Flest bliver skilt to uger før jul

  • Par-tjek og status
  • Parterapi, stabilisering og udvikling
  • Imagoterapi, kærlighed og relationsdannelse
  • Sexologisk samtaleterapi, gnist og livsenergi
  • Skilsmisseterapi og afvikling på en sund måde
  • Krise-, traume-, og sorgterapi, når du vil videre

En lille julegyser

Man venter et helt andet julebudskab. Men henslængt over gløggen til duften af gran og juleklejner lyder det så pludselig, at gnisten og følelserne er væk. Man får et chok. Det suser for ørerne. Tiden står stille og man kan hverken høre eller tænke. Men det stopper ikke der. Ofte fortsætter det med noget i retning af … du ser, hører, forstår og anerkender mig ikke. Jeg føler mig slet ikke elsket. Jeg kan ikke længere udholde, at du kritiserer og hakker mig. Sexlivet har også længe været for dårligt.

Livet styrter i grus

Med et er juletæppet revet væk under benene. Man troede at man netop skulle til at hygge og slappe lidt af. Alt hvad der var som før, er nu væk. Livet styrer i grus. Man bliver i tvivl om hvad der op og ned. Hvad skal man tro på. Selv sin egen identitet står til opløsning. Hoved fyldes af tanker og spørgsmål, mens følelserne bliver et stort kaos. Maven vender sig og krisen er udløst. Gode råd er dyre. Hvad gør man? Akut parterapi. Vil partneren med? Ellers individuel psykoterapi?

Gør noget ved parforholdet nu eller bliv skilt til marts

Ofte er det helt uventet. Som et lyn fra en klar himmel. Andre gange anede man det måske godt … og ventede. Havde måske forstået, at det var en fælles stiltiende accept af tingenes tilstand. Eller at det var indforstået og noget man ville arbejde med det over tid. Og måske, søge parterapi til januar! Men det sker aldrig. Det slår igennem til den næste store skilsmissebølge i foråret omkring marts måned. Vil parforholdet overleve julen og … foråret?

Skeletterne der rasler ud af skabet

Andre gange er der ting, der er undgået og fejet under gulvtæppet. En tikkende bombe som julelyset, der langsomt men sikkert brænder ned. Med eet kommer det så frem i dagens lys, under tonerne til sød julemusik og julegodter. En pludselig afsløring eller selvafsløring og erkendelse. Skeletterne rasler ud af skabene og man falder over bulerne i gulvtæppet. Jeg elsker dig ikke længere. Jeg har været dig utro. Jeg har fundet en anden og vil jeg skilles.

Lang opsejling og mislykkedes forsøg

Længerevarende afsavn, frustration, vrede, utroskab, sidespring til julefrokosten og det klassiske kopimaskine-knald, overarbejde, eskapisme i fritidsinteresser, sportsafhængighed, alkoholproblemer, overspisning, problemer med vægten, ulyst, rejsningsproblemer … listen er lang, årsagerne og følgerne er mange.

Den ene prøver og prøver. Taler og taler. Mens den anden måske trækker sig og kryber under radaren. Andre hører ikke hinanden, har travlt med at tale i munden på hinanden eller at skændes om, hvis virkelighed der er den rigtige. Miserable married. Separate living. Separeret-gift.

To uger før jul slår mange op

Mange ser det ikke komme. Men det er lige netop to uger før jul, at mange får nok og slår op. Men hvorfor skilsmisse to uger før jul? Hvorfor lige netop nu? Så jeg det slet ikke komme?

Det er ikke kun mig der har travlt i mit liv og psykoterapeutiske praksis. For de fleste brænder det ofte sammen omkring jul og nytår. Travlhed, stress, nervøsitet, håb, forventninger, krav, præstationer, mørke, kulde, afstand, dårlig kommunikation, kort lunde og skænderier eller tavshed. Spændte relationer og uafsluttede situationer i parforholdet og familien. Mange døjer desuden med stress, angst, tristhed, depression, sorg, søvnproblemer, vægtproblemer, alkoholproblemer og voksen-barn-af-alkoholikere problematikker. Der kan være meget der ligger nedenunder parforholdsproblemerne og meget der gennem tiden er sparet op. Samtidig kan presset udefra blive stort.

Foodprocessor og frækt undertøj eller parterapi i julegave

Måske er årets julegaveidé slet ikke en foodprocessor, men et par-tjek? Eller et kærligt, udviklende og relationsskabende forløb i imagoterapi? Eller hvad med et klippekort til sexologisk samtaleterapi … i stedet for at købe det traditionelle røde blondeundertøj?

Parterapi i julegave til parforholdet

Måske er det en god idé at give parforholdet et klippekort til parterapi i julegave? Alternativt er noget af det der kan skabe julefred, måske Access Bars©. Access Bars hjælper mange i krise til at få ro og nattesøvn samt at komme ned i kroppen og at få jordforbindelse. Forskning viser bl.a. også at Access Bars på kort sigt kan reducere stress, angst og depression med over 80%.

Parterapi-parterapeut.dk har som fornemmeste opgave at gøre jer selvkørende – at I bliver jeres egen parterapeut. Derfor er Parterapi-parterapeut.dk ikke kun certificeret Access Bars og Energetic Facelift Practitioner, men også Access Bars Facilitator. På den måde kan I undervejs også selv blive certificeret i Access Bars. Måske var en Access Bars Kursus Certificering årets bedste julegave til parforholdet?

Kan parforholdet reddes?

Som udgangspunkt kan parforholdet altid stabiliseres, reddes og udvikles. Men det kræver at begge parter kan og vil samt at I går i parterapi. Skriv eller ring straks via hjemmesiden for parterapi uden ventetid og kom til indenfor en uge eller akut, hvis det haster med parterapi. Parterapi-parterapeut.dk i København tilbyder også psykoterapi og parterapi på engelsk.

Sig det videre!

Det er en travl tid, men jeg har fuldtidspraksis og vil gerne hjælpe så mange så muligt. På udvalgte dage, er der stadig ledige tider samt mulighed for akuttid til parterapi, psykoterapi og access bars omkring jul og nytår. Like, del og spred budskabet. Måske er det ikke relevant for dig, men måske det kan være redningen for en i dit netværk.

Af Parterapi-parterapeut.dk

I enhver krise er der en mulighed og en læring.
Parterapi-parterapeut.dk i København hjælper med at gøre snublesten til trædesten.
Ovenstående principper anvendes også i professionel coaching ved ErhvervsCoach®.

Konsultation i psykoterapi og parterapi

I kan læse mere om parterapi på www.parterapi-parterapeut.dk.
Eller booke konsultation i psykoterapi og parterapi på tlf. 61661900.
Hvis du kan lide denne artikel/blog, kan du dele via Share nedenfor
eller at forwarde linket: blog.parterapi-parterapeut.dk/#post77.
Er du ikke selv på denne blok, kan du sende en besked.
Eller at RSS’e via ikonet nederst i kolonnen til højre.

Tips og feeds til parforholdet og kærligheden

Facebook: www.facebook.com/parterapi.parterapeut

Twitter: www.twitter.com/Parterapeuten

Google: http://plus.google.com/115591983982998045497

Pinterest: www.pinterest.com/parterapi

Instagram: www.instagram.com/parterapi

Skrevet af
december 26, 2018
Instagram

med speciale i 🧠 mindset ❤️ relationer. Book nu 61661900. Over 15 years of expertise within couples therapy, infidelity, alcohol ... paradigm shift & mindshift.

+45 61661900
Phone / Whatsapp
Danish / English
Copenhagen / Online

Parterapi-parterapeut.dk
Change your mindset &
your relationship
will change.

What is your relationship mindset?
Mindset matters in relationships
Mindset predicts relationships
Mindset is critical for successful relationships
Love only grows with a growth mindset
Grow your mindset and your relationship grows
Get healthy relationships with healthy mindsets

Conscious relationships
with ease, joy and glory!

Dansk:
Parterapeut med speciale i utroskab, sexliv, krop, sundhed og parforhold tilbyder psykoterapi, parterapi, par-yoga og yoga-terapi. Stress af, skab nærhed, åben hjerterne, dyrk kærligheden og styrk seksualiteten.

English:
Psychological, energetic & body work: Couples therapy, psychotherapy, access bars, coaching, yoga, meditation & nutrition. Nutrition for your body, mind, spirit & relationships. Change your mind, life, health, happiness, relations & sexlife.

-

Mens sana in corpore sano:
Sund psyke, krop og relationer
Krise, udvikling og forandring

6 konsultationer i 6 uger
Ingen ventetid / akut
Start med en konsultation
Klippekort med rabat

Gratis artikler og eBog
Gratis parforholdstest
Gratis access bars ved terapi
Gratis wellness evaluering
Gratis body scanning

MBA Kasper T. Larsen
+45 61661900 / whatsapp
Akut, intensiv & effektiv terapi i Køenhavn/ online

Parterapi, alkoholbehandling, medafhængighed, voksen-barn af alkoholikere, stress, angst, sorg, depression.

Psykoterapeut, imagoterapeut, familieterapeut, parterapeut, sexolog, access facelift practitioner, access bars facilitator, body process facilitator & RYT 200 Exam Yoga Teacher.

-

#Utroskab #Sidespring #Affære #Infidelity #Adultery #MidlifeCrisis #Sexolog #Sextherapy #Kærlighed #Parforhold #Parterapi #Parterapeut #Imagoterapi #Imagoterapeut #Psykoterapi #Psykoterapeut #Love #Sex #Relationship #Couplestherapy #Couplestherapist #Psychotherapy #Psychotherapist #Coach #Coaching #Yoga #AccessBars #ParterapiParterapeut #ParterapiParterapeutDk
...

Change your mindset and you'll change your relationship ❤

+45 61661900
Phone / Whatsapp
Danish / English
Copenhagen / Online

Parterapi-parterapeut.dk
Change your mindset &
your relationship
will change.

What is your relationship mindset?
Mindset matters in relationships
Mindset predicts relationships
Mindset is critical for successful relationships
Love only grows with a growth mindset
Grow your mindset and your relationship grows
Get healthy relationships with healthy mindsets

Conscious relationships
with ease, joy and glory!

Dansk:
Parterapeut med speciale i utroskab, sexliv, krop, sundhed og parforhold tilbyder psykoterapi, parterapi, par-yoga og yoga-terapi. Stress af, skab nærhed, åben hjerterne, dyrk kærligheden og styrk seksualiteten.

English:
Psychological, energetic & body work: Couples therapy, psychotherapy, access bars, coaching, yoga, meditation & nutrition. Nutrition for your body, mind, spirit & relationships. Change your mind, life, health, happiness, relations & sexlife.

-

Mens sana in corpore sano:
Sund psyke, krop og relationer
Krise, udvikling og forandring

6 konsultationer i 6 uger
Ingen ventetid / akut
Start med en konsultation
Klippekort med rabat

Gratis artikler og eBog
Gratis parforholdstest
Gratis access bars ved terapi
Gratis wellness evaluering
Gratis body scanning

MBA Kasper T. Larsen
+45 61661900 / whatsapp
Akut, intensiv & effektiv terapi i Køenhavn/ online

Parterapi, alkoholbehandling, medafhængighed, voksen-barn af alkoholikere, stress, angst, sorg, depression.

Psykoterapeut, imagoterapeut, familieterapeut, parterapeut, sexolog, access facelift practitioner, access bars facilitator, body process facilitator & RYT 200 Exam Yoga Teacher.

-

#Utroskab #Sidespring #Affære #Infidelity #Adultery #MidlifeCrisis #Sexolog #Sextherapy #Kærlighed #Parforhold #Parterapi #Parterapeut #Imagoterapi #Imagoterapeut #Psykoterapi #Psykoterapeut #Love #Sex #Relationship #Couplestherapy #Couplestherapist #Psychotherapy #Psychotherapist #Coach #Coaching #Yoga #AccessBars #ParterapiParterapeut #ParterapiParterapeutDk
...

You don’t get what you want, you get what you expect.

+45 61661900
Phone / Whatsapp
Danish / English
Copenhagen / Online

Parterapi-parterapeut.dk
Change your mindset &
your relationship
will change.

What is your relationship mindset?
Mindset matters in relationships
Mindset predicts relationships
Mindset is critical for successful relationships
Love only grows with a growth mindset
Grow your mindset and your relationship grows
Get healthy relationships with healthy mindsets

Conscious relationships
with ease, joy and glory!

Dansk:
Parterapeut med speciale i utroskab, sexliv, krop, sundhed og parforhold tilbyder psykoterapi, parterapi, par-yoga og yoga-terapi. Stress af, skab nærhed, åben hjerterne, dyrk kærligheden og styrk seksualiteten.

English:
Psychological, energetic & body work: Couples therapy, psychotherapy, access bars, coaching, yoga, meditation & nutrition. Nutrition for your body, mind, spirit & relationships. Change your mind, life, health, happiness, relations & sexlife.

-

Mens sana in corpore sano:
Sund psyke, krop og relationer
Krise, udvikling og forandring

6 konsultationer i 6 uger
Ingen ventetid / akut
Start med en konsultation
Klippekort med rabat

Gratis artikler og eBog
Gratis parforholdstest
Gratis access bars ved terapi
Gratis wellness evaluering
Gratis body scanning

MBA Kasper T. Larsen
+45 61661900 / whatsapp
Akut, intensiv & effektiv terapi i Køenhavn/ online

Parterapi, alkoholbehandling, medafhængighed, voksen-barn af alkoholikere, stress, angst, sorg, depression.

Psykoterapeut, imagoterapeut, familieterapeut, parterapeut, sexolog, access facelift practitioner, access bars facilitator, body process facilitator & RYT 200 Exam Yoga Teacher.

-

#Utroskab #Sidespring #Affære #Infidelity #Adultery #MidlifeCrisis #Sexolog #Sextherapy #Kærlighed #Parforhold #Parterapi #Parterapeut #Imagoterapi #Imagoterapeut #Psykoterapi #Psykoterapeut #Love #Sex #Relationship #Couplestherapy #Couplestherapist #Psychotherapy #Psychotherapist #Coach #Coaching #Yoga #AccessBars #ParterapiParterapeut #ParterapiParterapeutDk
...

There are couples who make things happen, others that watch them happen and those couples who wonder what happened.

+45 61661900
Phone / Whatsapp
Danish / English
Copenhagen / Online

Parterapi-parterapeut.dk
Change your mindset &
your relationship
will change.

What is your relationship mindset?
Mindset matters in relationships
Mindset predicts relationships
Mindset is critical for successful relationships
Love only grows with a growth mindset
Grow your mindset and your relationship grows
Get healthy relationships with healthy mindsets

Conscious relationships
with ease, joy and glory!

Dansk:
Parterapeut med speciale i utroskab, sexliv, krop, sundhed og parforhold tilbyder psykoterapi, parterapi, par-yoga og yoga-terapi. Stress af, skab nærhed, åben hjerterne, dyrk kærligheden og styrk seksualiteten.

English:
Psychological, energetic & body work: Couples therapy, psychotherapy, access bars, coaching, yoga, meditation & nutrition. Nutrition for your body, mind, spirit & relationships. Change your mind, life, health, happiness, relations & sexlife.

-

Mens sana in corpore sano:
Sund psyke, krop og relationer
Krise, udvikling og forandring

6 konsultationer i 6 uger
Ingen ventetid / akut
Start med en konsultation
Klippekort med rabat

Gratis artikler og eBog
Gratis parforholdstest
Gratis access bars ved terapi
Gratis wellness evaluering
Gratis body scanning

MBA Kasper T. Larsen
+45 61661900 / whatsapp
Akut, intensiv & effektiv terapi i Køenhavn/ online

Parterapi, alkoholbehandling, medafhængighed, voksen-barn af alkoholikere, stress, angst, sorg, depression.

Psykoterapeut, imagoterapeut, familieterapeut, parterapeut, sexolog, access facelift practitioner, access bars facilitator, body process facilitator & RYT 200 Exam Yoga Teacher.

-

#Utroskab #Sidespring #Affære #Infidelity #Adultery #MidlifeCrisis #Sexolog #Sextherapy #Kærlighed #Parforhold #Parterapi #Parterapeut #Imagoterapi #Imagoterapeut #Psykoterapi #Psykoterapeut #Love #Sex #Relationship #Couplestherapy #Couplestherapist #Psychotherapy #Psychotherapist #Coach #Coaching #Yoga #AccessBars #ParterapiParterapeut #ParterapiParterapeutDk
...

OVERSKOUSVEJ 7 ST. TH.
2500 KØBENHAVN, VALBY

Pavan Harpal Singh
Kasper T. Larsen, MBA
EAP/EAGT eksam. psykoterapeut, cert. parterapeut

Følg os