Skip to main content

Kontakt Parterapi-parterapeut.dk

Spørgsmål & booking af parterapi

Booking af parterapi i København

København • Valby • Online • Worldwide • Dansk • Engelsk

Ring venligst 61661900 mellem 0900 og 1600.
Eller benyt kontaktformularen som nedenfor.

Felter med stjerne* er påkrævet.
Udfyld venligst også for din partner,
hvis denne forventes at deltage før som siden.

Ring +45 61661900

Kontaktformular:


  Dig:

  Din partner:

  Angående:
  Praktisk om booking af parterapi!
  Felter med * er påkrævede. Opgiv venligst oplysninger for din partner, hvis denne forventes at deltage, før som siden. Vær venligst klar ved telefonen med overblik over kalender, hvis du har anmodet om booking. Formularen er til nye klienter eller akut booking og kan ikke benyttes ved genbestilling, afbud e.l. Der ringes kun tilbage til danske numre. Oplys venligst email og/eller skype navn for udenlandske kald. Alle accepterer betingelserne ved enhver kontakt.

  Parterapi, fuldtidspraksis, ingen ventetid, akut!
  Parterapi-parterapeut.dk er en fuldtidspraksis online, worldwide og i København. Du kan altid få en tid med det samme, hvis det er akut. Afhængig af din kalender, finder de fleste en tid indenfor ca. en uge. Ellers er alm. ventetid tre uger for nye klienter og klienter der har taget pause o.l. Konsultation og fremmøde efter aftale. Priserne er gradueret i forhold til f.eks. form, arbejdstid og varsel. Der tilbydes både alm. forløb, accelererede og komprimerede forløb i form af f.eks. workshops.

  Booking af parterapi

  Procedure for parterapi

  Proceduren er enkel.
  Ring > Betal > Konsultation.
  Det er hurtigt, nemt og enkelt. Mange skal bare have en enkelt konsultation, et tjek eller et lille skub.
  Ring 61661900

  Konsultation i parterapi

  Kun en konsultation

  Kun een konsultation, det er det!
  En konsultation, det er det eneste du skal tage stilling til lige nu. Med første konsultation får du gratis test samt et tjek på parforholdet og situationen samt et indtryk af hvad du kan med parterapi.

  Forløb i parterapi

  Flere muligheder

  Efter første konsultation, kan du se hvad I kan med parterapi. Herefter er der mange muligheder, afhængig af jeres ønsker og behov. Fortsæt som 90% af klienterne med et klippekort med 5 klip og skab succes på to måneder.

  Overblik over parterapi

  Det store overblik

  På forsiden og i menuen får du det hurtige overblik over parterapi, sexologi, imago, familieterapi, alkoholbehandling, terapi til voksne-børn af alkoholikere, access bars consciousness og access body process behandling.

  Kompetencer i parterapi

  Om parterapeuten

  Under Om mig finder du mere om baggrund, uddannelse, erfaring, metode, stil og proces. Du kan også læse mere om specialer – seksualitet, utroskab, krise, sorg, depression, angst, stressfulde belastningsreaktioner, alkoholproblemer og voksen-barn af alkoholikere.

  Koncept og priser

  Praktisk om parterapi

  Under Priser finder du de praktiske oplysninger samt information om priser, koncept, klippekort, betingelser m.v. Er dansk ikke jeres primære sprog, så læs mere om couples therapy og book en konsultation i parterapi på engelsk.