Af Kasper Larsen

Psykoterapeut med speciale i parterapi

Om mig2019-06-05T14:30:17+00:00

Om mig

Parterapi-parterapeut.dk er grundlagt i 2002 af coach og psykoterapeut Kasper Larsen, der samlet har over 25 års pædagogisk og psykologisk erfaring fra privat- og erhvervslivet.

Kasper er specialist i parterapi omkring relationelle og psykologiske problemer i parforholdet og familien. Herunder tilknytning, seksualitet, utroskab, alkoholproblemer i parforholdet, voksen-barn af alkoholikere i parforhold, stressfulde belastningsreaktioner, angst, depression og sorg.

Kasper tilbyder både parterapi på dansk og engelsk.

Start med en konsultation i psykoterapi eller parterapi og download en gratis parforholdstest. Fortsæt i et kort og effektivt forløb i parterapi med klippekort og download en gratis eBog. Det rækker til langt de fleste klienters behov. Der er også mulighed for specialdesignede forløb samt at supplere med fx sexologisk samtaleterapi, imagoterapi og Access Bars.

Hvordan foregår parterapi hos Kasper Larsen?

Mit speciale er procesorienteret og relationel psykologisk behandling.

  • Forening, udvikling, afvikling, skilsmisse og genforening
  • Utroskab, krise, chok, tab, traume, sygdom, tab og sorg
  • Seksualitet, tilknytningsproblemer og separationsangst
  • Stress, angst, depression og søvnproblemer
  • Alkoholproblemer og voksne børn af alkoholikere

Certificeret familie- og parterapeut

Jeg er eksamineret og certificeret parterapeut med speciale i familie- og parterapi. Samtidig har jeg over 25 års pædagogisk og psykologisk erfaring indenfor bl.a. undervisning, coaching og psykoterapi.

Forud min karriere som psykoterapeut har jeg som MBA haft en international karriere som instruktør, mentor, coach, konsulent, projektleder og lean manager.

Siden 1989 har jeg arbejdet med mennesker, relationer, teams, ledelse, samarbejde, kommunikation, problemløsning, krise, tab, sorg, læring, personlig udvikling og forandring.

Som psykoterapeut har jeg bl.a. erfaring fra socialpsykiatrien, behandlingssystemet, erhvervslivet og egen praksis. Jeg er certificeret coach samt EAGT/EAP eksamineret psykoterapeut med 12 i afsluttende karakter fra en fireårig uddannelse efter europæiske og danske standarder på GI/GIS samt certificeret master i familie- og parterapi fra HEG.

Derudover er jeg efteruddannet i bl.a. psykotraumatologi, tilknytning, indre-barn og voksen-barn problematikker, familie- og parforhold, seksualitet, alkoholbehandling, afhængighed, medafhængighed, pårørendesamtaler, imagoterapi, access bars, kognitiv terapi, voksenundervisning, mentoring, motivationssamtaler, coaching og supervision.

Mandlig parterapeut

Udover min praksis København Valby, har jeg siden 1989 arbejdet med mennesker, relationer, teams, ledelse, samarbejde, kommunikation, problemløsning, krise, tab, sorg, læring, personlig udvikling og forandring.

Som psykoterapeut har jeg bl.a. erfaring fra socialpsykiatrien, behandlingssystemet, erhvervslivet og egen praksis. Jeg er certificeret coach samt eksamineret psykoterapeut med 12 i afsluttende karakter, fra en fireårig uddannelse efter europæiske og danske standarder på GI/GIS samt certificeret master i familie- og parterapi fra HEG.

Derudover er jeg efteruddannet i bl.a. psykotraumatologi, tilknytning, indre-barn og voksen-barn problematikker, familie- og parforhold, seksualitet, alkoholbehandling, afhængighed, medafhængighed, pårørendesamtaler, imagoterapi, kognitiv terapi, undervisning, mentoring, motivationssamtaler, coaching og supervision.

Uddannelse

Master i familie- og parterapi
Eksamineret Gestalt psykoterapeut
Voksenpædagogikum
MBA og NLP Master i coaching

Efteruddannelse
Jung, kognitiv, imagoterapi & supervision. Alkohol, traume, tilknytning % sexologi. Enneagrammet, DiSC & MBTI m.f.

Specialer

Samlivsproblemer, sygdom, misbrug og krise i familie- og parforholdet.
Afklaring, stabilisering, behandling, forebyggelse, udvikling & revitalisering.

Skænderier, kommunikation, dialog, problemløsning, konfliktløsning, relationskompetencer, nærhed, følelser, seksualitet, sexliv og utroskab.
Sårethed, vrede, skyld og skam. Indsigt, anerkendelse, ansvar og tilgivelse.

Tilknytning, imago, mentalisering, transaktionsanalyse og assertionstræning.
Psykologiske processer og spil.

Fysisk og psysisk sygdom. Belastningsreaktioner, depression og angst.
Fertilitet, graviditet, børn og barnløshed. Død, tab og sorg.

Arbejdsløs, karriere og fælles virksomhed. Separate Living, COLA og LAT.
Internationale relationer og udstationering. Afvikling, separation og skilsmisse.
Forsoning og genforening.

Alkoholproblemer, afhængighed, medafhængighed og voksne børn af alkoholiker.

Metoder

Samtaleterapi.Relations- og procesorienteret parterapi.
Imago, narrativ, kognitiv, systemisk, gestaltisk, fænomenologisk, eksistentiel, transaktionsanalyse og assertionstræning.
Systemisk relationship coaching.