Af Kasper Larsen

Psykoterapeut med speciale i parterapi

psykoterapi2019-06-28T14:04:54+00:00

Psykoterapi – Psykoterapeut – København – Valby

  • Start med en enkelt konsultation i psykoterapii
  • Fortsæt med et kort og effektivt forløb i psykoterapi
  • Suppler efter behov med fastholdelse og udvikling

Relationel psykoterapi ©

Psykoterapi – to for samme pris

Kom alene til individuel psykoterapi eller tag din partner med

Du bestemmer selv om du kommer alene til individuel psykoterapi eller om du tager din partner med. Du kan sågar ta’ familien med – til samme pris! Efter aftale med terapeuten – selvfølgelig. Det kommer blot an på hvad du selv foretrækker og hvad din partner er parat til.

Evidens for relationel psykoterapi

Der er klar evidens for at psykoterapien er mere effektiv, hvis partneren også deltager. På denne måde kan I samarbejde og støtte hinanden samtidig med at systemet integreres i psykoterapien. På den måde ved begge parter hvad der tales om og hvad der sker. Men det er helt op til jer.

International psykoterapi

Psykoterapi tilbydes i privatpraksissen i København samt pr. telefon eller skype. Du kan desuden få psykoterapi på dansk og engelsk eller understøttet på svensk, norsk, tysk og fransk.

Metoderne i psykoterapien

Eklektisk psykoterapi

Du behøver ikke at forholde dig til metoderne i psykoterapien. Du skal blot vide at psykoterapeuten behersker flere metoder, som udvælges og kombineres (eklektisk) i forhold til dig og situationen. Nedenfor blot et lille udvalg indenfor de psykoterapeutiske metoder, som tilbydes:

  • Krops- og gestaltterapi & gestalt psykoterapi
  • NLP terapi, kognitiv adfærdsterapi, systemisk psykoterapi & imago psykoterapi
  • Psykoterapeutisk sorgterapi & sorgbehandling
  • Assertionstræning, transaktionsanalyse og mentalisering
  • Sexologisk psykoterapi
  • Access Bars i kombination med psykoterapi
  • Gratis eller kommerciel personprofil fx disc, mbti og enneagrammet

Access Bars® og psykoterapi

Psykoterapi med to behandlinger på samme tid

Som noget helt særligt, har du mulighed for at få to gange psykoterapi på samme tid. Psykoterapeuten nemlig specialiseret indenfor både samtaleterapi og kropsterapi. Inden for kropsterapien er psykoterapeuten bl.a. specialiseret i Access Bars®. Access Bars® er en mental-energtisk kropsterapi, hvor 32 punkter på hovedet berøres blidt. Du modtager terapien liggende på en professionel briks, fuldt påklædt og ved bevidsthed. Det er således muligt både at gennemføre psykoterapeutisk samtaleterapi før, under og efter. Det behøver du ikke at tage stilling til på forhånd. Nu kender du blot muligheden. Hvordan bliver det endnu bedre end det?

Psykoterapeut og parterapeut

Under menupunktet Parterapeut, kan du læse mere om familie-, par- og psykoterapeutens baggrund samt stil, metode og værdier. Kort sagt er stilen direkte, hurtig, varm og forandringsorienteret. Psykoterapeuten er bl.a. eagt exam krops- og gestalt psykoterapeut og access bars facilitator. Psykoterapeuten har samlet over 25 års international erfaring med pædagogisk og psykologisk krise, sorg, udvikling og forandring inkl. relationer, kommunikation og problemløsning. Psykoterapi og parterapi tilbydes både på dansk og engelsk samt understøttet på tysk, fransk, svensk og norsk.

Pris for psykoterapi

Under menuen kan du læse mere om priser, betingelser og klippekort. Det er samme pris og varighed om du kommer alene, med din partner eller kernefamilie – øvrige deltager modtages kun mod aftale. Du kan starte med en enkelt konsultation, hvor der er rabat første gang. Herefter er der mulighed for et klippekort med yderligere rabat. I supplement her til findes der gratis personprofiler.

Specialer i psykoterapi og parterapi

Kontakt parterapeuten

Ring 61661900 for booking hos erhvervscoach.dk i København Valby