Skip to main content

Efterår, kærlighed parforhold og parterapi

  • Efterår, ferie, familie og parforhold
  • Par-tjek og eftersyn af parforholdet
  • Akut parterapi ved utroskab og krise
  • Fokus med intensiv parterapi
  • Bliv vinterklar med et par-tjek

Parforhold, kærlighed og romantik

Efteråret er en smuk og romantisk tid. Selv lyset om efteråret har en særlige glød. Det er en oplagt mulighed at slentre gennem byen og at tage på café med kæresten. Eller at gå en tur i naturen … hånd i hånd … med efterfølgende varm kakao og hygge under uldtæppet. Eller at gå en tur i biografen.

Dialog og udvikling i parforholdet

De smukke farver kommer frem, bladende falder og årstiden skifter … der opstår samtidig en naturlig lejlighed for tilbageblik, opsamling, udvikling og forandring i parforholdet. Og hvis der er tillid, tryghed og åbenhed i parforholdet, kan det være en kærkommen lejlighed til en god dialog. Mange benytter således efteråret til at sende parforholdet til et serviceeftersyn.

Optakt til hjerternes tid

Dagene bliver samtidig kortere, stearinlysene tændes, vi kommer tættere på hinanden og der hygges indendørs. Julen og hjerternes tid nærmer sig langsom. Og hvem vil ikke gerne være klar til denne kærlige og hjertelige stund i parforholdets og familiens skød. For nogle er det og efteråret en nydelse og en kærkommen lejlighed for dialog, nærhed og intimitet. Samt et skifte og en mulighed for at kigge på parforholdet og gøre det vinterklar.

Forfald eller forvandling i parforholdet

For andre er det en larmende stilhed, frygt for at komme for hinanden for nær eller en angst for at tale over sig og at sige sandheden. Gnisten er måske tabt, følelserne er måske væk og snakken er måske gået kold. Hverdagens hamsterhjul har måske taget over. Afstanden og kulden er måske blevet for stor. Eller også er der kommet noget mellem parret. Skeletter i skabet, uafsluttede konflikter, kommunikationsproblemer eller tabuer og hemmeligheder. Måske er man ikke længere tilfreds med sexlivet eller har fået præference for en ny seksuel praksis, man ikke tør at tale om. Måske er partneren utro og har fundet en elsker on the site. Måske er der opstået alkoholproblemer. Hvad skal det være? Afvikling eller udvikling?

Nyd det, så i dag og høst i morgen med parterapi

Spild ikke tiden. Nyd den, livet og parforholdet. Vi har kun dette liv, lige nu og her. Brug det smukke og romantiske efterår … eller den dejlige efterårsferie til at sætte fokus på parforholdet og kærligheden. Hvad enten det handler om at finde gnisten igen, at der er opstået parforholdsproblemer eller at I blot trænger til at sætte fokus på parforholdet, kursen og udviklingen. Derfor holder Parterapi-parterapeut.dk i København åbent i hele efterårsferien og der er både mulighed for alm. parterapi, akut parterapi, dobbeltkonsultationer i parterapi og intensiv parterapi.

Sæt turbo på parforholdet med parterapi

Sæt turbo på udviklingen, kærligheden og parforholdet med effektivt koncept i parterapi. Styrk jeres kommunikation, problemløsningsfærdigheder, forhandlingsfærdigheder, relationskompetencer og tilknytningsevne med parterapi. Det gælder både parforholdet, livet og arbejdet. Parterapi er en effektiv psykoterapeutisk metode til at hele mange psykologiske problemer med. Og det du lærer i parterapien kan også bruges på jobbet og i karrieren. Så hvorfor ikke gøre det sammen med partneren i en kærlig og omsorgsfuld proces, hvor I støtter hinanden til jeres individuelle og fælles heling og udvikling.

Flere muligheder for parterapi

Hvis I er i tvivl om hvor I står, gerne vil gøre status og sikre kursen i parforholdet kan I starte med et par-tjek, hvor I samtidig får en gratis værktøjspakke til parforholdet og ægteskabet, bestående af en udvidet parforholdstest og eBog. Parterapi-parterapeut.dk i København Valby tilbyder også relationel psykoterapi og specialforløb med fokus på alkoholproblemer, voksen barn af alkoholikere, utroskab, tab, død, sorgterapi, depression, angst og stressfulde tilstande. Derudover tilbydes der sexologisk samtaleterapi, imagoterapi, imagoterapi for singler på dating, familieterapi og sorgterapi.

Af Parterapi-parterapeut.dk

I enhver krise er der en mulighed og en læring.
Parterapi-parterapeut.dk i København hjælper med at gøre snublesten til trædesten.

Konsultation i psykoterapi, imagoterapi og parterapi

Du kan læse mere om effektivt koncept i parterapi og parterapi på engelsk.
Eller booke konsultation i parterapi, imagoterapi eller psykoterapi på tlf. 61661900.
Hvis du kan lide denne artikel/blog, kan du dele via Share nedenfor
eller at forwarde linket: blog.parterapi-parterapeut.dk/#post68.
Er du ikke tilmeldt bloggen om parforhold og parterapi, kan du sende en email:
www.parterapi-parterapeut.dk/please-call-me-once.html
Eller at RSS’e via ikonet nederst i kolonnen til højre.

Tips til parforholdet og kærligheden

Du kan også følge med på www.facebook.com/parterapi.parterapeut

Eller på: www.twitter.com/Parterapeuten

Eller: http://plus.google.com/115591983982998045497

Eller: www.instagram.com/parterapi

Skrevet af
december 27, 2018