Af Kasper Larsen

Psykoterapeut med speciale i parterapi

Kurser til erhvervslivet – København – Valby

  • Access Bars Certificering i erhvervslivet
  • Access Bars til HR, ledelsen og virksomheden
  • Stresshåndtering, effektivitet, kreativitet og intellekt

Processer og kurser til partnerskaber i erhvervslivet

Bliv fx certificeret i Access Bars og få unikke værktøjer til stresshåndtering, effektivitet og kreativitet samt udvikling af bl.a. relationer, trivsel og intellektuel kapital.

Access Bars© i virksomheden styrker relationerne

Jo bedre en tilstand dine medarbejder er i, jo bedre kan de samarbejde, producere, løse problemer, udvikle og skabe. Access Bars kan hjæpe dine medarbejder til mere overskud. Jo mere overskud de får på arbejdet, jo bedre kan deres privatliv, parforhold og familie også fungere. Og vise versa. Access Bars er en mentalenergetisk kropsproces, hvor 32 punkter på hovedet berøres ganske let. De 32 punkter omfatter bl.a. livsområder som penge, power, kreativitet, skabelse, relationer, kommunikation, venlighed, arbejdsglæde, taknemmelighed, kropsintelligens, fred, ro, heling, bevidsthed, håb, drømme, tid, rum, form, struktur, kontrol og restrukturering. Blot for at nævne nogle. Deres betydning er selvfølgelig bredere end blot et ord og har vidt forskellig relevans afhængig af den konkrete kontekst og deres kombination.

Access Bars© er fleksibelt, hurtigt, effektivt og rentabelt

Man kan køre alle Bars-punkter eller de få der er relevante i den konkrete situation. Man kan give og modtage en fuld proces eller en selektiv proces – på ganske kort tid. Man kan sågar køre sine egne Bars-punkter. Værktøjerne kan benyttes på arbejdet, udenfor arbejdstid og hjemme. Uanset hvad, så viser erfaringer at investering i kursus og proces, hurtigt tjener sig hjem og skaber return on investment (ROI). For eksempel er der virksomheder der skaber sundhed, trivsel og vækst med Access Bars. Eller ledere der får Bars sammen med deres ledercoaching og bryder grænser samt skaber resultater de aldrig havde drømt om. Der er også virksomheder der kører deres Bars hver mandag morgen og som over en periode med fx en 30% permanent ordretilgang, har kunnet fortsætte uden nyansættelser eller stress og sygemeldinger.

Access Bars© er en ren, enkel og etisk proces for alle

På en enkelt dag kan jeg lære og certificere dig og dine medarbejdere i det fundamentale i Access Bars. Herefter kan alle give og modtage Access Bars. Det kan gøres alle steder, fuldt påklædt i vågen tilstand og siddende eller liggende. Det er muligt at arbejde og tale om hvad som helst undervejs. Om det så er projekter, produktudvikling, en kunde eller strategi. Processen kan også gennemføres helt ordløst. Man behøver hverken at være coach eller psykoterapeut og det er fuldt etisk forsvarligt. Alle i virksomheden kan lære det. På et stort kursus, afdelingsvis eller som pilotprojekter. Det kan også være særligt udvalgte medarbejdergrupper, ledelsen eller HR, der lærer Access Bars. Kurser kan også afvikles under virksomhedsseminarer eller som teambuilding.

Access Bars© og evidensbaserede resultater

Access Bars er på kort sigt bl.a. kendt for at have samme evidensbaserede resultater som regelmæssig, langvarig og dyb meditation samtidig er der evidens for at Bars kan gøre din hjerne smartere – brain coherence. Det gælder også folk, der slet ikke kan meditere. Forskning har desuden vist at Access Bars kan reducere stress – angst og depression med over 80%. I de tilfælde hvor Access Bars reducerer stress, er der også mange eksempler på at stressrelaterede lidelser reduceres eller forsvinder. Der der er desuden mange der oplever afslapning og og bedre søvn – inklusive alle de evidensbaserede effekter som god søvn har. Access Bars kan også kompensere for søvnunderskud. Tænk blot på hvilken effekt det vil have for din virksomhed?

 

To tilbud om Access Bars© til virksomheden

Jeg kan komme ud og give Access Bars©

Jeg kan selvfølgelig komme ud og give Access Bars i virksomheden eller medarbejderne kan komme til mig og få Access Bars i kombination med fx stress-coaching eller leder-coaching. Som Access Bars Practitioner har jeg selv erfaring fra over 1000 sessioner inkl. coaching.

Jeg kan komme ud og certificere jer i Access Bars©

Udover at give Access Bars, så kommer jeg også meget gerne – og endnu bedre – ud og certificere jer i virksomheden. For så kan I jo selv gøre det gratis og skabe alle de andre skjulte positive effekter der følger med. Som bl.a. mba, voksenpædagog og Access Bars Facilitator har jeg stor erfaring i international consulting, undervisning og certificering. Jeg har bl.a. arbejdet i it-branchen og for konsulentvirksomheder som Arthur Andersen, PricewaterhouseCoopers og Discover.

Ikke to partnerskaber og problemstillinger er ens

Der er ikke to virksomheder eller medarbejdere der er ens, men som psykoterapeut, underviser, coach og virksomhedskonsulent har jeg en utrolig bred og dyb erfaring i relationer, forretning og psykologi. Så ring 61661900 og hør mere om hvordan Access Bars kan anvendes eller implementeres i jeres virksomhed? Derudover designer og udvikler jeg også individuelle processer og kurser til virksomheder. Bl.a. i kombination med fx DiSC eller Situationsbestemt Ledelse.