om emnet under utroskab - se menuen nederst på siden. Ved utroskab og nogle former for seksuel praksis, kan der desuden opstå sexologiske spørgsmål i forbindelse med kønssygdomme / seksuelt overførte sygdomme (STD = Sexually Transmitted Disease og STI = Sexually Transmitted Infections). Nedenfor kan du downloade en gratis SexAfhængighedsTest©:


Download gratis SexAfhængighedsTest | Parterapi-parterapeut.dk | København
Refleksionsspørgsmål før sexologisk parterapi


Hvordan har du det med at tale om sex?

Fungerer dit sexliv lige så godt som dit parforhold?

Hvordan har du det med dig selv og det at være mand/kvinde?

Hvad får dig til at føle dig som en mand/kvinde?

Hvad er din personlige identitet, kropslige identitet og seksuelle identitet?

I hvilken grad er din seksuelle identitet integreret i dig selv og i dit liv?

Hvor god er du til at realisere dine seksuelle præferencer og seksuelle praksis med din partner?

Har et mis-match fx ført til undertrykkelse, et hemmeligt liv eller utroskab?


Nyheder indenfor sexologisk parterapi


På forsiden af Politikken om Megafon’s måling omkring danskernes sexliv

Medvirker i artikel i Politikken Lørdagsliv omkring danskernes sexliv

Medvirker i P1 - Ordet er dit - Hvorfor har vi ikke sex længere?

Medvirker i Eurowoman i artikel omkring utroskab


Klinik for sexologisk parterapi i København


Anonym og diskret fuldtids praksis 150 meter fra Valby station i København.


Har du været udsat for seksuelle krænkelser* skal du overveje om du og din partner er parat, inden I sammen starter op på seksologisk samtaleterapi. I forhold til din parathed kan du overveje faktorer som: Hvor langt er du allerede i din personlige proces og bearbejdning med overgrebet? Kender din partner allerede til forholdet? Hvordan er jeres kommunikation, tillid og tryghed i øvrigt? Har du spørgsmål hertil, så ring venligst.


Sexolog | Home


#Sexolog #SexologiskSamtaleterapi #SexologiskParterapi


Home / parterapi
Oversigt over site, terapi, ydelser, info, downloads, freebies m.v.
Parterapi på engelsk, tysk, fransk, svensk eller norsk
Om parterapeuten
Parterapeutisk praksis
Psykoterapi
Gratis parforholdstest
Koncept for parterapi
Priser / praktisk / kontakt
Klippekort til parterapi
Access Bars®
Parterapi med hotelophold
Skype / online parterapi
Mandegruppe
Familieterapi
Parrådgivning
Parterapi-parterapeut.dk | Forside | Artikel om parterapi
Imago parterapi
Par-tjek
Skilsmisse og parterapi
Depression / parforhold / relationsorienteret behandling
Voksen barn af alkoholiker i parforhold
Alkohol / parforhold / relationsorienteret behandling
Utroskab og parterapi
Sorg og parterapi
Sexologisk samtaleterapi
Akut parterapi
Book tid
Fotos og citater om familie, parforhold og parterapi
Video  om parterapi
Presse
Brevkasse om kærlighed, familie, parforhold og sexliv
Gratis blog om parterapi med artikler og værktøjer
Instagram
Parterapi-parterapeut.dk på Twitter
Parterapi-parterapeut.dk på Facebook
Gratis nyhedsbrev om familie, parforhold og parterapi

Phone +45 61661900

Overskousvej 7 st.th.

Dk-2500 Storkøbenhavn, København, Valby

Copyright © 2015 Copenhagen Denmark

All Rights Reserved Parterapi-parterapeut.dk

23/5 17/8 37/1

#ParterapiParterapeutDk #ParterapiParterapeut #AkutParterapi #Parterapi #ParterapeutBetingelser: Det er ligetil, enkelt og evident, men  alligevel en pligt at oplyse om betingelserne. Ved fx bestilling/ booking/ køb/ betaling eller ved i øvrigt at afgive kontaktinfo o.l. accepteres betingelser og gdpr-privatlivspolitik - denne hjemmeside er ikke designet til, men kan anvende cookies, og er det tilfældet er det udelukkende til optimering og statistik. Vedr. hjemmeside, materialer og proces gælder at alt indhold inkl. fx tekster, koncepter, værktøjer, skabeloner, modeller, grafik, filer, test, brevkasse og blog m.v. er beskyttet af lov om ophavsret og copyright. Du er velkommen til at linke til dette site samt at referere til indhold med kildeangivelse og hotlink. Der må ikke fotograferes, filmes, lydoptages eller transmitteres o.l. under/ fra møder, samtaler, telefonsamtaler, skype o.l. (ej heller til personligt brug) og det vil i ethvert tilfælde udløse en bod på kr. 150.000. Du skal evt. bruge Adobe til downloadede filer. Parterapi-parterapeut.dk er ikke ansvarlig for downloads, filoverførsler, elektronisk korrespondance, ebøger, tests o.l.   Al korrespondance og data er Parterapi-parterapeut.dk's ejendom, til andet aftales. Der tages forbehold for regne-, slå-, stave- og trykfejl. Booking/ bestilling/ overførsel/ betaling er  endelige køb - klippekort, kombinerede og  forudbetalte ydelser, materialer o.l. er frivillige, personlige og i.h.t. betingelserne samt aftale-/ lovmæssigt ikke omfattet af fortrydelsesret / tilbagekøbsaftale o.l. Et klip/ en kombineret eller forudbetalt ydelse/ materiale, gælder en måned fra betalingens dato (forfaldsdato, senest), i alm. arbejdstid og efter kalender, ubrugte klip/ materialer refunderes uanset årsag og konsekvens ikke og gyldighedsperioden kan ikke forlænges. Klippekort er ikke at sidestille eller sammenligne med andre klippekort og andre rabat- og klippekortordninger andre steder eller fx gavekort, oplevelseskort, tilgodebeviser o.l. Klippekort, freebies, test, artikler, ebøger m.v. er på eget ansvar og kan ikke indløses, ombyttes til penge, returneres, fortrydes, videresælges eller videregives/ overdrages samt er uden garanti. Ved forudbetaling, er terapeuten kun bundet af aftale(r) ved godkendelse og når oplysninger, betaling og bankkvittering er rettidigt modtaget. Afbud og ændringer senere end præcis kl. 0900 to hverdage før, afregnes uagtet årsag og konsekvens til 100% af honoraret. Der anvendes mobilepay og andre betalingsmidler som fx kort eller checks modtages ikke. Kvittering  udskrives og udleveres  på pågældende møde og efterudstedes/-sendes ikk. Terapi er ikke en service og der er ingen service inkluderet i prisen. Der er ikke åbent før eller efter aftalte tid og forsinkelser skal straks medeles. Ved forsinkelser over 15 min. kan terapeuten aflyse aftalen for klientens regning. Metoden er uagtet kommercielle betegnelser psykologisk - psykoterapi. Mennesker er forskellige og behøver forskellige former for behandlinger. Koncepter, klippekort, tilbud og informationer fra terapeuten, emails og på dette site m.v. er ikke en anbefaling eller rådgivning, men en mulighed og valget/ ansvaret er altid klientens. Behandlingen er til enhver tid og i enhver henseende, for egen regning, ansvar og risiko. Klienten skal selv drive sin proces, sige til ved udfordringer og er ligeledes altid selv ansvarlig for hvad der høres og tolkes inkl. beslutninger, kommunikation, handlinger, reaktioner, helbred og sikkerhed af enhver art. Psykoterapi o.l. kan ikke erstatte eller tilsidesætte lægelige vurdering, diagnose, anbefaling og behandling. Ved tvivl, symptomer eller sygdom skal læge kontaktes. Det er kun læger der kan diagnosticere. Det forudsættes at du er egnet for psykoterapi, at din læge kan stå inde herfor og at du er jeg-stærk nok. Du må kun møde klar, ædru, rask og smittefri. Der modtages kun de aftalte deltagere og evt. gæster, som forud har betalt og afgivet kontaktoplysninger m.v. Børn  kun efter særaftale. Spædbørn kan ikke modtages  i klinikken. Kontoret er overtøjs-, sko- og røgfrit. Der må ikke medbringes dyr, drikke- eller spisevarer. Rammen, betingelserne og terapeutens anvisninger skal altid efterkommes og i modsat fald kan processen afbrydes for klientens regning. For fuld version af betingelserne, se under menupunktet Kontakt. Terms / betingelserne accepteres straks og uforbeholdent ved booking, afgivelse af kontaktinfo, betaling og deltagelse.