Parforholdstest

Overskousvej 7 | 2500 Kbh | 61661900

Parterapi-parterapeut.dk i København | Kasper Larsen


RELATIONS- & PARTERAPI


PRAKSIS SIDEN 2002

FULDTIDSPRAKSIS

KØBENHAVN VALBY ST


TLF 6166 1900


MANDLIG CERTIFICERET

FAMILIE-, IMAGO OG PARTERAPEUT

COACH, SEXOLOG OG PSYKOTERAPEUT


Life is just beginning!

Process over perfection!

Never give in, never give up or quit!

If you never try, you'll never know!

The best is yet to come!

And Love will conquer all!


What else is possible?

And how does it get even any than that?

Gratis parforholdstest


Tag temperaturen

på dit parforhold.


Synliggør udviklingsområder

og styrk dialogen.
Gratis parforholdstest | Parterapi-parterapeut.dk | København

Parforholdstest - Parterapi - København - Valby

• Parforholdstest

• Andre parforholdstest

• Personlighedstest

Parforholdstest | Parterapi-parterapeut.dk

Parterapi, parforholdstest og værktøjer til parforholdet


• Gratis ParforholdsTest©


Denne ParforholdsTest© er en minitest, som anonymt og gratis kan downloades af potentielle kunder over 18 år. Parforholdstesten kan fx benyttes, hvis du er i parforhold og overvejer parterapi eller single og overvejer individuel relationsterapi hos Parterapi-parterapeut.dk. Er din partner ikke dansk, findes der en engelsk udgave af parforholdstesten på den engelske version af denne hjemmeside - se nederst på siden og og i menuen.


Parforholdstest©


Har du problemer med at åbne filen, så prøv en anden browser eller benyt browserens downloadfunktion, download filerne lokalt og åben derfra. Eller ring 61661900.


• Gratis eBog i kommunikation i parforholdet©


Ved opstart i psykoterapi, imagoterapi eller parterapi hos Parterapi-parterapeut.dk i København får du nedenstående eBog om god kommunikation i parforholdet. Da indholdet løbende opdateres, er kapitlerne lagt på internettet. Kapitlerne kan læses fortløben eller uafhængigt af hinanden. Hvis du benytter dig af Parterapi-parterapeut.dk's koncept og køber klippekort til parterapi, får du udover rabat, også en gratis eBog med førstehjælp til parforholdet.


Kapitel 1: 5 tips til hensigtsmæssig sprogbrug i parforholdet

Kapitel 2: 3 tips til en effektiv sprogmodel i parforholdet

Kapitel 3: 5 tips til effektfuld kommunikation i parforholdet

Kapitel 4: 4 generelle tips til bedre skænderier i parforholdet

Kapitel 5: 13 specifikke tips til bedre skænderier i parforholdet

Kapitel 6: 4 tips til ikke-voldelig og forandringsskabende kommunikation i parforholdet

Kapitel 7: 3 tips til empatisk, anerkendende og forandringsskabende dialog i parforholdet


Del disse værktøjer med din partner.


Book / Print / Email
Flere gratis værktøjer, partest, persontest m.v.


• Personprofiler og persontest - For menneskelig indsigt og selvindsigt


DISC Personprofil

MBTI Persontypetest

Enneagram Persontest


I supplement til parforholdstesten kan I gratis teste jeres DISC adfærd samt tage en MBTI persontypetest og en Enneagram persontest. Når I har taget testen(ene), kan I læse mere om DISC, MBTI og Enneagrammet. Parterapi-parterapeut.dk har over 10 års erfaring med disse og lignende personprofiler og testværktøjer. I er derfor velkomne til at medbringe disse o.l. samt inddrage elementer herfra i jeres parterapi - i sigtet mod en bedre forståelse, accept og håndtering af jeres forskelligheder i jeres adfærd, værdisæt, overbevisninger og personlighed.


• Kærlighedens 5 sprog - Ved kommunikationsproblemer


De fem kærlighedssprog Test


Du har sikkert hørt om Kærlighedens 5 sprog. Men kender du dit eget og og din partners kærlighedssprog? På ovenstående link kan I gratis tage en retningsgivende test og få indblik i hvilket af kærlighedens fem sprog, der dominerer hos dig og din partner - de er nemlig ikke altid ens. Under parterapien hos Parterapi-parterapeut.dk kan I desuden få praktisk hjælp til psykologisk kommunikation og kærlig dialog, så I kan skabe en større følelse af at være elsket og værdsat samt at få mere flow i kærligheden og større tilknytning.


• Genfind gnisten, kærligheden og intimiteten - Ved stagnation


Arthur Aron's 36 spørgsmål der kan gøre dig forelsket


Er jeres parforhold stagneret, kærligheden væk, forelskelsen afblomstret og gnisten væk? Kniber det med sårbarhed og autencitet? Og savner I åbenhed, ærlighed, nærhed, intimitet og dialog? Så har ovenstående værktøj, som er baseret på psykologen Arthur Aron's 36 spørgsmål måske, måske svaret. Læse mere på New York times og om forskningen bag de 36 spørgsmål.


• Værktøj til opgaver og planlægning i parforholdet - Ved skænderier


Værktøj til fordeling og planlægning af opgaver i parforholdet ©


Der er mange klienter der søger parterapi p.g.a. udfordringer med deres roller i parforholdet samt fordeling af de huslige opgaver. Mange gange sker fordelingen uden en bevidst dialog og i stedet som en glidende udvikling, der typisk er baseret på kultur og stereotype kønsroller. Ofte uden at man er enige eller tilfredse med fordelingen og de roller det så skaber i parforholdet. Det skaber ubevidste psykologiske kontrakter samt undertrykte frustrationer eller åbenlyse skænderier. Det går både udover relationen og sexlivet. Parterapi-parterapeut.dk tilbyder i den forbindelse parterapi, sexologisk samtaleterapi og praktiske værktøjer. Ovenfor kan I downloade et gratis skema, som I kan benytte i jeres dialog og planlægning. Hvis dialogen giver problemer, hjælper Parterapi-parterapeut.dk gerne med en ligeværdig og interessebaseret forhandling.


• UtroskabsTest© - Ved utroskab


UtroskabsTest©


Ved parterapi omkring utroskab tilbyder Parterapi-parterapeut.dk ovenstående UtroskabsTest© som et gratis og frivilligt supplement til kortlægning af utroskaben i forbindelse med parterapi hos Parterapi-parterapeut.dk. Utroskab opstår ofte ved alkoholproblemer i parforholdet. Hvis det er tilfældet, kan I også tage nedenstående AlkoholParTest© eller læse mere under Specialer.


• SexAfhængighedsTest© - Ved sexafhængighed


SexAfhængighedsTest©


Denne test kan hjælpe dig med afklaring omkring vaner seksualitet, impulsivitet / kompulsivitet / tvangsmæssigheder og afhængighed - sexafhængighed - der for nogle kan føre til utroskab. Er der opstået utroskab i parforholdet kan I også overveje ovenstående UtroskabsTest©. Læs mere om emnet under Utroskab og Sexolog nederst på siden.


• AlkoholParTest© - Ved alkoholproblemer


AlkoholParTest©


Ved parforholdsproblemer optræder der ikke sjældent et øget alkoholforbrug og selv et lille alkoholforbrug kan i sig selv skabe eller forstærke parforholdsproblemer. Par i forløb hos Parterapi-parterapeut.dk, der ønsker yderligere afklaring omkring alkohol tilbydes derfor en gratis AlkoholParTest©. Statistisk set optræder der ofte utroskab i forbindelse med alkoholproblemer i parforholdet. Er det tilfældet, kan i også overveje ovenstående UtroskabsTest©.


• Voksen-barn af alkoholikere ParTest© - Ved medafhængighed


Voksen-barn-af-alkoholikere-ParTest©


Med ovenstående parforholdstest for voksne børn af alkoholikere i parforhold, kan du teste dig selv for om du er voksen barn af alkoholikere og om det påvirker dit eget parforhold og voksen-familie. Testen er gratis, men må kun benyttes af myndige i forløb hos Parterapi-parterapeut.dk.


Kommercielle test


Personprofiler - DiSC, MBTI, Metaprogrammer, Enneagrammet...


Udover ParforholdsTesten© kan du/ I få lavet en række kommercielle test mod et mindre beløb. Disse er dialogbaseret og kræver af etiske årsager at I indgår i et forløb eller booker en tid af hensyn til en personlig tilbagemelding omkring dig, dine præferencer, vaner og adfærd. For private er det dog muligt at få en gratis Persontypetest på www.jobindex.dk hvilket der svarer til en MBTI/JTI test. Det kan være et sted at starte inden i køber en personprofil:


I kan få udarbejdet en personprofil, der belyser jeres forskelle og det der ligger bag disse. På den måde kan profil, tilbagemelding og terapi hjælpe jer med at udvikle indsigt og selvindsigt samt større forståelse, rummelighed og fleksibilitet. Når I lærer hinanden bedre at kende indefra, bliver I også bedre til at forstå værdierne og intentionerne bag jeres handlinger, hvorfor I hurtigere kan komme til sagens kerne og få løst jeres konflikter. Dels i terapien og dels hjemme. På sigt er det således muligt at I bliver jeres egen parterapeut.


Helt konkret vil I i det efterfølgende materiale og arbejde kunne lære mere om hvordan I specifikt kan kommunikere, forhandle, samarbejde og tage følgeskab/ lederskab i parforholdet. På den måde bevæger I jer fra symptomer/ fænomener til det bagvedliggende/ intentionelle til det mål- og handlingsorienterede. Når I kommer ned på adfærdsplan, kan I meget konkret skabe de forandringer og nå de mål I ønsker. Gennem en rejse som ovenfor vil nogle af de positive effekter også være at I får udviklet jeres lytte- og mentaliseringsevne.


Der kan anvendes flere forskellige profilværktøjer som fx DiSC, Persontypetest/ MBTI/ JTI/, CARE, Metaprogrammer og The Enneagram (på dansk). Hvis du/ I allerede tidligere har fået udarbejdet en profil, kan der evt. tages udgangspunkt i den. Profilerne og udviklingsarbejdet gøres så vidt muligt adfærdsbaserede og det fremadrettede:


What we think, or what we know, or what we believe is, in the end, of little consequence.

The only consequence is what we do.

John Ruskin 1819-1900.


Ring 61661900 for personlig betjening

Læser du dette udenfor kontortid og ønsker du at blive ringet op,

så klik på call-me funktionen og bliv kontaktet indenfor 24 timer.


Parforholdstest | Home#ParforholdsTest #ParTest #PersonTest #PersonProfil


Home / parterapi
Oversigt over site, terapi, ydelser, info, downloads, freebies m.v.
Parterapi på engelsk, tysk, fransk, svensk eller norsk
Om parterapeuten
Parterapeutisk praksis
Psykoterapi
Gratis parforholdstest
Koncept for parterapi
Priser / praktisk / kontakt
Klippekort til parterapi
Access Bars®
Parterapi med hotelophold
Skype / online parterapi
Mandegruppe
Familieterapi
Parrådgivning
Parterapi-parterapeut.dk | Forside | Artikel om parterapi
Imago parterapi
Par-tjek
Skilsmisse og parterapi
Depression / parforhold / relationsorienteret behandling
Voksen barn af alkoholiker i parforhold
Alkohol / parforhold / relationsorienteret behandling
Utroskab og parterapi
Sorg og parterapi
Sexologisk samtaleterapi
Akut parterapi
Book tid
Fotos og citater om familie, parforhold og parterapi
Video  om parterapi
Presse
Brevkasse om kærlighed, familie, parforhold og sexliv
Gratis blog om parterapi med artikler og værktøjer
Instagram
Parterapi-parterapeut.dk på Twitter
Parterapi-parterapeut.dk på Facebook
Gratis nyhedsbrev om familie, parforhold og parterapi

Phone +45 61661900

Overskousvej 7 st.th.

Dk-2500 Storkøbenhavn, København, Valby

Copyright © 2015 Copenhagen Denmark

All Rights Reserved Parterapi-parterapeut.dk

23/5 17/8 37/1

#ParterapiParterapeutDk #ParterapiParterapeut #AkutParterapi #Parterapi #ParterapeutBetingelser: Det er ligetil, enkelt og evident, men  alligevel en pligt at oplyse om betingelserne. Ved fx bestilling/ booking/ køb/ betaling eller ved i øvrigt at afgive kontaktinfo o.l. accepteres betingelser og gdpr-privatlivspolitik - denne hjemmeside er ikke designet til, men kan anvende cookies, og er det tilfældet er det udelukkende til optimering og statistik. Vedr. hjemmeside, materialer og proces gælder at alt indhold inkl. fx tekster, koncepter, værktøjer, skabeloner, modeller, grafik, filer, test, brevkasse og blog m.v. er beskyttet af lov om ophavsret og copyright. Du er velkommen til at linke til dette site samt at referere til indhold med kildeangivelse og hotlink. Der må ikke fotograferes, filmes, lydoptages eller transmitteres o.l. under/ fra møder, samtaler, telefonsamtaler, skype o.l. (ej heller til personligt brug) og det vil i ethvert tilfælde udløse en bod på kr. 150.000. Du skal evt. bruge Adobe til downloadede filer. Parterapi-parterapeut.dk er ikke ansvarlig for downloads, filoverførsler, elektronisk korrespondance, ebøger, tests o.l.   Al korrespondance og data er Parterapi-parterapeut.dk's ejendom, til andet aftales. Der tages forbehold for regne-, slå-, stave- og trykfejl. Booking/ bestilling/ overførsel/ betaling er  endelige køb - klippekort, kombinerede og  forudbetalte ydelser, materialer o.l. er frivillige, personlige og i.h.t. betingelserne samt aftale-/ lovmæssigt ikke omfattet af fortrydelsesret / tilbagekøbsaftale o.l. Et klip/ en kombineret eller forudbetalt ydelse/ materiale, gælder en måned fra betalingens dato (forfaldsdato, senest), i alm. arbejdstid og efter kalender, ubrugte klip/ materialer refunderes uanset årsag og konsekvens ikke og gyldighedsperioden kan ikke forlænges. Klippekort er ikke at sidestille eller sammenligne med andre klippekort og andre rabat- og klippekortordninger andre steder eller fx gavekort, oplevelseskort, tilgodebeviser o.l. Klippekort, freebies, test, artikler, ebøger m.v. er på eget ansvar og kan ikke indløses, ombyttes til penge, returneres, fortrydes, videresælges eller videregives/ overdrages samt er uden garanti. Ved forudbetaling, er terapeuten kun bundet af aftale(r) ved godkendelse og når oplysninger, betaling og bankkvittering er rettidigt modtaget. Afbud og ændringer senere end præcis kl. 0900 to hverdage før, afregnes uagtet årsag og konsekvens til 100% af honoraret. Der anvendes mobilepay og andre betalingsmidler som fx kort eller checks modtages ikke. Kvittering  udskrives og udleveres  på pågældende møde og efterudstedes/-sendes ikk. Terapi er ikke en service og der er ingen service inkluderet i prisen. Der er ikke åbent før eller efter aftalte tid og forsinkelser skal straks medeles. Ved forsinkelser over 15 min. kan terapeuten aflyse aftalen for klientens regning. Metoden er uagtet kommercielle betegnelser psykologisk - psykoterapi. Mennesker er forskellige og behøver forskellige former for behandlinger. Koncepter, klippekort, tilbud og informationer fra terapeuten, emails og på dette site m.v. er ikke en anbefaling eller rådgivning, men en mulighed og valget/ ansvaret er altid klientens. Behandlingen er til enhver tid og i enhver henseende, for egen regning, ansvar og risiko. Klienten skal selv drive sin proces, sige til ved udfordringer og er ligeledes altid selv ansvarlig for hvad der høres og tolkes inkl. beslutninger, kommunikation, handlinger, reaktioner, helbred og sikkerhed af enhver art. Psykoterapi o.l. kan ikke erstatte eller tilsidesætte lægelige vurdering, diagnose, anbefaling og behandling. Ved tvivl, symptomer eller sygdom skal læge kontaktes. Det er kun læger der kan diagnosticere. Det forudsættes at du er egnet for psykoterapi, at din læge kan stå inde herfor og at du er jeg-stærk nok. Du må kun møde klar, ædru, rask og smittefri. Der modtages kun de aftalte deltagere og evt. gæster, som forud har betalt og afgivet kontaktoplysninger m.v. Børn  kun efter særaftale. Spædbørn kan ikke modtages  i klinikken. Kontoret er overtøjs-, sko- og røgfrit. Der må ikke medbringes dyr, drikke- eller spisevarer. Rammen, betingelserne og terapeutens anvisninger skal altid efterkommes og i modsat fald kan processen afbrydes for klientens regning. For fuld version af betingelserne, se under menupunktet Kontakt. Terms / betingelserne accepteres straks og uforbeholdent ved booking, afgivelse af kontaktinfo, betaling og deltagelse.