Sexolog

Overskousvej 7 st.th. | 2500 København Valby | 61661900

 

RELATIONS- & PARTERAPI

 

PRAKSIS SIDEN 2002

FULDTIDSPRAKSIS

KØBENHAVN VALBY ST

 

TLF 6166 1900

 

MANDLIG CERTIFICERET

FAMILIE-, IMAGO OG PARTERAPEUT

COACH, SEXOLOG OG PSYKOTERAPEUT

 

The best is yet to come!

If you never try, you'll never know!

Life is just beginning!

 

 

 

Sexologisk samtaleterapi | Parterapi-parterapeut.dk | København

 

Relationen heler©

Relationen er din læremester©

 

Forandring gennem relationer©

Change your behavior and

you will change your relations©

 

Jeg tror

at sex er kommet for at blive.

Groucho Marx

 

Du er ikke alene!

Ring hvis du har brug for

at tale med en professionel

 

 

 

Sexologisk parterapi

Sexologisk samtaleterapi

 

 

 

Sexolog | Sexologisk-samtaleterapi | Parterapi-parterapeut.dk | København

 

 

Lyst eller ulyst

 

 

 

Sexolog | Sexologisk-samtaleterapi | Gnisten Lyst Ulyst Impotens | Parterapi-parterapeut.dk | København

 

 

 

Tændingsmønstre

Tilnærmelser og afvisning

 

 

 

Sexolog | Sexologisk-samtaleterapi | Tændingsmønstre Tilnærmelser Afvisning | Parterapi-parterapeut.dk | København

 

 

 

Krop, identitet og seksualitet

 

 

 

Sexolog | Sexologisk-samtaleterapi | Kropsidentitet | Seksuel identitet | Sansning | Erogene zoner | Parterapi-parterapeut.dk | København

 

Sexolog - København - Valby

• Om sexologisk samtaleterapi

• Metode og stil for sexologisk samtaleterapi

• Baggrund og sexologisk kompetencer

Sexolog | Parterapi-parterapeut.dk

Parterapi og sexologisk samtaleterapi ©

 

• Kærlighed, samliv, sex og sundhed

• Voksnes seksualitet i parforholdet

• Psykosocial sexologisk behandling

 

Parterapi, parforhold, seksualitet og livskvalitet

 

Alle har ret til at blive anerkendt for deres seksualitet!

 

• Psykosocial samtaleterapi ved seksuelle problemer og udfordringer

• Behandling af problemer omkring samliv, seksualitet og sexliv

• Find gnisten, få flow i kærligheden, få lysten igen og få et bedre sexliv

• Få hjælp til kontakten, relationen, intimiteten, seksualiteten og sexlivet efter utroskab

• Parterapi omkring reproduktion, relation, respekt, rehabilitering, relaksation, rekreation

 

Den erotiske kraft forbinder parret og holder det sammen - fysisk gennem sex, følelsesmæssigt gennem kærlighed, mentalt gennem fantasien og relationelt gennem kontakt og dialog. Styrken i denne kraft kan være forskellig parterne imellem, ligesom den kan svinge over tid. Vores seksuelle identitet definerer os og vores relation til os selv, vores krop, omverden og samtid - som individ og som par. Der er mange forskellige måder et par kan forholde sig til og udtrykke deres seksualitet og seksuelle praksis. Seksualiteten har desuden seks vigtige funktioner (se nederst) og de seksuelle problemer er ofte et spejl af de relationelle problemer og omvendt. Seksualiteten spiller en symbolsk rolle i parforholdet, som ikke altid er let at forstå og at balancere. Mange forsøger uden held, ubevidst at tilpasse seksualiteten til idealerne.

 

Kærlighed, samliv og seksualitet

 

For de fleste er kærlighed og seksualitet tæt forbundet. Mange oplever, at når der er knas i parforholdet, så er der også knas i sexlivet - og omvendt. Nogle gange kan det være svært at blive enige samt at forene og balancere de to områder. Det kræver dialog. Det ene af samtaleemnerne, udelukker dog ikke det andet i den terapeutiske samtale. Det er muligt at arbejde med seksualiteten under et parterapeutisk forløb og med parforholdet under et sexologisk samtaleforløb. Parterapi-parterapeut.dk tilbyder samtaleterapi indenfor begge områder - seksualitet og parforhold. Forudsætningen for sexologisk samtaleterapi er netop at dialogen i parforholdet er god. Derfor starter mange forløb med en indsats omkring psykologisk kommunikation, anerkendelse, tillid, fortrolighed, åbenhed, nærhed og respekt. Hvis parforholdet er i krise, hjælper det samtidig til stabilisering så evt. stress, vrede og angst håndteres og der bliver plads til mere følsomme emner.

 

Relationer, nærhed og intimitet

 

Problemer med at opbygge gode og nære relationer gør sig både gældende i parforholdet og i sexlivet. Det der sker for par på det seksuelle område, er ofte symptomatiske for meget af det der i øvrigt sker i parforholdet - og omvendt. Problemerne dukker op flere steder, da seksualiteten er en af de måder man kan udtrykke sig på samt opnår samhørighed ved. Seksualiteten har således seks vigtige funktioner - se nederst under metode. For at finde rede i følelserne, bør parret tale om deres seksualitet og forventninger. En af faldgruberne er at blive for ambitiøs og ivrig. Så risikerer man at blive for præstations- og resultatorienteret samt hård ved sig selv, hinanden og processen. Vær venlig overfor processen og gå langsomt frem i starten. Men læg ikke låg på, for så falder I i den modsatte grøft. I den sexologiske samtaleterapi får I hjælp og støtte til dialogen samt at finde jeres eget tempo. Et skridt ad gangen.

 

Seksualitet og dialog

 

Der skal sjældent meget til og ofte er det nok med lidt dialog, afklaring og anerkendelse. Mange tænker at det kan være intimt, sårbart, svært og måske skamfuldt at tale om sex. Med en professionel sexolog og parterapeut får I støtte til at skabe en sikker ramme samt at finde et fælles sprog og et passende niveau, så I kan bevare integritet og en god tone. Når rammen er sat og isen er brudt, opleves det hvor dejligt og livgivende det er at få talt om sex, seksualitet, sig selv, hinanden og relationen. Det bringer parterne tættere på hinanden - åbner op for tillid, forskelligheder, forståelse, glæde, energi, kreativitet og samskabelse. Samtidig lærer partnerne sig selv og hinanden bedre at kende. Sexologisk samtaleterapi er derfor ofte en hurtig og direkte vej til et bedre parforhold, personlig udvikling, sundhed og livskvalitet.

 

Kropslig og følelsesmæssig seksualitet

 

Det er forskelligt hvad klienterne vælger og hvad der virker bedst. Nogle par ønsker udelukkende parterapi, hvorefter de oplever en positiv påvirkning på deres sexliv. Andre gange ønsker klienterne at arbejde direkte med deres seksualitet, hvorefter de samtidigt oplever en positiv indvirkning på deres parforhold. Og nogle gange blander det sig undervejs. Mange bliver overrasket over, hvor meget flow det giver i kærligheden og hvor lidt det behøver at handle om det fysiske. Andre bliver overrasket over, hvor lidt der skal til for at udvikle den fysiske dimension af seksualiteten. Nogle har eller finder sågar en tantrisk og spirituel dimension. Terapien hjælper parterne i processen med at balancere deres kropslige og følelsesmæssige seksualitet hos dem selv og i forhold til hinanden. Undervejs lærer de også hvordan de kan slippe noget af kontrollen, gøre sig lidt mere åbne, håndtere sårbarheden, modtage, sætte grænser på en naturlig og respektfuld måde samt at skabe balance mellem det at give, at tage og at give slip. Selve processen understøttes på flere forskellige måder afhængig af parret, situationen og temaet. Nederst kan I læse mere om metode, stil og temaer for den sexologiske samtaleterapi.

 

Seksualitet og livskvalitet

 

Tilfredsstillende seksualitet giver livsmod og ressourcer til at mestre vanskelig situationer og (kronisk) sygdom. Et tilfredsstillende sexliv fremmer desuden livskvaliteten og psykosocial trivsel. Der behøver ikke at være egentlige problemer med sexlivet for, at man søger sexologisk samtaleterapi. Det hænder ofte at vi med tiden bliver klogere på os selv og vores præferencer eller at de ændrer sig med alderen samt vores erfaring og udvikling. Andre gange er udfordringen at der er opstået en ufrivillig pause i den seksuelle aktivitet. Fx på grund af fysiske og sociale forhold som rejseaktivitet, graviditet, sygdom, alkohol, søvnbesvær og parforholdsproblemer. I den forbindelse kan der opstå afstand, uforudsete spørgsmål samt nye idéer, ønsker og issues. Mange par har blot brug for lidt hjælp til at komme i gang igen. Parret synes ofte at det dejligt med lidt støtte til at få sat ord på og flow i dialogen samt at få holdt tråd i processen - når nu der åbnes op og posen rystes.

 

Sexologisk parterapi

 

Uanset hvad I vælger af fokus, eller om I kombinerer parterapi og seksologisk samtaleterapi, får I seriøs og professionel samtaleterapi i øjenhøjde. Med respekt for grænser, integritet, fortrolighed og sårbarhed i emnernes natur, samtidig med at kærligheden, relationen og samspillet er en vigtig del af arbejdet. Da den sexologiske parterapi er forandringssøgende, er det vigtigt at I også er villige til at konfrontere det der er svært samt at sætte handlig bag ordene.

 

Hvis I ønsker at arbejde fokuseret med jeres seksualitet, planlægges der et forløb over 2-4 måneder, som skræddersys med udgangspunkt i et koncept bestående af bl.a. 20 opgaver/spørgsmål. Disse forløb tilbydes både til par, individuelle klienter og singler. Nedenfor kan I se hvilke emner, som andre par gennem tiden har taget op. Og nederst om metode og stil.

 

Ring 61661900 for personlig betjening

 

Ring mig op omkring seksualitet | Parterapi-parterapeut.dk | København

 

 

Læser du dette udenfor kontortid og ønsker du at blive ringet op,

så klik på call-me funktionen og bliv kontaktet indenfor 24 timer.

 

Book / Print / Email

 

 

 

Metode og stil for sexologisk parterapi

 

Samtaleterapi

 

Metoden er primært samtaleorienteret. Det er ikke påkrævet at I gør fysiske øvelser. Hvis I ønsker det, kan der anvises hjemmeopgaver, som kan udføres i jeres private rum. Disse kan både være fysiske som ikke fysiske samt seksuelle som ikke seksuelle. Hvis I ønsker det, kan samtaleterapien desuden kombineres med Access Bars® kropsterapi - se nedenfor. Mennesker er forskellige og det er forskelligt hvad der virker. Nogle er til ord og andre til krop. Hos Parterapi-parterapeut.dk i København kan du få begge dele - eller kombinere dem. Hvad er ellers muligt?

 

Mange begår den fejl at tale om sex i sengen. Når der skal tales om sex, gøres det ofte bedst udenfor soveværelset og under en afstemt ramme. I det terapeutiske rum foregår dialogen i et trygt og anerkendende rum. I bestemmer selv og i fællesskab agendaen samt hvilke emner I ønsker at tale om og hvornår.

 

Udgangspunktet er måske sex, men det handler egentligt sjældent direkte om sex. Ofte er det mere om samspillet, mennesket og historien bagved - værdier, tanker, følelser, erfaringer, ønsker og forventninger. Så snart der bliver lukket op for dialogen, åbnes der også op for kontakten og nærheden. Så sex er et godt samtaleemne for parret, som styrker deres fælles rum og selve relationen samt glæde og kreativitet. Det giver også mulighed for personlig udvikling samt at tale om sin egen seksualitet og dens funktioner.

 

De seks R'er

 

Seksualiteten har ifølge Krop, sygdom og seksualitet (2006) af Graugaard, Møhl og Hertoft overordnet seks funktioner (De seks R'er): Reproduktion (sex som forplantning), Relation (sex som et forhold og relationsdannelse), Respekt (sex som indsigt og indblik i egne og partnerens grænser), Rehabilitering / recovery (sex som håndtering af samlivsproblemer og genetablering af kontakt), Rekreation (sex som nydelse, leg og kreativitet) og Relaksation (sex som afslapning og afspænding).

 

Seksualiteten udvikles under de første ni år af barndommen, hvor mange desværre oplever at blive skammet eller tabuiseret. Sex er dog lige så naturligt som at spise, sove og trække vejret. Vores seksualitet følger os gennem hele livet, så hvorfor ikke lade den blive en integreret og fortrolig del af os selv og vores partnerskab. Ved at tale om seksualiteten bliver den aftabuiseret og en naturlig del af vores livskvalitet. Sex er livsbekræftende.

 

I den sexologiske samtaleterapi benyttes der afhængig af problemstillingen en række forskellige værktøjskasser. De narrative metoder er fx gode til at hjælper os med at fortælle, forstå og omskrive vores historier. De gestaltterapeutiske metoder er ofte gode til det kropslige, sociale, personlige og fremadrettede. De hjælper os bl.a. med kontakt, selvregulering, integration og autencitet. Imagoterapien hjælper os med at forstå vores ophav og skjulte strategier. Og de kognitive metoder hjælper os bl.a. med at forstå vores tanker og adfærd.

 

PLISSIT og UGU

 

De sexologiske samtaler gennemføres med udgangspunkt i den internationalt anerkendte PLISSIT model, der er udviklet af Jack Annon i 1976. Udgangspunktet er, at der først opbygges tillid og tilladelse til at tale om og arbejde med de relevante emner (Permission). Herunder fastlægges rammen for dialogen - bl.a. hvad der skal tales om, hastighed og hvor personligt dialogen må være samt sprogbrug.

 

Derefter tilbydes der information (Limited Information) og vejledning (Specific Suggestions). Det foregår typisk i en gensidig og samskabende dialog, der varierer over undervisning/psykoedukation, coaching, psykoterapi og samtale. Primært efter UGU-modellen, der er en model for dialogisk information. Hvor U står for at udforske, hvad klienten ønsker at vide. G står for, at der gives relevant information på en neutral måde. Og det sidste U står for, en udforskning af klientens reaktion og forhold til den nye information.

 

De første tre faser afhjælper de umiddelbare udfordringer og de resterende håndteres gennem psykoterapi/psykosocial terapi (Intensive Therapy). Hvis udfordringerne også omfatter somatiske eller andre specialiserede emner, samarbejdes der med andre specialister og sundhedssystemet.

 

Psyke, krop og seksualitet med Access The Bars®

 

Derudover kan den sexologiske samtaleterapi også kombineres med kropsterapi. Som certificeret Access Consciousness™ Bars Practitioner og som Access Consciousness™ Bars Facilitator tilbyder jeg både Access Bars® behandlinger og Access Bars® certificeringer.

 

Access Bars er en energetisk kropsterapi, hvor du fuldt påklædt og afslappet modtager en let berøring af 32 punkter på hovedet, som repræsentere de forskellige livsområder. Eksempelvis krop, alder, seksualitet, glæde, ro, venlighed, taknemmelighed, kreativitet, kommunikation, kontrol, bevidsthed, relationer, håb og drømme.

 

Access Bars kan i forhold til seksualiteten hjælpe dig til at komme ned i kroppen, slappe af, slippe tankerne, sænke barriererne og justere kontrolniveauet samt åben op for at give, tage imod og nyde med lethed, glæde, venlighed og taknemmelighed. Hvordan vil det føles, hvis du og din partner var fuldt tilstede og anerkendte jeres krop?

 

Udover at finde større fred og ro, så åbner Bars også op for din mulighed for at arbejde med alder, krop og seksualitet samt det at skabe forbindelser og livsformer. Afhængig af din parathed kan Bars ligeledes understøtte kommunikation, kreativitet, håb og drømme samt glæde, sorg og heling. Hvordan bliver det endnu bedre end det?

 

Baggrund og erfaring i sexologisk parterapi

 

Reproduktion, Relation, Respekt, Rehabilitering, Rekreation og Relaksation

 

Parterapeut med speciale i sexologi

 

Jeg er eksamineret psykoterapeut med en fireårig uddannelse fra europæisk akkrediteret institut, hvor seksualitet er et af fire grundelementer i følelseslivet. Udover at være eksamineret i samtaleterapi, så er jeg som Access Consciousness™ Bars Practitioner og Access Consciousness™ Bars Facilitator også certificeret i kropsterapi. Derudover er jeg certificeret og international trænet parterapeut, sexologisk efteruddannet og medlem af Dansk Sexologforening. Jeg er specialiseret i parterapi, seksualitet og utroskab - seksologisk parterapi - samt har haft praksis siden 2002. Som sexologisk parterapeut modtager jeg løbende sexologisk supervision og efteruddannelse i seksualitet.

 

Indenfor sexologien findes der mange fagspecialer og den enkelte sexolog har sin egen uddannelsesmæssige baggrund, erfaring og specialer. Mit speciale som sexologisk parterapeut er de psykosociale (sociale og psykologiske) aspekter af seksualiteten hos voksne i parforhold og seksualitet i forbindelse med utroskab. Nedenfor kan du læse mere om de sexologiske emner som folk gennem tiden har fået hjælp til og nederst lidt om arbejdsmetoderne.

 

Erfaring og samtaleemner omkring seksualitet i parforholdet

 

• kærlighed, nærvær, nærhed, kontakt og intimitet

• respekt, tillid, fortrolighed, åbenhed og hengivelse

• balancering mellem kærlighed, seksualitet og aktivitets niveau

 

• seksuel bevidsthed, sprogliggørelse, italesættelse og dialog

• kommunikation, ordvalg og fælles sprog omkring seksualitet

• kærlighedens fem sprog og undskyldningernes fem sprog

 

• seksuelle tanker, overbevisninger og værdier

• seksuelle ønsker, drømme, fantasier og tændingsmønstre

• parternes seksuelle historie, baggrund og erfaringer

 

• seksuelle forventninger og forventningsafstemning

• grænser, at sige til og fra samt ikke at give op for hurtigt eller for sent

• at give og at tage samt at bringe balance i det og de forskellige behov

 

• sensitivitet, sensibilisering, krop, kropsbevidsthed, sansning og erogene zoner

• repræsentationssystemer og præferencer

• dagsrytmer, frekvens, timing, planlægning og forberedelse kontra spontanitet

 

• passion, erotik, lyst, lyst til at få lyst, sexlyst, optakt, tilnærmelser og forspil

• spænding, afspænding, nydelse, glæde og livskvalitet

• sex, leg, fantasi, kreativitet, energi og livsenergi

 

• jalousi, utroskab, utroskabsfølelser i.f.m. fx internet, pornografi og chat

• skyld, skyldfølelse, samvittighedskvaler, undskyldning og tilgivelsens

• kontrol, hæmninger, blokeringer, præstationsangst, turn-off’s og den vanskelige samtale

 

• selvværd, selvtillid, kønsidentitet og seksuel identitet, værdier, normer og idealer

• selvopfattelse, selverkendelse, body image, selvbillede, anderledeshed, generthed og skam

• roller, feminitet, maskulinitet, følgeskab, lederskab, magt og magtfordeling

 

• ubalance, spændinger og konflikter - find gnisten og få gang i sexlivet igen

• udfordringer i forbindelse med behandling for barnløshed/ fertilitet

• genoptag/ revitalisering af sexliv ved graviditet, barsel, fødsel, børn, krise m.v.

 

• ubalance mellem egen og parforholdets seksualitet

• ubalance mellem parternes seksuelle behov og seksualaktivitet

• ubalance mellem parternes seksuelle praksis

 

• anomali, sygdom, diagnoser, stress, angst, depression, medicin og medicinering

• udfordringer omkring befrugtning, kunstig befrugtning og assisteret reproduktion

• problemer omkring rejsning/impotens, præmatur ejakulation og orgasme

• problemer omkring dyspareuni (smerter) og vaginisme (kramper)

• problemer omkring psykoseksuelle udviklingsforstyrrelser

• seksuel afvigelse samt seksuelle udviklings- og orienteringsforstyrrelser

• nedsat eller manglende seksuallyst, aseksualitet og seksuel aversion

• seksualitet i parforhold, hvor fx den ene har været udsat for overgreb*

• øget seksualaktivitet og sexafhængighed

 

Som sexologisk parterapeut arbejder jeg også med sexafhængighed. Da jeg typisk får henvendelser omkring sexafhængighed i forbindelse med utroskab, har jeg skrevet om emnet under utroskab - se menuen nederst. Ved utroskab og nogle former for seksuel praksis, kan der ligeledes opstå sexologiske spørgsmål i forbindelse med kønssygdomme / seksuelt overførte sygdomme (STD = Sexually Transmitted Disease og STI = Sexually Transmitted Infections). Nedenfor kan du downloade en gratis SexAfhængighedsTest©:

 

Download gratis SexAfhængighedsTest | Parterapi-parterapeut.dk | København

 

 

 

Refleksionsspørgsmål omkring sexliv

 

Hvordan har du det med at tale om sex?

Fungerer dit sexliv lige så godt som dit parforhold?

Hvordan har du det med dig selv og det at være mand/kvinde?

Hvad er det ved dig selv/din adfærd og din partner/partners adfærd,

som får dig til at føle dig som en mand/kvinde?

Hvad er din personlige identitet, kropslige identitet og seksuelle identitet?

I hvilken grad er din seksuelle identitet integreret i dig selv og i dit liv?

I hvilken grad lykkedes du med at realisere dine seksuelle præferencer

i din seksuelle praksis med din partner?

Har et mis-match fx ført til undertrykkelse, et hemmeligt liv eller utroskab?

 

Sexologisk og parterapeutisk praksis i København

 

Anonym og diskret fuldtids praksis 150 meter fra Valby station i København.

 

Har du været udsat for seksuelle krænkelser* skal du overveje om du er parat, inden du begynder i seksologisk samtaleterapi sammen med din partner. I forhold til din parathed kan du overveje faktorer som: Hvor langt er du allerede i din personlige proces og bearbejdning med overgrebet? Kender din partner allerede til forholdet? Hvordan er jeres kommunikation, tillid og tryghed i øvrigt? Har du spørgsmål hertil, så ring venligst.

 

Home | Parterapi-parterapeut.dk

 

 

 

Home / parterapi
Oversigt over site, terapi, ydelser, info, downloads, freebies m.v.
Parterapi på engelsk, tysk, fransk, svensk eller norsk
Om parterapeuten
Parterapeutisk praksis
Psykoterapi
Gratis parforholdstest
Koncept for parterapi
Priser / praktisk / kontakt
Klippekort til parterapi
Access Bars®
Parterapi med hotelophold
Skype / online parterapi
Mandegruppe
Familieterapi
Parrådgivning
Parterapi-parterapeut.dk | Forside | Artikel om parterapi
Imago parterapi
Par-tjek
Skilsmisse og parterapi
Depression / parforhold / relationsorienteret behandling
Voksen barn af alkoholiker i parforhold
Alkohol / parforhold / relationsorienteret behandling
Utroskab og parterapi
Sorg og parterapi
Sexologisk samtaleterapi
Akut parterapi
Book tid
Fotos og citater om familie, parforhold og parterapi
Video  om parterapi
Presse
Brevkasse om kærlighed, familie, parforhold og sexliv
Gratis blog om parterapi med artikler og værktøjer
Instagram
Parterapi-parterapeut.dk på Twitter
Parterapi-parterapeut.dk på Facebook
Gratis nyhedsbrev om familie, parforhold og parterapi

Phone +45 61661900

Overskousvej 7 st.th.

2500 Storkøbenhavn, København, Valby

Copyright © 2015 Copenhagen Denmark

All Rights Reserved Parterapi-parterapeut.dk

 

#ParterapiParterapeutDk #ParterapiParterapeut #Parterapi #Parterapeut

 

 

Det er ligetil, enkelt og evident - der er alligevel gennem tiden stillet mange spørgsmål - så derfor: Alt indhold inkl. fx tekster, koncepter, skabeloner, modeller, grafik, filer, test, brevkasse og blog m.v. er beskyttet af lov om ophavsret og copyright. Du er velkommen til at linke til dette site samt at referere indhold med kildeangivelse og hotlink. Der må ikke fotograferes, filmes, lydoptages eller transmitteres o.l. under / fra møder, samtaler, telefonsamtaler, skype o.l. (ej heller til personligt brug) og det vil i ethvert tilfælde udløse en bod på kr. 150.000. Du skal evt. bruge Adobe til downloadede filer. Parterapi-parterapeut.dk er ikke ansvarlig for downloads, filoverførsler, elektronisk korrespondance, ebøger, tests o.l. Alle oplysninger og korrespondance behandles på samme sikkerhedsniveau som alm. email. Alle oplyste / udvekslede / benyttede emails tilmeldes nyhedsbrev o.l. Al korrespondance og data er Parterapi-parterapeut.dk's ejendom. Der tages forbehold for regne-, slå-, stave- og trykfejl. Booking/ bestilling/ overførsel/ betaling er endelige køb - klippekort, kombinerede og forudbetalte ydelser, materialer o.l. er frivillige, personlige og i.h.t. betingelserne samt aftale-/ lovmæssigt ikke omfattet af fortrydelsesret / tilbagekøbsaftale o.l. Et klip / en kombineret eller forudbetalt ydelse / materiale, gælder en måned fra betalingens dato (forfaldsdato, senest), i alm. arbejdstid og efter kalender, ubrugte klip / materialer refunderes uanset årsag og konsekvens ikke og gyldighedsperioden kan ikke forlænges. Klippekort er ikke at sidestille eller sammenligne med andre klippekort og andre klippekortordninger andre steder eller fx gavekort, oplevelseskort, tilgodebeviser o.l. Klippekort, freebies, test, artikler, ebøger m.v. er på eget ansvar og kan ikke indløses, ombyttes til penge, returneres, fortrydes, videresælges eller videregives / overdrages samt er uden garanti. Ved forudbetaling, er terapeuten kun bundet af aftale(r) ved godkendelse og når oplysninger, betaling og bankkvittering er rettidigt modtaget. Afbud og ændringer senere end præcis kl. 0900 to hverdage før, afregnes uagtet årsag og konsekvens til 100% af honoraret. Kvittering kan kun udskrives og udleveres ved betaling på mødet og efterudstedes/-sendes ikke. Der er ikke åbent før eller efter aftalte tid og forsinkelser skal straks medeles. Ved forsinkelser over 15 min. kan terapeuten aflyse aftalen for klientens regning. Metoden er uagtet kommercielle betegnelser psykologisk - psykoterapi. Mennesker er forskellige og behøver forskellige former for behandlinger. Klippekort, tilbud og informationer fra terapeuten, emails og på dette site m.v. er ikke en anbefaling eller rådgivning, men en mulighed og valget er altid dit. Behandlingen er til enhver tid og i enhver henseende, for egen regning, ansvar og risiko. Klienten skal selv drive sin proces, sige til ved udfordringer og er ligeledes altid selv ansvarlig for hvad der høres og tolkes inkl. egne beslutninger, kommunikation, handlinger og reaktioner af enhver art. Psykoterapi o.l. kan ikke erstatte eller tilsidesætte lægelige vurdering, diagnose, anbefaling og behandling. Ved tvivl, symptomer eller sygdom skal egen læge kontaktes. Det forudsættes at du er egnet for psykoterapi, at din læge kan stå inde herfor og at du er jeg-stærk nok. Du må kun møde klar, ædru, rask og smittefri. Der modtages kun de aftalte deltagere og evt. gæster, som forud har afgivet kontaktoplysninger m.v. Børn og spædbørn kun efter særaftale. Kontoret er overtøjs-, sko- og røgfrit. Der må ikke medbringes dyr, drikke- eller spisevarer. Rammen, betingelserne og terapeutens anvisninger skal altid efterkommes og i modsat fald kan processen afbrydes for klientens regning. For fuld version af betingelserne, se under menupunktet Kontakt. Terms / betingelserne accepteres straks og uforbeholdent ved booking, afgivelse af kontaktinfo, betaling og deltagelse. Vi er GDPR compliant og denne tekst opdateres snarest.