Af Kasper Larsen

Psykoterapeut med speciale i parterapi

Parterapi til erhvervslivet – København – Valby

  • Relationel coaching til erhverv, virksomheder og organisationer
  • Krise, udvikling, forandring og optimering af partnerskaber
  • Professionel parterapi til partnerskaber i erhvervslivet
 

Coaching og supervision til partnerskaber i erhvervslivet

Det handler om relationer, ledelse, samarbejde og kommunikation. Det gælder også internt i virksomhedens topledelse, partnerskab, direktion og bestyrelse samt i forhold til relationen mellem fx bestyrelsen, direktionen og eksterne partnere.

Er der fx stress, frustration, problemer, konflikter eller krise i topledelsens relationer, rammer det hele virksomheden. Og det rammer hårdt, når det rammer fra toppen og ned. Det mærkes bare ikke altid med det samme, men det vil over lang tid sprede sig som ringe i vandet og tydeligt give sig udtryk på top- og bundlinie eller sygemeldinger og personaleomsætningshastigheden. Derfor er det vigtigt at være på forkant eller tage hånd om problemerne hurtigst muligt.

Topkvalificeret sparring til leder- og partnerskabet

Parterapi-parterapeut.dk i København ejes og drives af Kasper Larsen, der har arbejdet med relationer og coaching i erhvervslivet siden 1999 samt er den første i Danmark der i 2002 officielt har etableret sig på området.

Kasper er fra 1966 og bl.a. acad.econ, mba, diplomeret projektleder, certificeret lean manager, europæisk eksamineret psykoterapeut og international certificeret nlp coach. Han har bl.a. andet arbejdet i it-branchen samt for big-five konsulenthuse som Arthur Andersen og PricewaterhouseCoopers, som coach, proces- og managementkonsulent indenfor marketing, strategi, organisation, kultur, projektledelse og teams samt risikostyring og stakeholder management.

Tilbud om sparing til partnerskabet

Virksomhedens partnerskab i topledelsen er som et team, der skal fungere effektivt. Gør det ikke det, kræver det uvildig professionel sparring udefra. Under Parterapi-parterapeut.dk i København tilbyder Kasper Larsen populært sagt forretningsorienteret parterapi til virksomhedens partnerskab i form af eksempelvis:

  • Coaching
  • Supervision
  • Teamudvikling

Ikke to partnerskaber og problemstillinger er ens

Der er ikke to problemer eller partnerskaber der er ens, men Kasper Larsen har en utrolig bred og dyb erfaring i relationer, forretning og psykologi, så ring 61661900 og hør om jeres partnerskab dog ikke også kan reddes og udvikles eller afvikles på en hensigtsmæssig måde?