Af Kasper Larsen

Psykoterapeut med speciale i parterapi

Akut – Parterapi – København – Valby

 • Fuldtidspraksis
 • Fleksibelt koncept
 • Online parterapi

Parterapi uden ventetid

 • Chok, krise og utroskab?
 • Ulykke, sygdom, død, tab og sorg?
 • Skilsmisse og gnisten der blev væk?

Få en tid til parterapi inden 24 timer

 • Parterapi ingen ventetid
 • Eller akut parterapi her og nu
 • Fuldtidspraksis og fleksibelt koncept

Book parterapi nu og bliv klar til ferie og højtid

 • Effektive, intensive og accelererede forløb
 • Dobbelt konsultationer og workshops
 • Bliv hurtigt klar inden ferie, fødsel m.v.

Akut parterapi

 • Haster det, får I en tid indenfor en uge
 • Er det akut, kommer I til med det samme
 • Konsultation i København eller tlf/skype

Få en tid til parterapi inden 24 timer

Ring 61661900 for booking

Akutte problemer i parforholdet og parforhold i krise

Har I mistet gnisten eller blev kærligheden væk?
Skænderier, problemer, krise, sygdom, dødsfald, utroskab…
Angst, depression, tilknytningsproblemer, alkoholproblemer…
Kommunikation, forhandling, problemløsning, konflikthåndtering, skilsmisse, genforening…

Fuldtidspraksis og fleksibelt koncept!

Parterapi-parterapeut.dk har både fuldtidspraksis og et fleksibelt koncept, med mulighed for konsultation i privat praksis i København eller online pr. skype / telefon. Det betyder, at I kan komme til med kort varsel. Ellers kan det være svært at komme hurtigt til hos en rutineret og anbefalet parterapeut i København. Den dygtigste og bedste parterapeut er som regel optaget og har ventetid. Men da Parterapi-parterapeut.dk både har fuldtidspraksis og et fleksibelt koncept samt at reserverer tider til nye og akutte klienter, er det muligt at komme til uden ventetid.

Højtider og parterapi

Parterapi omkring sommerferie, efterårsferie, juleferie, vinterferie, påskeferie, pinseferie m.v. Ferie og højtider er ofte travle perioder med parterapi og familieterapi, men da Parterapi-parterapeut.dk ofte forsøger at holde forskudt ferie samt åbent for akutte klienter på kontoret eller pr. telefon/skype, er det næsten altid muligt at finde en løsning.

Sommerferie, familie, parforhold og parterapi

Ferier og højtider er ofte en udfordring med mange forskellige værdier, forventninger, tanker, følelser, drømme og projekter. Nogle skændes så det brager, ved ikke hvad de skal tale om eller bryder tavsheden midt under ferien og siger sandheden. Andre opdager at det ikke spiller, at gnisten er blevet væk, at partneren har været utro eller at alkoholproblemerne blusser op. For andre igen er det en udfordring at komme ud af døre eller at komme hjem igen. Læs mere om det samt ferie, parforhold og parterapi på bloggen. En del søger parterapi, når det er gået galt. De søger typisk parterapi for at reparere, samle op og lære af udfordringerne. Andre søger parterapi for at være på forkant med tingene.

Kærlighed, parforhold og parterapi som fokus for ferien

De fleste ved godt selv at parforholdet halter. De vælger derfor ofte forud for ferien at tage tyren ved hornene og booker parterapi eller en tid til et par-tjek. De planlægger således typisk parterapi inden og omkring ferien. Mange familier og par ved også godt, at det kan være hårdt at lande efter en ferie. Ligesom at der skal luftes når man kommer hjem fra en ferie, kan det også være at der skal luftes ud og ryddes op i familierelationerne og parforholdet. Nogle bruger derfor noget af deres restferie på at samle op samt at få talt ud via parterapi eller familieterapi.

Find gnisten, reparer relationen, genfind kærligheden og udvikl parforholdet

Nogle gør også det, at de i stedet for at booke ferie i udlandet, booker tid til deres parforholdsproces og parterapi hos Parterapi-parterapeut.dk. Enten som enkeltstående konsultationer, som et intensivt forløb eller mindre private workshops i parterapi. Hvis I ønsker at forkæle jer selv, kan I også bestille parterapi som en samlet pakke inkl. et romantisk hotelophold. Det kan bl.a. ske i København, lokalt eller i udlandet efter nærmere aftale. Læs mere under oversigten i menuen.