Erhverv-kurser

Overskousvej 7 | 2500 Kbh | 61661900

Parterapi-parterapeut.dk i København | Kasper Larsen

 

RELATIONS- & PARTERAPI

 

PRAKSIS SIDEN 2002

FULDTIDSPRAKSIS

KØBENHAVN VALBY ST

 

TLF 6166 1900

 

MANDLIG CERTIFICERET

FAMILIE-, IMAGO OG PARTERAPEUT

COACH, SEXOLOG OG PSYKOTERAPEUT

 

Life is just beginning!

Process over perfection!

Never give in, never give up or quit!

If you never try, you'll never know!

The best is yet to come!

And Love will conquer all!

 

What else is possible?

And how does it get even any than that?

 

 

 

 

 

 

Access Bars

 

Kursus til virksomheder

 

Stresshåndtering

Kreativitet

Udvikling

Effektivitet

Intelektuel kapital

 

 

 

 

Kurser til erhvervslivet - København - Valby

• Access Bars Certificering i erhvervslivet

• Access Bars til HR, ledelsen og virksomheden

• Stresshåndtering, effektivitet, kreativitet og intellekt

Processer og kurser til partnerskaber i erhvervslivet

 

Bliv fx certificeret i Access Bars og få unikke værktøjer til stresshåndtering, effektivitet og kreativitet samt udvikling af bl.a. relationer, trivsel og intellektuel kapital.

 

Access Bars© i virksomheden styrker relationerne

 

Jo bedre en tilstand dine medarbejder er i, jo bedre kan de samarbejde, producere, løse problemer, udvikle og skabe. Access Bars kan hjæpe dine medarbejder til mere overskud. Jo mere overskud de får på arbejdet, jo bedre kan deres privatliv, parforhold og familie også fungere. Og vise versa. Access Bars er en mentalenergetisk kropsproces, hvor 32 punkter på hovedet berøres ganske let. De 32 punkter omfatter bl.a. livsområder som penge, power, kreativitet, skabelse, relationer, kommunikation, venlighed, arbejdsglæde, taknemmelighed, kropsintelligens, fred, ro, heling, bevidsthed, håb, drømme, tid, rum, form, struktur, kontrol og restrukturering. Blot for at nævne nogle. Deres betydning er selvfølgelig bredere end blot et ord og har vidt forskellig relevans afhængig af den konkrete kontekst og deres kombination.

 

Access Bars© er fleksibelt, hurtigt, effektivt og rentabelt

 

Man kan køre alle Bars-punkter eller de få der er relevante i den konkrete situation. Man kan give og modtage en fuld proces eller en selektiv proces - på ganske kort tid. Man kan sågar køre sine egne Bars-punkter. Værktøjerne kan benyttes på arbejdet, udenfor arbejdstid og hjemme. Uanset hvad, så viser erfaringer at investering i kursus og proces, hurtigt tjener sig hjem og skaber return on investment (ROI). For eksempel er der virksomheder der skaber sundhed, trivsel og vækst med Access Bars. Eller ledere der får Bars sammen med deres ledercoaching og bryder grænser samt skaber resultater de aldrig havde drømt om. Der er også virksomheder der kører deres Bars hver mandag morgen og som over en periode med fx en 30% permanent ordretilgang, har kunnet fortsætte uden nyansættelser eller stress og sygemeldinger.

 

Access Bars© er en ren, enkel og etisk proces for alle

 

På en enkelt dag kan jeg lære og certificere dig og dine medarbejdere i det fundamentale i Access Bars. Herefter kan alle give og modtage Access Bars. Det kan gøres alle steder, fuldt påklædt i vågen tilstand og siddende eller liggende. Det er muligt at arbejde og tale om hvad som helst undervejs. Om det så er projekter, produktudvikling, en kunde eller strategi. Processen kan også gennemføres helt ordløst. Man behøver hverken at være coach eller psykoterapeut og det er fuldt etisk forsvarligt. Alle i virksomheden kan lære det. På et stort kursus, afdelingsvis eller som pilotprojekter. Det kan også være særligt udvalgte medarbejdergrupper, ledelsen eller HR, der lærer Access Bars. Kurser kan også afvikles under virksomhedsseminarer eller som teambuilding.

 

Access Bars© og evidensbaserede resultater

 

Access Bars er på kort sigt bl.a. kendt for at have samme evidensbaserede resultater som regelmæssig, langvarig og dyb meditation samtidig er der evidens for at Bars kan gøre din hjerne smartere - brain coherence. Det gælder også folk, der slet ikke kan meditere. Forskning har desuden vist at Access Bars kan reducere stress - angst og depression med over 80%. I de tilfælde hvor Access Bars reducerer stress, er der også mange eksempler på at stressrelaterede lidelser reduceres eller forsvinder. Der der er desuden mange der oplever afslapning og og bedre søvn - inklusive alle de evidensbaserede effekter som god søvn har. Access Bars kan også kompensere for søvnunderskud. Tænk blot på hvilken effekt det vil have for din virksomhed?

 

To tilbud om Access Bars© til virksomheden

 

Jeg kan komme ud og give Access Bars©

 

Jeg kan selvfølgelig komme ud og give Access Bars i virksomheden eller medarbejderne kan komme til mig og få Access Bars i kombination med fx stress-coaching eller leder-coaching. Som Access Bars Practitioner har jeg selv erfaring fra over 1000 sessioner inkl. coaching.

 

Jeg kan komme ud og certificere jer i Access Bars©

 

Udover at give Access Bars, så kommer jeg også meget gerne - og endnu bedre - ud og certificere jer i virksomheden. For så kan I jo selv gøre det gratis og skabe alle de andre skjulte positive effekter der følger med. Som bl.a. mba, voksenpædagog og Access Bars Facilitator har jeg stor erfaring i international consulting, undervisning og certificering. Jeg har bl.a. arbejdet i it-branchen og for konsulentvirksomheder som Arthur Andersen, PricewaterhouseCoopers og Discover.

 

Ikke to partnerskaber og problemstillinger er ens

 

Der er ikke to virksomheder eller medarbejdere der er ens, men som psykoterapeut, underviser, coach og virksomhedskonsulent har jeg en utrolig bred og dyb erfaring i relationer, forretning og psykologi. Så ring 61661900 og hør mere om hvordan Access Bars kan anvendes eller implementeres i jeres virksomhed? Derudover designer og udvikler jeg også individuelle processer og kurser til virksomheder. Bl.a. i kombination med fx DiSC eller Situationsbestemt Ledelse.

 

 

Kurser | Access Bars | Supervision | Partnerskaber | Erhverv | Home

 

 

#AccessBarsErhverv #AccessBarsVirksomheder

 

 

Home / parterapi
Oversigt over site, terapi, ydelser, info, downloads, freebies m.v.
Parterapi på engelsk, tysk, fransk, svensk eller norsk
Om parterapeuten
Parterapeutisk praksis
Psykoterapi
Gratis parforholdstest
Koncept for parterapi
Priser / praktisk / kontakt
Klippekort til parterapi
Access Bars®
Parterapi med hotelophold
Skype / online parterapi
Mandegruppe
Familieterapi
Parrådgivning
Parterapi-parterapeut.dk | Forside | Artikel om parterapi
Imago parterapi
Par-tjek
Skilsmisse og parterapi
Depression / parforhold / relationsorienteret behandling
Voksen barn af alkoholiker i parforhold
Alkohol / parforhold / relationsorienteret behandling
Utroskab og parterapi
Sorg og parterapi
Sexologisk samtaleterapi
Akut parterapi
Book tid
Fotos og citater om familie, parforhold og parterapi
Video  om parterapi
Presse
Brevkasse om kærlighed, familie, parforhold og sexliv
Gratis blog om parterapi med artikler og værktøjer
Instagram
Parterapi-parterapeut.dk på Twitter
Parterapi-parterapeut.dk på Facebook
Gratis nyhedsbrev om familie, parforhold og parterapi

Phone +45 61661900

Overskousvej 7 st.th.

Dk-2500 Storkøbenhavn, København, Valby

Copyright © 2015 Copenhagen Denmark

All Rights Reserved Parterapi-parterapeut.dk

23/5 17/8 37/1

#ParterapiParterapeutDk #ParterapiParterapeut #AkutParterapi #Parterapi #Parterapeut

 

 

Betingelser: Det er ligetil, enkelt og evident, men alligevel en pligt at oplyse om betingelserne. Ved fx bestilling/ booking/ køb/ betaling eller ved i øvrigt at afgive kontaktinfo o.l. accepteres betingelser og gdpr-privatlivspolitik - denne hjemmeside er ikke designet til, men kan anvende cookies, og er det tilfældet er det udelukkende til optimering og statistik. Vedr. hjemmeside, materialer og proces gælder at alt indhold inkl. fx tekster, koncepter, værktøjer, skabeloner, modeller, grafik, filer, test, brevkasse og blog m.v. er beskyttet af lov om ophavsret og copyright. Du er velkommen til at linke til dette site samt at referere til indhold med kildeangivelse og hotlink. Der må ikke fotograferes, filmes, lydoptages eller transmitteres o.l. under/ fra møder, samtaler, telefonsamtaler, skype o.l. (ej heller til personligt brug) og det vil i ethvert tilfælde udløse en bod på kr. 150.000. Du skal evt. bruge Adobe til downloadede filer. Parterapi-parterapeut.dk er ikke ansvarlig for downloads, filoverførsler, elektronisk korrespondance, ebøger, tests o.l. Al korrespondance og data er Parterapi-parterapeut.dk's ejendom, til andet aftales. Der tages forbehold for regne-, slå-, stave- og trykfejl. Booking/ bestilling/ overførsel/ betaling er endelige køb - klippekort, kombinerede og forudbetalte ydelser, materialer o.l. er frivillige, personlige og i.h.t. betingelserne samt aftale-/ lovmæssigt ikke omfattet af fortrydelsesret / tilbagekøbsaftale o.l. Et klip/ en kombineret eller forudbetalt ydelse/ materiale, gælder en måned fra betalingens dato (forfaldsdato, senest), i alm. arbejdstid og efter kalender, ubrugte klip/ materialer refunderes uanset årsag og konsekvens ikke og gyldighedsperioden kan ikke forlænges. Klippekort er ikke at sidestille eller sammenligne med andre klippekort og andre rabat- og klippekortordninger andre steder eller fx gavekort, oplevelseskort, tilgodebeviser o.l. Klippekort, freebies, test, artikler, ebøger m.v. er på eget ansvar og kan ikke indløses, ombyttes til penge, returneres, fortrydes, videresælges eller videregives/ overdrages samt er uden garanti. Ved forudbetaling, er terapeuten kun bundet af aftale(r) ved godkendelse og når oplysninger, betaling og bankkvittering er rettidigt modtaget. Afbud og ændringer senere end præcis kl. 0900 to hverdage før, afregnes uagtet årsag og konsekvens til 100% af honoraret. Der anvendes mobilepay og andre betalingsmidler som fx kort eller checks modtages ikke. Kvittering udskrives og udleveres på pågældende møde og efterudstedes/-sendes ikk. Terapi er ikke en service og der er ingen service inkluderet i prisen. Der er ikke åbent før eller efter aftalte tid og forsinkelser skal straks medeles. Ved forsinkelser over 15 min. kan terapeuten aflyse aftalen for klientens regning. Metoden er uagtet kommercielle betegnelser psykologisk - psykoterapi. Mennesker er forskellige og behøver forskellige former for behandlinger. Koncepter, klippekort, tilbud og informationer fra terapeuten, emails og på dette site m.v. er ikke en anbefaling eller rådgivning, men en mulighed og valget/ ansvaret er altid klientens. Behandlingen er til enhver tid og i enhver henseende, for egen regning, ansvar og risiko. Klienten skal selv drive sin proces, sige til ved udfordringer og er ligeledes altid selv ansvarlig for hvad der høres og tolkes inkl. beslutninger, kommunikation, handlinger, reaktioner, helbred og sikkerhed af enhver art. Psykoterapi o.l. kan ikke erstatte eller tilsidesætte lægelige vurdering, diagnose, anbefaling og behandling. Ved tvivl, symptomer eller sygdom skal læge kontaktes. Det er kun læger der kan diagnosticere. Det forudsættes at du er egnet for psykoterapi, at din læge kan stå inde herfor og at du er jeg-stærk nok. Du må kun møde klar, ædru, rask og smittefri. Der modtages kun de aftalte deltagere og evt. gæster, som forud har betalt og afgivet kontaktoplysninger m.v. Børn kun efter særaftale. Spædbørn kan ikke modtages i klinikken. Kontoret er overtøjs-, sko- og røgfrit. Der må ikke medbringes dyr, drikke- eller spisevarer. Rammen, betingelserne og terapeutens anvisninger skal altid efterkommes og i modsat fald kan processen afbrydes for klientens regning. For fuld version af betingelserne, se under menupunktet Kontakt. Terms / betingelserne accepteres straks og uforbeholdent ved booking, afgivelse af kontaktinfo, betaling og deltagelse.