Af Kasper Larsen

Psykoterapeut med speciale i parterapi

Parforholdstjek2019-06-28T13:41:37+00:00

Parforholdstjek

 • Tag temperaturen på jeres parforhold med et par-tjek
 • Et par-tjek omfatter parforholdstest, parterapi og eBog
 • Fortsæt selv eller følg op med et kort forløb i parterapi

Start med et Par-tjek i parterapi

Partjek = Partest + Parterapi + Analyse + Feedback + Værktøjskasse

Tag temperaturen på jeres parforhold med et par-tjek

 • Tag temperaturen på parforholdet og skab fokus med et par-tjek
 • Fortsæt på egen hånd med den medfølgende værktøjskasse
 • Eller fortsæt i et kort forløb i parterapi med fx et klippekort med rabat

Start med et par-tjek til halv pris inkl. gratis partest og ebog

 • Par-tjek støtter jer i at opdage og forebygge eller at tage parforholdsproblemerne i opløbet
 • Par-tjek støtter jer i en fokuseret indsats med problemløsning, vedligeholdelse og udvikling
 • Par-tjek er et servicetjek der giver et overblik over faldgruber, risici og indsatsområder
 • Par-tjek er en god start på jeres egen proces eller et kort og effektiv forløb i parterapi

Koncept© for par-tjek ved erfaren parterapeut

Partjek og familieudvikling – forebyggelse er bedre end helbredelse

Et par-tjek er en specialkonsultation i parterapi for par, der gerne vil give deres parforhold et servicetjek samt hente inspiration til forebyggelse, udvikling, forandring og problemløsning. Et par-tjek giver indsigt i jeres styrker, svagheder, muligheder og trusler. Derudover undersøger vi sammen om parforholdet lider under nogle af de klassiske udfordringer og faldgruber. Et par-tjek giver jer sammen med partesten og eBogen indsigt, viden, metoder og værktøjer omkring:

 • De 6 skilsmisseindikatorer, der med 90% kan forudsige og forebygge skilsmisse
 • De 7 indsatsområder, der kan vedligeholde, styrke og udvikle parforholdet og ægteskabet
 • De 3 fundamentale grundpiller for overlevelse og trivsel i parforholdet og ægteskabet
 • De 5 funktioner i kærlig psykologisk kommunikation i parforholdet og ægteskabet
 • De 4 principper for ikkevoldelig, empatisk og forandringsskabende kommunikation

Om værktøjer og proces ved par-tjek

Under par-tjek’ket får I en særlig parforholdstest og en specialkonsultation inkl. situations-analyse, personlig feedback, gratis medlemskab af artikeldatabasen og en gratis eBog med evidensbaserede gør-det-selv værktøjskasser. Den udvide parforholdstest er specialudviklet til par-tjek’ket og baseret på evidens fra forskning fra flere hold. Det unikke ved parforholdstesten er desuden, at den korresponderer direkte med den medfølgende eBog og dens værktøjskasser.

Så udover at parforholdstesten støtter jer i at tage tage temperaturen på parforholdet og indikerer om der er risiko for skilsmisse, så sætter den også fokus på hvor I skal sætte ind for at redde eller udvikle parforholdet samt hvilke værktøjer I kan bruge fra eBogen. Det unikke ved eBogen er, at den samtidig er et personligt arbejdshæfte med opgaver, refleksionsspørgsmål og plads til noter. Under konsultationen er der med udgangspunkt i bl.a. partesten, mulighed for at sætte fokus på det I ønsker at tale om og arbejde med.

I bestemmer selv om I vil benytte partesten. Partesten er frivillig og kan laves af ingen af jer, en af jer eller begge parter – inden konsultationen, under konsultationen (hvis I medbringer hardcopy) eller på et senere tidspunkt og som stautsopfølgning. Testen er ikke en forudsætning eller betingelse for konsultation i par-tjek og par-tjek kan dermed ikke aflyses af denne årsag.

Familieudvikling efter par-tjek

Efter parforholdstjekket får I tilsendt den gratis eBog, som I selv kan bruge til opretning, udvikling eller redning af parforholdet, ægteskabet og familien. I kan således efter jeres par-tjek fortsætte på egen hånd med jeres indsigter, fokus og værktøjer eller I kan fortsætte i et kort effektivt forløb med yderligere fem konsultationer i fx parterapi, sexologisk samtaleterapi, imagoterapi eller familieudvikling. I kan betale fra gang til gang eller købe et klippekort med rabat. Hvis I fortsætter på egen hånd, er I som mange andre, velkomne til at sende parforholdet til et opfølgende par-tjek for at sikre kursen og udviklingen.

Send parforholdet til et årligt par-tjek

Der er mange par, der årligt sender parforholdet til et servicetjek i form af et par-tjek for at gøre status og forebygge samt at holde styr på udviklingen og sikre kursen. På den måde sikrer I livskvaliteten og forebygger faldbruberne, der ellers fører til at ca. 50% af alle ægteskaber ender i skilsmisse med familiære, psykologiske, fysiske, praktiske og økonomiske konsekvenser.

Ydelserne ved par-tjek

Par-tjek er dermed et service-tjek til jeres parforhold, som omfatter: Booking, parforholdstest, konsultation i parterapi inkl. mulighed for situationsanalyse, feedback, input, forslag til øvelser samt gratis nyhedsbrev og medlemskab af artikeldatabasen. Den specialudviklede partest fås kun hos Parterapi-parterapeut.dk. Den korresponderende eBog, tilbydes ligeledes kun til Parterapi-parterapeut.dk’s klienter. Der er således tale om en unik og eksklusiv mulighed.

Baggrund for par-tjek og familieudvikling

Parterapi-parterapeut.dk har siden 1989 erfaring med krise, analyse, problemløsning, consulting, kommunikation, relationer, samliv, samarbejde, forandring, udvikling, integration og fastholdelse, som henholdsvis proceskonsulent, rådgiver, underviser, coach, mentor, psykoterapeut, parterapeut, imagoterapeut og sexolog. Uddannelsen omfatter flere retninger samt nationale og internationale anerkendte institutter, supervisorer og mentorer. Par-tjek er i øvrigt baseret dansk som international praksis og evidens fra fx forskning https://parterapi-parterapeut.dk/imago_workshops_parterapi-parterapeut.htmli familieterapi, premarital counselling og marriage check-up fra fx NICHD. Par-tjek er forholdsvist nyt på det danske marked, men par-tjek er en gennemprøvet ydelse, som Parterapi-parterapeut.dk allerede har mange års erfaring med. Derudover er Parterapi-parterapeut.dk specialiseret indenfor utroskab, alkoholproblemer i parforholdet, voksne børn af alkoholikere, angst og depression.

Unikt koncept© for par-tjek og familieudvikling

Part-tjek hos Parterapi-parterapeut.dk er et unikt koncept, der er beskyttet af copy right og lov om ophavsret. De tilhørende materialer (test og ebog), må også kun benyttes hos Parterapi-parterapeut.dk. Par-tjek hos Parterapi-parterapeut.dk er desuden en privat ydelse, der ikke indgår i offentlige forskningsprojekter eller andre offentlige sammenhæng, hvortil der således heller ikke skal rapporteres. Partjekket er dermed helt anonymt.

Privat, fortroligt, fleksibelt og hurtigt par-tjek

Parterapi-parterapeut.dk er samtidig en privat og uafhængig virksomhed, der er omfatter sig af tavshedspligten. Parforholdstesten downloades af klienten selv og scores privat samt medbringes til og hjemtages efter konsultationen. Der er således fuld fortrolighed i processen. Da der er tale om en privat ydelse, skal I heller ikke igennem en længere ansøgningsprocedure. Der er ikke anden ventetid end den praktiske bookingproces. Så I kan typisk komme til indenfor en uge.

Praktisk omkring par-tjek

Pris for par-tjek

Par-tjek tilbydes i en begrænset periode til en særpris af kr. 1.500.

Det svarer til, at I kun betaler for specialkonsultationen samt at partest og eBog er gratis.

Normalpris er kr. 3.500 inkl. den specialudviklede partest og eBog med evidensbaserede værktøjer.

De alm. betingelser er gældende og materialerne kan ikke returneres eller ombyttes til kontanter.

Par-tjek på engelsk

Selve par-tjek’et kan gennemføres på dansk eller engelsk, men test og eBog er på dansk. Der kan dog tilbydes en begrænset engelsk parforholdstest samt engelsksproget referencematerialer, som modsvarer eBogens emner og indhold.

Par-tjek eller almindelig parterapi

Alternativ, kan der i stedet for et par-tjek bestilles en alm. konsultation i parterapi til reduceret pris og uden værktøjerne. Se priser og betingelser i menuen.

Kontakt parterapeuten for et parforholdstjek

Ring for personlig betjening og booking af tid.
Send kontaktinfo og bekræft tid via formularen.

Ring 61661900 for personlig betjening