Skip to main content

Online parterapi & psykoterapi på dansk/engelsk

Over 15 års international erfaring med online-terapi pr. tlf.

Online parterapi og psykoterapi i Danmark og Worldwide

Hurtigt, effektivt, fleksibelt, sikkert og evidensbaseret online-terapi

Worldwide online-parterapi er en god og effektiv løsning

 • Ingen ventetid online
 • Kom til med det samme
 • Worldwide på dansk og engelsk
 • Mulighed for rabat

Online-terapi er diskret, hurtigt, sikkert, fleksibelt, tidsbesparende, effektivt og evidensbaseret.

Med online-terapi får du parterapi og psykoterapi, når som helst og hvor som helst. Der er hverken ventetid eller rejsetid. Det er hurtigt og nemt. Du skal blot at booke, betale og connecte.

For nogle er online-terapi en nødvendighed og for andre et naturligt ønske. For andre igen, er det akut eller en praktisk løsning.

Online-terapi er både en mulighed for terapi til den enkelte, parret og familien. Her og nu. Uanset hvor du er.

Online-terapi så godt, behageligt og praktisk, at 95% af alle klienterne hos Parterapi-parterapeut.dk foretrækker terapi online. Læs mere nedenfor og prøv om det er noget for dig.

Online-psykoterapi worldwide på dansk og engelsk

 • Onlineterapi per telefon, zoom eller skype
 • Når som helst og hvor som helst
 • Når og hvor det er nemt og bekvemt
 • Hjemme, arbejde og transport
 • Sommerhus, rejse og ferie
 • Ved sygdom og børnepasningsproblemer
 • Akut, planlagt og som supplement

Online-terapi er behageligt, enkelt, effektivt og magisk

Online-terapi er naturligt, afslappet og uanstrengt

Der er noget særdeles behageligt og rart ved online-terapi, der samtidig er yderst fokuseret, intensivt og effektivt.

Det er på magisk vis og mange måder mere nært, hyggeligt, personligt og virkningsfuldt end face-to-face terapi.

For mange er det som om, at de helt glemmer at det er online og at de er i terapi. Som om at de nærmest bare sidder og taler med en fortrolig, som i en telefon.

Sanserne skærpes samtidig med, at nærværet bliver mere uanstrengt. Måske fordi man sidder hjemme i sit eget private miljø, kan være sig selv og slapper af.

Det virker mere frit og afslappet, uden at der gås på kompromis med det essentielle og professionalismen.

Det betyder også at emnerne og sandhederne hurtigere kommer op. Derfor bliver online-terapi også nemmere, behageligere og mere effektivt.

Over 15 års international erfaring i online parterapi, psykoterapi & alkoholbehandling på dansk og engelsk

Worldwide onlineerfaring siden 90’erne

Parterapi-parterapeut.dk har over 15 års international erfaring med psykoterapi og parterapi online og pr. telefon. Både alkoholbehandling, psykoterapi, sexologisk samtaleterapi, parterapi og familieterapi.

Parterapi-parterapeut.dk har således tusinder af klienter i hele Danmark og verdenen over. Klienter som Parterapi-parterapeut.dk aldrig har set eller mødt, men har dybe personlige relationer og yderst private samtaler med, på et meget intenst og fortroligt plan. Det er en yderst behagelig og effektiv måde at arbejde på.

Kasper Larsen, der er grundlæggeren og ejeren af Parterapi-parterapeut.dk, var således med til at oprette nogle af de første internetforbindelser med worldwide kommunikation i starten af 90’erne. Siden som management konsulent, med globale møder og undervisning på de første online video-platforme.

Senest og i over 15 år, har Kasper arbejdet online som sexolog, parterapeut, familieterapeut, psykoterapeut, alkoholbehandler og coach. Kasper havde således den første klient pr. telefon midt ude på sletten i Central Afrika, siden højt oppe i Grønland og følgende over hele Europa. I dag over hele verdenen.

Online-terapi pr. internet og med billede

Fordele ved online-terapi med kamera

Det eneste du behøver er en telefon, smartphone eller f.eks. en pc. Så kan du worldwide få online-terapi på dansk eller engelsk hos Parterapi-parterapeut.dk. Det kræver blot en internetforbindelse eller en telefonlinje og elektronisk betaling.

Online-terapi kan gennemføres på hvilken som helst platform – med billede. I dag foretrækker de fleste dog online-terapi pr. telefon – uden billede. Hvorfor? Læs mere nedenfor, vælg selv, prøv det og find den løsning der virker bedst for dig.

Online-terapi pr. telefon og uden billede

Fordele ved online-terapi uden kamera

Efter at have prøvet det, foretrækker 99% af alle klienter online-terapi pr. telefon / ude billede.
Online-terapi pr. telefon er nemlig særligt rart, nært, personligt, privat og anonymt samtidig med at det intensivt, effektiv og sikkert. Det gælder både individuel terapi, parterapi og familieterapi. Også når I er på forskellige lokationer. Parterapi-parterapeut.dk fletter blot telefonlinjerne for jer.

For nogle er det en nødvendighed og for andre praktisk. De har måske ingen eller en dårlig internetforbindelse. Eller deres teknologi er blokeret af sikkerhedsmæssige og lignende årsager. Måske opholder de sig eller er i en situation, hvor der ikke kan være billede på. For mange er det i virkeligheden sin sag at invitere terapeuten med ind i sit private hjem med kamera på. Pr. telefon kan du sågar få terapi som sengeliggende.

Seneste forskning viser at det er mere effektivt uden billede, samtidig med at flere og flere er trætte af at have kamera på. Kameraet sluger uforholdsmæssig meget opmærksomhed, der går til spilde. Hvad enten opmærksomheden på skærmen går på een selv eller terapeuten.

Fokus, følelser og sanser bliver skærpet uden billede. Det er jo det, det handler om. Billedet er alligevel for småt til at man rigtigt kan se noget. Uden billede skal du heller ikke tage stilling til hvor du er og din påklædning eller hvordan du og omgivelserne ser ud. Det er helt privat, trygt og fortroligt.

Med online parterapi & psykoterapi bliver terapien helt privat

Online-terapi uden kamera skaber et særligt privat rum

Terapi er det en privatsag. Det at gå i terapi kan være konfronterende, grænseoverskridende og skamfuldt. Nogle emner er sværere eller mere skyld og skamfulde end andre. F.eks. alkohol, seksualitet og utroskab. Her kan det også være særligt rart at kunne få psykoterapi, parterapi eller familieterapi over telefonen og uden billede på.

Det være en fordel at tage terapien hjemmefra i vante, trygge, fortrolige og private omgivelser. Over telefonen, får du samtidig et privat rum med psykoterapeuten, hvis det er individuel psykoterapi. Eller et særligt privat og intimt rum med din partner, hvis det er parterapi.

Parterapi handler jo ikke om parterapeuten, det handler om jer – parret, relationen og parforholdet. Med online parterapi bliver parterapeuten helt naturligt som en flue på væggen. Hjemme og med jer selv i fokus, kommer jeres temaer også hurtigere op samtidig med at de straks kan behandles.

Ved online psykoterapi pr. telefon bliver psykoterapeuten ligeledes som fluen på væggen. Du kommer selv i centrum, kan slappe af og koncentrere dig om dig selv. Det er det det handler om. Og når du slapper af, får du også nemmere ved at arbejde med det der er svært.

Terapeuten og terapien er den samme og af samme høje kvalitet, som når det foregår fysisk i klinikken. Forskellen er blot at det er online.

Parterapi-parterapeut.dk har mange års erfaring og udviklet særlige gode teknikker til at iscenesætte online familieterapi, parterapi og psykoterapi – med og uden billede. Derudover tilpasser vi det sammen, så det virker bedst for alle parter.

Virker online-terapi?

Over 15 års erfaring med evidensbaseret og effektiv online-terapi

Mange, især danskere, er skeptiske overfor online konsultation i parterapi eller psykoterapi og prøver det først, når de står i en akut situation, der byder dem dette glimrende alternativ.

Men alle bliver positivt overraskede, og mange fortsætter online eller kombinerer det i den udstrækning, der passer bedst i deres liv.

Det er som om, at man allerede et par minutter inden i onlinekonsultationen helt glemmer rammen og endda bliver endnu mere fokuseret. Især når der ikke er kamera på.

Den terapeutiske effekt er lige så god, og mange gange endda bedre, end når vi er i samme rum.

Nogle klienter har måske valgt online-terapi fordi er immobile, syge og i isolation. Men de fleste foretrækker det, fordi de kan tale mere frit i de hjemlige rammer, uden direkte at skulle forholde sig til terapeuten og omgivelserne.

For mange er det lettere at tale i telefon end at skulle sidde ansigt til ansigt.

Online-terapi åbner op for mange muligheder. Du behøver heller ikke at tage fri, med det offentlige, sidde i kø, klæde om eller skulle ud i regn, sne eller kulde.

Du kan blot tage konsultationen hjemme, i et mødelokale eller en bil – og flekse ind og ud.

Parterapi og psykoterapi er nemmere online og per telefon

Med online-terapi skaber du dit eget personlige, private og fortrolige rum der hvor du er

Individuel terapi, parterapi og familieterapi online

Online-terapi, er en fleksibel løsning i en travl hverdag. Jo flere vi skal mødes, jo sværere er det at få kalenderen til at gå op. Arbejde, møder, skæve vagter, rejseaktivitet, transport, hente og bringe, børnepasning…

Med online-terapi, behøver I ikke at være på samme lokation. Det er muligt at befinde sig hvert sit sted og at mødes via telefonen eller online. Så spares der også transporttid.

Mange par og familier er desuden splittede på flere lokationer eller lande. Eksempelvis på grund af udstationering, sygdom og isolation m.v. Online-terapi bryder isolationen og bygger bro. Det samler, etablerer dialog, binder bånd, heler, forebygger og skaber udvikling.

Skab kontinuitet med online-terapi

For de fleste er det vigtigt, at der ikke går lang tid mellem konsultationerne. Det kan give tilbagefald, udfald og forhale processen. Går der for lang tid mellem konsultationerne, skal der måske startes helt forfra.

Med onlineterapi kan I få terapi mens I er hjemme, i sommerhuset, på ferie eller lignende. I kan fastholde jeres terapeutiske proces eller få hjælp ved tilbagefald og akutte kriser. Uanset hvor I er.

Skab kontinuitet med online-terapi

Med online-terapi sikrer du dig dit terapeutiske forløb

For de fleste er det vigtigt, at der ikke går lang tid mellem konsultationerne.

Det kan give tilbagefald, udfald og forhale processen. Går der for lang tid mellem konsultationerne, skal der måske startes helt forfra. Det gælder både alkoholbehandling, psykoterapi, parterapi og familieterapi.

Med onlineterapi kan I få terapi mens I er hjemme, i sommerhuset, på ferie eller lignende. I kan fastholde jeres terapeutiske proces eller få hjælp ved tilbagefald og akutte kriser. Uanset hvor I er.

Mange klienter får udelukkende terapi over telefonen. Andre som begyndte processen i klinikken i København og skifter siden til online. Andre vælger det til og fra som en fleksibel løsning i en travl hverdag.

Hvem søger online-terapi?

Online-terapi, psykoterapi og parterapi er for alle

En del online-klienter bor i Danmark, men har ikke mulighed for eller ønsker om psykoterapi og parterapi lokalt i deres nærområde. Andre har svært ved lokalt at finde en terapeut med tilstrækkelig erfaring.

Mange klienter i online-terapi er desuden rejsende, udstationerede, studerende og forretningsfolk, som er bosat i udlandet eller af andre grunde forhindret i at møde op.

Psykoterapi eller parterapi online og over telefonen giver dem mulighed for at påbegynde og fastholde et forløb i psykoterapi og parterapi, fordi de kan gøre det uanset hvor de befinder sig.

Praktisk information ved online terapi, psykoterapi og parterapi

Praktisk omkring online-terapi

I forbindelse med evt. omkostninger til kommunikationslinje m.v. afholdes og varetages disse af klienten.

Parterapi-parterapeut.dk fraskriver sig ethvert teknisk ansvar, og det er klientens ansvar at kunne oprette kontakt til terapeuten.

Terapeuten kontakter dig som aftalt og er der mere end fem minutters forsinkelse skal du kontakte terapeuten. Virker forbindelsen ikke, skal du alternativt benytte skype eller telefon.

Sikkerheden modsvarer alm. standard for den pågældende kommunikationsform/-linje, som klienten efter aftale med terapeuten vælger.

Der må ikke fotograferes, filmes eller optages o.l. under samtale og arbejde.

Det tillades ikke, at der er andre tilstede, end den/de aftalte klienter. Alle er omfattet af betingelserne og arbejdet betragtes altid som udført i København efter Dansk lov. Arbejde, konsultationstid og øvrige betingelser er som standard og jfr. dansk lov med sæde i København.

Booking


Processen er den samme som psykoterapi og parterapi i klinikken i Kbh. Ring +45 61661900 for booking.

Skype


Ønsker du zoom,
skal du oplyse din email.
På Skype, er mit brugernavn: kasperthormodlarsen