Af Kasper Larsen

Psykoterapeut med speciale i parterapi

Featured Image

ParforholdsTest© / Test dit parforhold / Parterapi

  • Den Hurtige ParforholdsTest© – afklarende
  • Den Grundige ParforholdsTest© – forberedende
  • Den Seriøse ParforholdsTest© – udviklende
  • Kommercielle personlighedstest/profiler

Jeg har som parterapeut udviklet en ny parforholdstest – udover den gode gamle og velkendte ”Den Udviklende ParforholdsTest©”, som mange af mine klienter har været rigtigt glade for under deres forløb i parterapi. For at gøre den nye ParforholdsTest© tilgængelig for flest mulige klienter, er den konstrueret i to versioner – en version til gratis download og en gratis version til rekvisition pr. mail.

Den Hurtige ParforholdsTest©

Denne ParforholdsTest© er gratis, anonym og uforpligtende for dig der single og overvejer individuel relationsorienteret psykoterapi hos Parterapi-parterapeut.dk, for dig der er i parforhold og overvejer parterapi hos Parterapi-parterapeut.dk eller for dig som gerne først gerne vil prøve lidt selv inden du kontakter parterapeuten. Ønsker du at benytte dig af testen, går du blot ind på hjemmesiden og downloader. Den Hurtige ParforholdsTest© er en reduceret version af Den Grundige ParforholdsTest©.

Den Grundige ParforholdsTest©

Denne ParforholdsTest© er en selvscorende og selvevaluerende parforholdstest for par i parforhold, som seriøst overvejer parterapi hos Parterapi-parterapeut.dk eller som ønsker forberedelse før parterapi hos Parterapi-parterapeut.dk. Testen er henholdsvis reflekterende (for dig der går med overvejelser og ønsker at fokusere/strukturere dine tanker om dit parforhold) og/eller dialogbaseret (for jer der ønsker noget at tale ud fra, når I skal tale om parforholdet). Den Grundige ParforholdsTest© er gratis, anonym og uforpligtende samt baseret på min mangeårige erfaring som parterapeut indenfor arbejde med bl.a. relationer, familier, parforhold, parterapi og relationsterapi.

Selve ParforholdsTesten© kan ikke i sig selv afgøre om du skal i parterapi. Det skal du selv afgøre, og ønsker din partner ikke at deltage, er du velkommen alene til relationsorienteret psykoterapi. ParforholdsTesten© siger heller ikke noget om den personlige stil hos Parterapi-parterapeut.dk. Er du interesseret i at vide mere om dette skal du læse videre på hjemmesiden eller bestille en tid og selv erfare hvilket samarbejde og hvilken kemi vi sammen kan skabe og udvikle – ligesom i parforholdet eller enhver anden relation. ParforholdsTesten© forpligter dig ikke til køb, du bliver ikke ringet op og behøver ikke at opgive private oplysninger.

Det eneste du skal gøre er at gå ind på hjemmesiden og følge vejledning for rekvisition af ParforholdsTesten© samt vide at du samtidig accepterer tilmelding til nyhedsbrevet.

Den Udviklende ParforholdsTest©

Denne ParforholdsTest© er udviklingsorienteret og kan gratis rekvireres efter fjerde konsultation af par i parterapi hos Parterapi-parterapeut.dk. Er du/I ikke i forløb hos Parterapi-parterapeut.dk kan Den Udviklende ParforholdsTest© også købes for kr. 1.200. Den er dog endnu gratis tilgængelig for par i Storkøbenhavnsområdet, der seriøst overvejer parterapi hos Parterapi-parterapeut.dk. ParforholdsTesten© forudsætter da, at du både afgiver dine kontaktoplysninger samt accepterer tilmelding til nyhedsbrevet. Du bliver ikke efterfølgende ringet op og dine oplysninger videregives ikke til tredjemand. Læs mere på hjemmesiden.

Alle ParforholdsTest© er kun for myndige klienter samt potentielle klienter.

Kommercielle persontest

Derudover er jeg certificeret i en række personlighedstest/personprofiler der bl.a. kan give menneskelig indsigt og selvindsigt, forståelse af forskelle og ligheder, fælles sprog og dialogplatform for udvikling og problemløsning. Disse er alle kommercielle og under licens fra tredjepart. Læs mere på hjemmesiden eller ring, hvis du vil vide mere om dette.

Hvad nu

I kan læse mere om parterapi på www.parterapi-parterapeut.dk.
Ønsker I parrådgivning eller en konsultation i parterapi, så ring 6166 1900.

Hvis du kan lide denne artikel, er du velkommen til at dele den via Share nedenfor.
Ønsker du at blive tilmeldt bloggen/nyhedsbrevet og at modtage besked når der er nye artikler og værktøjer på bloggen, kan du sende en mail. Du kan også følge med på www.facebook.com/parterapi.parterapeut.