Af Kasper Larsen

Psykoterapeut med speciale i parterapi

Featured Image

Parterapi – Hvad er utroskab?

 • Hvad er definitionen på utroskab?
 • Hvor går grænsen for utroskab?
 • Hvad er ok og ikke omkring utroskab?
 • Hvad er episodisk utroskab?
 • Hvad er habituel utroskab?
 • Hvad er parforholdslignende utroskab?
 • Hvad er utroskab?
 • Hvornår er man utro?
 • Hvornår er det egentlig utroskab?
 • Hvornår er det utroskab for dig?
 • Hvornår er det fysisk utroskab?
 • Hvad er emotionel utroskab?
 • Hvad er elektronisk utroskab?
 • Hvad er finansiel utroskab?

Troskab og utroskab

Du har sikkert spekuleret over hvad der er utroskab? Om du kan regne med din partner? Og stole på din partner, når … din partner arbejder over, er i foreningen, på rejse eller en tur i byen? Vi har alle vores egne værdier, normer og grænser – det gælder også troskab og utroskab. Men er det de samme som din partners? Er jeres parforhold i risikozonen for utroskab? Har I talt om utroskab, forventningsafstemt eller været i afklarende, forebyggende og udviklende parterapi? De fleste har utroskaben på fornemmelsen og ved godt at det halter et eller andet i parforholdet eller sexlivet. Mange ved således godt med dem selv, når utroskaben er undervejs eller når utroskaben allerede er opstået. Parterapi-parterapeut.dk i København hjælper både med forventningsafstemning og forebyggelse samt behandling og efterbehandling af utroskab med relationel og procesorienteret parterapi.

Flirt, sidespring, affære eller utroskab?

Principielt er der ikke nogen standard definition eller fast grænse indenfor parterapien eller parforholdet, for hvad der er utroskab og ikke. Det kommer helt og holdent an på dine egne grænser for hvad der er utroskab og ikke samt hvad der er ok og ikke. Parterapi omkring utroskab handler således om at definere og forebygge utroskab eller at behandle og efterbehandle utroskab. Parterapi-parterapeut.dk i København hjælper jer med at finde jeres definition og sætte grænser på en kærlig, konkret og konstruktiv måde. Omkring utroskab som parterapi, handler det om tryghed, åbenhed, dialog, respekt og tillid.

Utroskab, parterapi og forventningsafstemning

For nogle handler utroskab om følelser og brud på fortroligheden. For andre handler utroskab om noget fysisk. For mange er utroskab en kombination af det relationelle og det fysiske. For en del er intention, fantasi og pornografi nok til at det er utroskab. For nogle er det først utroskab, når det er reelt og sket IRL (In Real Life). Men hvor går grænsen for elektronisk utroskab? Det fleste står nok af ved sexting, men hvor går grænsen for hvornår kontakten og kommunikationen bliver for intim på sms, mail og sociale medier? Hvad er ok at dele med hvem? Nogle kan leve med en flirt eller et one-night-stand til firmafrokosten i form af et kopimaskineknald. For andre er det utroskab, når der der danses for tæt eller kysses. Men hvad med økonomisk og finansiel utroskab? For de fleste par er der i princippet mange måder, man kan bedrage og være hinanden utro på.

Mere om hvad er utroskab?

Parterapi-parterapeut.dk i København tilbyder på hjemmesiden en gratis og kort artikel om Hvad er utroskab? Den er I velkomne til at læse og bruge som oplæg til en dialog om utroskab inden I evt. søger parterapi omkring utroskab.

Parterapi omkring utroskab

Ønsker I parterapi ved utroskab, så tilbyder Parterapi-parterapeut.dk i København et effektivt koncept omkring parterapi ved forebyggelse og behandling af utroskab. Parterapi-parterapeut.dk i København har over 10 års erfaring og specialisering indenfor parterapi og utroskab. Læs mere om effektivt koncept for parterapi ved utroskab på hjemmesiden.

Andre tilbud i forbindelse med utroskab

Parterapi-parterapeut.dk i København tilbyder også sexologisk samtaleterapi, imagoterapi samt afklarende eller opfølgende par-tjek. Parterapi-parterapeut.dk i København tilbyder også alm. parterapi og parterapi omkring utroskab og seksualitet på engelske.

Konsultation i psykoterapi og parterapi

I kan læse mere om parterapi på www.parterapi-parterapeut.dk.
Eller booke konsultation i parterapi, imagoterapi eller psykoterapi på tlf. 61661900.
Hvis du kan lide denne artikel/blog, kan du dele via Share nedenfor
eller at forwarde linket: blog.parterapi-parterapeut.dk/#post55.
Er du ikke tilmeldt bloggen om parforhold og parterapi, kan du sende en email:
www.parterapi-parterapeut.dk/please-call-me-once.html
Eller at RSS’e via ikonet nederst i kolonnen til højre.

Tips til parforholdet og kærligheden

Du kan også følge med på: www.facebook.com/parterapi.parterapeut

Eller på: www.twitter.com/Parterapeuten

Eller: http://plus.google.com/115591983982998045497

Eller: www.instagram.com/parterapi

2019-06-21T09:27:41+00:00