Gratis parforholdstest

Gratis test, profiler & værktøjer ved Parterapi-parterapeut.dk

Gratis ParforholdsTest©

Partest, Personprofiler & Værktøjer

Nedenfor finder du gratis ParforholdsTest©, persontest og mange andre gratis værktøjer. Og på bloggen finder du mange andre værktøjer og tips.

ParforholdsTesten© er anonym, gratis og må downloades af potentielle klienter hos Parterapi-parterapeut.dk, som er over 18 år.

ParforholdsTesten© kan benyttes, hvis du er i parforhold og overvejer parterapi. Partesten er et værktøj til introspektion, refleksion og dialog.

Sådan benyttes parforholdstesten

Parforholdstesten kan benyttes inden første konsultation og hjælpe dig med at finde ud af hvor skoen trykker. Partesten kan alternativt benyttes efter første konsultation, som opsamling og fokus for det følgende terapiforløb.

Det er dog hverken nødvendigt, påkrævet eller en forudsætning for parterapi. Der er rigeligt at tale om de første gange og det kan være en fordel at tage den ’frisk fra fad’. Til en start er det tilstrækkeligt at tænke over et fokus og mål for det I ønsker at skabe og forandre i jeres liv og parforhold.

Sådan kan parforholdstesten også bruges

Parforholdstesten© kan laves af begge parter til status og sammenligning. Den kan også laves som en ’as-is’ status og som en ’to-be’ vision. Eller i starten af et forløb og tre måneder senere, til sammenligning og status på parforholdet samt fokus for det fortsatte arbejde.

Parforholdstesten kan også benyttes af singler ved individuel relationsterapi hos Parterapi-parterapeut.dk – som ’as-is’ for at finde ud af hvor de gik galt i tidligere parforhold og som et ’to-be’ målbillede ved dating. Parterapi-parterapeut.dk kan desuden hjælpe dig med at definere og finde den rigtige partner for dig.

Psykoterapi, parterapi og imagoterapi

Uanset om du kommer alene eller sammen med din partner, kan du starte med en enkelt konsultation og evt. fortsætte med et klippekort på fem klip til et kort og effektivt forløb i parterapi. Eller overveje det fantastiske imagoterapi, når du er parat til det.

Kærlighedens 5 sprog – Ved kommunikationsproblemer i parforholdet


Link til De fem kærlighedssprog test

Du har sikkert hørt om Kærlighedens 5 sprog. Men kender du dit eget og din partners kærlighedssprog? På ovenstående link kan I gratis tage en retningsgivende test og få indblik i hvilket af kærlighedens fem sprog, der dominerer hos dig og din partner – de er nemlig ikke altid ens. Under parterapien hos Parterapi-parterapeut.dk kan I desuden få praktisk hjælp til psykologisk kommunikation og kærlig dialog, så I kan skabe en større følelse af at være elsket og værdsat samt at få mere flow i kærligheden og større tilknytning.

Genfind kærligheden med 36 spørgsmål – Ved stagnation i parforholdet


Download øvelsen med de 36 spørgsmål

Arthur Aron’s 36 spørgsmål der kan gøre dig forelsket, igen. Er jeres parforhold stagneret, kærligheden forduftet, forelskelsen afblomstret og gnisten væk? Kniber det med åbenhed, sårbarhed og autencitet? Savner I ærlighed, nærhed, intimitet og dialog? Så har ovenstående værktøj, som er baseret på psykologen Arthur Aron’s 36 spørgsmål måske, måske svaret. Kontakt Parterapi-parterapeut.dk for yderligere hjælp til parforholdet.

Værktøj til roller og opgaver i parforholdet – Ved frustration og skænderier i parforholdet


Download værktøj til roller og opgaver i parforholdet ©

Der er mange klienter der søger parterapi på grund af udfordringer med deres roller i parforholdet samt fordeling af de huslige pligter og opgaver. Mange gange sker fordelingen uden en bevidst dialog og i stedet som en glidende udvikling, der typisk er baseret på kultur og stereotype kønsroller. Det er en af de hyppigste årsager til parforholdsproblemer og problemer i sexlivet. Med dette værktøj kan I ryste posen og designe jeres nye parforhold på det praktiske plan. Kontakt Parterapi-parterapeut.dk for yderligere hjælp til parforhold i drømmer om.

UtroskabsTest© – Ved sidespring, utroskab og affære


Download UtroskabsTest©

Ved parterapi omkring utroskab tilbyder Parterapi-parterapeut.dk ovenstående UtroskabsTest©, som et gratis og frivilligt supplement til kortlægning af utroskaben i forbindelse med terapi hos Parterapi-parterapeut.dk. Utroskab opstår ofte ved alkoholproblemer i parforholdet. Hvis der er risiko for det, kan I tage nedenstående AlkoholParTest©. Læs mere om Alkoholproblemer og Utroskab.

SexAfhængighedsTest© – Ved sexafhængighed


Download SexAfhængighedsTest©

Denne test kan hjælpe dig med afklaring omkring vaner seksualitet, impulsivitet/ kompulsivitet/ tvangsmæssigheder og afhængighed – sexafhængighed – der for nogle kan føre til utroskab og overforbrug af pornografi. Det kan skabe en trang, afhængighed og reaktioner på linje med kokain, nikotin og alkohol. Er der opstået utroskab i parforholdet kan I også overveje ovenstående UtroskabsTest©. Læs mere om Utroskab og Seksualitet.

AlkoholParTest© – Ved alkoholproblemer i parforholdet


Download AlkoholParTest©

Ved parforholdsproblemer optræder der ikke sjældent et øget alkoholforbrug og selv et lille alkoholforbrug kan i sig selv skabe eller forstærke parforholdsproblemer. Par i forløb hos Parterapi-parterapeut.dk, der ønsker yderligere afklaring omkring alkohol tilbydes derfor en gratis AlkoholParTest©. Statistisk set optræder der ofte utroskab i forbindelse med alkoholproblemer i parforholdet. Er det tilfældet, kan i også overveje ovenstående UtroskabsTest©. Læs mere om Alkoholproblemer i parforholdet.

Voksen-barn af alkoholikere ParTest© – Ved medafhængighed i parforholdet


Download voksen-barn-af-alkoholikere-ParTest©

Med ovenstående parforholdstest for voksne-børn af alkoholikere i parforhold, kan du teste dig selv for, om du er voksen-barn af alkoholikere og om det påvirker dit parforhold og voksen-familie. Mange voksne-børn af alkoholikere finder sammen med et andet voksent-barn af en alkoholiker eller en partner der drikker lidt for meget. Hvis det er tilfældet, kan du også lade din partner tage testen … eller måske ovenstående alkoholtest. Testen er gratis, men må kun benyttes af myndige i forløb hos Parterapi-parterapeut.dk.

Personprofiler, persontest, personlighedstest…

MBTI, DISC, BIG FIVE, ENNEAGRAM …

Nedenfor og på den engelske version af denne side finder du en engelsk version af parforholdstesten og forskellige andre persontest.

Parterapi-parterapeut.dk har over 20 års indgående erfaring med forskellige test, personligheds- og personprofil udviklingssystemer. Især omkring menneskelig indsigt, selvindsigt, personlig udvikling, relationer, kommunikation, adfærd og samarbejde.

Indenfor erhvervslivet har Parterapi-parterapeut.dk i flere år bl.a. arbejdet med erhvervspsykologi, ledelsespsykologi, forandringspsykologi, psykometri, personlig, relationel og team udvikling.

Nedenfor finder du links til nogle af de værktøjer, som med stor fordel kan bruges under parterapien hos Parterapi-parterapeut.dk i København. Til indsigt og som dialogværktøj samt for at skabe et fælles sprog for jeres forskelligheder, potentialer og udvikling.

MBTI / JTI

MBTI (Jungian) Personality Test

About the theory behind MBTI


DiSC / DISK / DISG

DISC (Marston) Personality Test

About the theory behind DISC


ENNEAGRAM

Enneagram Personality Test

About the theory behind The Enneagram


BIG FIVE PERSONALITY TEST

Big five personality test

About the big five model


LOVE LANGUAGES

5 Love (Chapman) Languages Test

About the theory behind Love Languages


QUESTIONS THAT LEAD TO LOVE

36 Questions (Aron) That Lead to Love


COUPLES TEST

Relationship test and couples test in English

Instagram

⚡ krise 🔊 kommunikation 🧠 mindset ❤️ relationer 💋 sexliv 💔 utroskab 🍷 alkohol 🤙+45 61661900 Specialised in couples therapy, relations, mindshift, change, development.

Danish / English
Copenhagen / Online
No wait / acute

Efficient concept
6 consultations in 6 weeks
Enough for 80% of all clients

☎️ +45 61 66 19 00
Phone / Whatsapp
Kasper T. Larsen, mba

Parterapi-parterapeut.dk
Over 30 years experience
Several thousands of clients

Cert. couples therapist
Exam. psychotherapist
Trained internationally by the best

From crisis to success.
From relationships to creationships.

Conscious relationships
with ease, joy and glory.

Change your mindset,
change your relationship.

-

Crisis in the relationship happens when there are deep shifts which require deeper transformations.q

What is your relationship mindset?

Your mindset creates & predicts your relationship. Your mindset is critical for successful & healthy relations.
Love grows with a growth mindset.
Grow your mindset.

-

Mens sana in corpore sano:
Sund psyke, krop og relationer

Parterapeut med speciale i parforhold, kommunikation, problemløsning, krise, alkohol, utroskab, sexliv, krop, sundhed & mindset.

Utroskab, affære, sidespring.
Infidelity, adultery, affair, cheating, betrayal, extramarital relations.

Parterapi, parterapeut, sexologi, sexolog, psykoterapeut, psykoterapi, imagoterapi, familieterapi, alkoholbehandling, medafhængighed, voksen-barn af alkoholikere, stress, angst, sorg, depression, access facelift, access bars, body process & couples yoga.

-

English: Couples coaching, couples therapy, couples counselling, psychotherapy, coaching, access bars, yoga, meditation & nutrition. Change your mind, life, health, happiness, relations & sexlife. English, German, French, Danish, Swedish, Norwegian

#Utroskab #Sidespring #Affære #Infidelity #Adultery #MidlifeCrisis #Sexolog #Sextherapy #Kærlighed #Parforhold #Parterapi #Parterapeut #Imagoterapi #Imagoterapeut #Psykoterapi #Psykoterapeut #Love #Sex #Relationship #Couplestherapy #Couplestherapist #Psychotherapy #Psychotherapist #CouplesCoaching #CouplesCoach #CouplesYoga #Tantra #AccessBars #ParterapiParterapeut #ParterapiParterapeutDk
...

⚡ krise 🔊 kommunikation 🧠 mindset ❤️ relationer 💋 sexliv 💔 utroskab 🍷 alkohol 🤙+45 61661900 Specialised in couples therapy, relations, mindshift, change, development.

Danish / English
Copenhagen / Online
No wait / acute

Efficient concept
6 consultations in 6 weeks
Enough for 80% of all clients

☎️ +45 61 66 19 00
Phone / Whatsapp
Kasper T. Larsen, mba

Parterapi-parterapeut.dk
Over 30 years experience
Several thousands of clients

Cert. couples therapist
Exam. psychotherapist
Trained internationally by the best

From crisis to success.
From relationships to creationships.

Conscious relationships
with ease, joy and glory.

Change your mindset,
change your relationship.

-

The best collaboration
you'll ever get in the relationship,
is the collaboration between
you and your mind, and
the mind of you and your partner.

What is your relationship mindset?

Your mindset creates & predicts your relationship. Your mindset is critical for successful & healthy relations.
Love grows with a growth mindset.
Grow your mindset.

-

Parterapeut med speciale i parforhold, kommunikation, problemløsning, krise, alkohol, utroskab, sexliv, krop, sundhed & mindset.

Utroskab, affære, sidespring.
Infidelity, adultery, affair, cheating, betrayal, extramarital relations.

Parterapi, parterapeut, sexologi, sexolog, psykoterapeut, psykoterapi, imagoterapi, familieterapi, alkoholbehandling, medafhængighed, voksen-barn af alkoholikere, stress, angst, sorg, depression, access facelift, access bars, body process & couples yoga.

-

English: Couples coaching, couples therapy, couples counselling, psychotherapy, coaching, access bars, yoga, meditation & nutrition. Change your mind, life, health, happiness, relations & sexlife. English, German, French, Danish, Swedish, Norwegian

#Utroskab #Sidespring #Affære #Infidelity #Adultery #MidlifeCrisis #Sexolog #Sextherapy #Kærlighed #Parforhold #Parterapi #Parterapeut #Imagoterapi #Imagoterapeut #Psykoterapi #Psykoterapeut #Love #Sex #Relationship #Couplestherapy #Couplestherapist #Psychotherapy #Psychotherapist #CouplesCoaching #CouplesCoach #CouplesYoga #Tantra #AccessBars #ParterapiParterapeut #ParterapiParterapeutDk
...

⚡ krise 🔊 kommunikation 🧠 mindset ❤️ relationer 💋 sexliv 💔 utroskab 🍷 alkohol 🤙+45 61661900 Specialised in couples therapy, relations, mindshift, change, development.

Danish / English
Copenhagen / Online
No wait / acute

Efficient concept
6 consultations in 6 weeks
Enough for 80% of all clients

☎️ +45 61 66 19 00
Phone / Whatsapp
Kasper T. Larsen, mba

Parterapi-parterapeut.dk
Over 30 years experience
Several thousands of clients

Cert. couples therapist
Exam. psychotherapist
Trained internationally by the best

From crisis to success.
From relationships to creationships.

Conscious relationships
with ease, joy and glory.

Change your mindset,
change your relationship.

-

When you believe it...
Faith makes the impossible possible in the relationship.

What is your relationship mindset?

Your mindset creates & predicts your relationship. Your mindset is critical for successful & healthy relations.
Love grows with a growth mindset.
Grow your mindset.

-

Mens sana in corpore sano:
Sund psyke, krop og relationer

Parterapeut med speciale i parforhold, kommunikation, problemløsning, krise, alkohol, utroskab, sexliv, krop, sundhed & mindset.

Utroskab, affære, sidespring.
Infidelity, adultery, affair, cheating, betrayal, extramarital relations.

Parterapi, parterapeut, sexologi, sexolog, psykoterapeut, psykoterapi, imagoterapi, familieterapi, alkoholbehandling, medafhængighed, voksen-barn af alkoholikere, stress, angst, sorg, depression, access facelift, access bars, body process & couples yoga.

-

English: Couples coaching, couples therapy, couples counselling, psychotherapy, coaching, access bars, yoga, meditation & nutrition. Change your mind, life, health, happiness, relations & sexlife. English, German, French, Danish, Swedish, Norwegian

#Utroskab #Sidespring #Affære #Infidelity #Adultery #MidlifeCrisis #Sexolog #Sextherapy #Kærlighed #Parforhold #Parterapi #Parterapeut #Imagoterapi #Imagoterapeut #Psykoterapi #Psykoterapeut #Love #Sex #Relationship #Couplestherapy #Couplestherapist #Psychotherapy #Psychotherapist #CouplesCoaching #CouplesCoach #CouplesYoga #Tantra #AccessBars #ParterapiParterapeut #ParterapiParterapeutDk
...

⚡ krise 🔊 kommunikation 🧠 mindset ❤️ relationer 💋 sexliv 💔 utroskab 🍷 alkohol 🤙+45 61661900 Specialised in couples therapy, relations, mindshift, change, development.

Danish / English
Copenhagen / Online
No wait / acute

Efficient concept
6 consultations in 6 weeks
Enough for 80% of all clients

☎️ +45 61 66 19 00
Phone / Whatsapp
Kasper T. Larsen, mba

Parterapi-parterapeut.dk
Over 30 years experience
Several thousands of clients

Cert. couples therapist
Exam. psychotherapist
Trained internationally by the best

From crisis to success.
From relationships to creationships.

Conscious relationships
with ease, joy and glory.

Change your mindset,
change your relationship.

-

Your Mind is a Suggestion Engine!
Whatever you're suggesting - telling yourself and your partner, will someday become the reality of your relationsip.

What is your relationship mindset?

Your mindset creates & predicts your relationship. Your mindset is critical for successful & healthy relations.
Love grows with a growth mindset.
Grow your mindset.

-

Mens sana in corpore sano:
Sund psyke, krop og relationer

Parterapeut med speciale i parforhold, kommunikation, problemløsning, krise, alkohol, utroskab, sexliv, krop, sundhed & mindset.

Utroskab, affære, sidespring.
Infidelity, adultery, affair, cheating, betrayal, extramarital relations.

Parterapi, parterapeut, sexologi, sexolog, psykoterapeut, psykoterapi, imagoterapi, familieterapi, alkoholbehandling, medafhængighed, voksen-barn af alkoholikere, stress, angst, sorg, depression, access facelift, access bars, body process & couples yoga.

-

English: Couples coaching, couples therapy, couples counselling, psychotherapy, coaching, access bars, yoga, meditation & nutrition. Change your mind, life, health, happiness, relations & sexlife. English, German, French, Danish, Swedish, Norwegian

#Utroskab #Sidespring #Affære #Infidelity #Adultery #MidlifeCrisis #Sexolog #Sextherapy #Kærlighed #Parforhold #Parterapi #Parterapeut #Imagoterapi #Imagoterapeut #Psykoterapi #Psykoterapeut #Love #Sex #Relationship #Couplestherapy #Couplestherapist #Psychotherapy #Psychotherapist #CouplesCoaching #CouplesCoach #CouplesYoga #Tantra #AccessBars #Pa
...

This error message is only visible to WordPress admins
Error: Access Token is not valid or has expired. Feed will not update.
OVERSKOUSVEJ 7 ST. TH.
2500 KØBENHAVN, VALBY

Pavan Harpal Singh
Kasper T. Larsen, MBA
EAP/EAGT eksam. psykoterapeut, cert. parterapeut

Følg os