Af Kasper Larsen

Psykoterapeut med speciale i parterapi

Parforholdstest2019-06-27T11:49:51+00:00

Tests Og Værktøjer

Du kvalificerer dig selv via hjemmesiden og ringer til mig, når du er klar, parat og har koordineret det med din partner. I dette stadie har du få eller ingen spørgsmål, og du er med på 1 konsultation, og derefter et klippekort på 5 gange.

Opstart = Booking

Når du er klar til at booke en tid, så ringer du herind og får et forslag til et tidspunkt. Det kan derfor være en god ide, at du har fået koordineret tider med din partner, inden du ringer, så du ved, hvornår I begge kan.

Derefter får du en mail med et link ind til min registreringsformular og mobilepay nummer. Du får svar inden for en time, og så er tiden booket.

Det vigtigste med formularen er egentligt dit fulde navn, alder, nationalitet, baggrund (uddannelse/job), email og mobilnummer på alle deltagere. Ved par er der typisk to, ved en familie er der typisk op til fire.

Første konsultation

Akut/umiddelbar problemløsning og stabilisering

Den ene løsning er: Konsultation afsluttes med en aftale om det videre forløb. Enten er det en enkeltkonsultation og betaling til fuld pris, eller du kan vælge at købe mit klippekort og opnå rabat.

Den anden løsning er: Konsultation afsluttes uden aftale om forløb. Du får en mail med klippekort med rabat inkl. Acces Bars og Imagoterapi.

Fortsat forløb – udvikling, fastholdelse & forebyggelse

Her er der igen to muligheder.

Det kan være et åbent forløb og et klippekort med rabat.

Eller du kan vælge Imagoterapi efter koncept ca. 7 gange på klippekort.

Gratis eBog i kommunikation i parforholdet©

Ved opstart i psykoterapi, imagoterapi eller parterapi hos Parterapi-parterapeut.dk i København får du nedenstående eBog om god kommunikation i parforholdet. Da indholdet løbende opdateres, er kapitlerne lagt på internettet.

Kapitlerne kan læses fortløben eller uafhængigt af hinanden. Hvis du benytter dig af Parterapi-parterapeut.dk’s koncept og køber klippekort til parterapi, får du udover rabat, også en gratis eBog med førstehjælp til parforholdet.

Personprofiler og persontest – For menneskelig indsigt og selvindsigt

I supplement til parforholdstesten kan I gratis teste jeres DISC adfærd samt tage en MBTI persontypetest og en Enneagram persontest.

Når I har taget testen(ene), kan I læse mere om DISC, MBTI og Enneagrammet.

Parterapi-parterapeut.dk har over 10 års erfaring med disse og lignende personprofiler og testværktøjer. I er derfor velkomne til at medbringe disse o.l. samt inddrage elementer herfra i jeres parterapi – i sigtet mod en bedre forståelse, accept og håndtering af jeres forskelligheder i jeres adfærd, værdisæt, overbevisninger og personlighed.

Kærlighedens 5 sprog – Ved kommunikationsproblemer

De fem kærlighedssprog Test

Du har sikkert hørt om Kærlighedens 5 sprog. Men kender du dit eget og og din partners kærlighedssprog? På ovenstående link kan I gratis tage en retningsgivende test og få indblik i hvilket af kærlighedens fem sprog, der dominerer hos dig og din partner – de er nemlig ikke altid ens. Under parterapien hos Parterapi-parterapeut.dk kan I desuden få praktisk hjælp til psykologisk kommunikation og kærlig dialog, så I kan skabe en større følelse af at være elsket og værdsat samt at få mere flow i kærligheden og større tilknytning.

Genfind gnisten, kærligheden og intimiteten – Ved stagnation

Arthur Aron’s 36 spørgsmål der kan gøre dig forelsket

Er jeres parforhold stagneret, kærligheden væk, forelskelsen afblomstret og gnisten væk? Kniber det med sårbarhed og autencitet? Og savner I åbenhed, ærlighed, nærhed, intimitet og dialog? Så har ovenstående værktøj, som er baseret på psykologen Arthur Aron’s 36 spørgsmål måske, måske svaret.

Du kan finde de 36 spørgsmål ved at klikke her.

Værktøj til opgaver og planlægning i parforholdet – Ved skænderier

Værktøj til fordeling og planlægning af opgaver i parforholdet ©

Der er mange klienter der søger parterapi p.g.a. udfordringer med deres roller i parforholdet samt fordeling af de huslige opgaver. Mange gange sker fordelingen uden en bevidst dialog og i stedet som en glidende udvikling, der typisk er baseret på kultur og stereotype kønsroller.

Ofte uden at man er enige eller tilfredse med fordelingen og de roller det så skaber i parforholdet. Det skaber ubevidste psykologiske kontrakter samt undertrykte frustrationer eller åbenlyse skænderier. Det går både udover relationen og sexlivet.

Parterapi-parterapeut.dk tilbyder i den forbindelse parterapi, sexologisk samtaleterapi og praktiske værktøjer. Ovenfor kan I downloade et gratis skema, som I kan benytte i jeres dialog og planlægning.

Hvis dialogen giver problemer, hjælper Parterapi-parterapeut.dk gerne med en ligeværdig og interessebaseret forhandling.

UtroskabsTest© – Ved utroskab

UtroskabsTest©

Ved parterapi omkring utroskab tilbyder Parterapi-parterapeut.dk ovenstående UtroskabsTest© som et gratis og frivilligt supplement til kortlægning af utroskaben i forbindelse med parterapi hos Parterapi-parterapeut.dk. Utroskab opstår ofte ved alkoholproblemer i parforholdet. Hvis det er tilfældet, kan I også tage nedenstående AlkoholParTest© eller læse mere under Specialer.

SexAfhængighedsTest© – Ved sexafhængighed

SexAfhængighedsTest©

Denne test kan hjælpe dig med afklaring omkring vaner seksualitet, impulsivitet / kompulsivitet / tvangsmæssigheder og afhængighed – sexafhængighed – der for nogle kan føre til utroskab. Er der opstået utroskab i parforholdet kan I også overveje ovenstående UtroskabsTest©. Læs mere om emnet under Utroskab og Sexolog nederst på siden.

AlkoholParTest© – Ved alkoholproblemer

AlkoholParTest©

Ved parforholdsproblemer optræder der ikke sjældent et øget alkoholforbrug og selv et lille alkoholforbrug kan i sig selv skabe eller forstærke parforholdsproblemer. Par i forløb hos Parterapi-parterapeut.dk, der ønsker yderligere afklaring omkring alkohol tilbydes derfor en gratis AlkoholParTest©. Statistisk set optræder der ofte utroskab i forbindelse med alkoholproblemer i parforholdet. Er det tilfældet, kan i også overveje ovenstående UtroskabsTest©.

Voksen-barn af alkoholikere ParTest© – Ved medafhængighed

Voksen-barn-af-alkoholikere-ParTest©

Med ovenstående parforholdstest for voksne børn af alkoholikere i parforhold, kan du teste dig selv for om du er voksen barn af alkoholikere og om det påvirker dit eget parforhold og voksen-familie. Testen er gratis, men må kun benyttes af myndige i forløb hos Parterapi-parterapeut.dk.

Kommercielle test

Personprofiler – DiSC, MBTI, Metaprogrammer, Enneagrammet.

Udover ParforholdsTesten© kan du/ I få lavet en række kommercielle test mod et mindre beløb. Disse er dialogbaseret og kræver af etiske årsager at I indgår i et forløb eller booker en tid af hensyn til en personlig tilbagemelding omkring dig, dine præferencer, vaner og adfærd.

For private er det dog muligt at få en gratis Persontypetest på www.jobindex.dk hvilket der svarer til en MBTI/JTI test. Det kan være et sted at starte inden i køber en personprofil:

I kan få udarbejdet en personprofil, der belyser jeres forskelle og det der ligger bag disse. På den måde kan profil, tilbagemelding og terapi hjælpe jer med at udvikle indsigt og selvindsigt samt større forståelse, rummelighed og fleksibilitet. Når I lærer hinanden bedre at kende indefra, bliver I også bedre til at forstå værdierne og intentionerne bag jeres handlinger, hvorfor I hurtigere kan komme til sagens kerne og få løst jeres konflikter. Dels i terapien og dels hjemme. På sigt er det således muligt at I bliver jeres egen parterapeut.

Helt konkret vil I i det efterfølgende materiale og arbejde kunne lære mere om hvordan I specifikt kan kommunikere, forhandle, samarbejde og tage følgeskab/ lederskab i parforholdet. På den måde bevæger I jer fra symptomer/ fænomener til det bagvedliggende/ intentionelle til det mål- og handlingsorienterede. Når I kommer ned på adfærdsplan, kan I meget konkret skabe de forandringer og nå de mål I ønsker. Gennem en rejse som ovenfor vil nogle af de positive effekter også være at I får udviklet jeres lytte- og mentaliseringsevne.

Der kan anvendes flere forskellige profilværktøjer som fx DiSC, Persontypetest/ MBTI/ JTI/, CARE, Metaprogrammer og The Enneagram (på dansk). Hvis du/ I allerede tidligere har fået udarbejdet en profil, kan der evt. tages udgangspunkt i den. Profilerne og udviklingsarbejdet gøres så vidt muligt adfærdsbaserede og det fremadrettede:

What we think, or what we know, or what we believe is, in the end, of little consequence.

The only consequence is what we do.

John Ruskin 1819-1900.

Ring 61661900 for personlig betjening