Af Kasper Larsen

Psykoterapeut med speciale i parterapi

Bodyscanning2019-06-28T13:08:53+00:00

Bodyscanning

Gratis body scanning og kropsanalyse

Det er ikke nok med en sund psyke. Psyken må også have en sund krop og sunde relationer. Og sunde relationer er også en sundhedsskabende faktor. De faktorer hænger sammen og påvirker hinanden. Derfor tilbyder Psykoterapeut Kasper T. Larsen alle klienter en gratis bodyscanning. Er du ikke allerede klient, så læs nedenfor om hvordan du så kan få en gratis bodyscanning. Biver du klient, kan du ved de rette betingelser desuden få et tilbud og gratis crosfitt træning tre gange om ugen.

De fire sundhedsfaktorer

 • Det psykologiske aspekt
 • Det kropslige aspekt
 • Det relationelle aspekt
 • Det eksistentielle aspekt

Der er overordnet fire sundhedsskabende og helbredsfremmende faktorer. De hænger sammen og er afgørende for livskvalitet og helbred. Det første aspekt er psykologien, som omfatter de psykiske processer og adfærd, herunder vor måde at handle og reagere på inkl. vor oplevelse af verden, følelsesliv, tænkning og viljesytring. Det næste er det eksistentielle aspekt, der omfatter hvordan vi tager ansvar og skaber mening med vort liv. Det tredje og relationelle aspekt omfatter relationen til os selv og vores krop samt omverdenen inkl. parforholdet og familien. Endeligt det kropslige aspekt, som omfatter kroppens tilstand, kost, motion, energi, overskud og selvværd. I krydsfeltet mellem psyke, krop og relationer ligger seksualiteten og parforholdet. Derfor giver Parterapi-parterapeut.dk i København mulighed for en gratis bodyscanning og kropsanalyse, så du kan få indblik i kroppens tilstand og dine muligheder for fysisk såvel som relationel forandring – hvis du ønsker det.

Personlige erfaringer

Personligt har jeg på kort tid selv skabt utrolige resultater ved primært at kombinere motion, vitamin- og kosttilskud samt Access Bars Kropsterapi. Derudover har faktorer som natur, søvn, meditation, psykoterapi og coaching totalt har forandret mit liv, livsenergi og livskvalitet. Nu træner jeg ikke længere for at spise, men spiser for at træne. Og før trænede jeg for sundhed, men nu træner jeg for sjov. Og undervejs har jeg hele tiden spist hvad jeg har lyst til, men efterhånden får jeg også lyst til at spise sundere og sundere.

Motion er kun 20% af resultaterne

Motion alene gør det ikke. Motion står kun får 20% af resultaterne. Kost og ernæring udgør 80% af resultaterne. Det beviste jeg også for mig selv, ved på min egen rejse at træne 6 gange om ugen i 24 uger, uden at det gjore den stor forskel på fx vægt, fedtprocent og den farlige indre fedtprocent – mange er faktisk tyndfede uden at vide det.

Det var først da jeg begyndte at justere på kosten, at der skete mirakler. Jeg har nu altid trænet og var ikke overvægtig, men så meget desto mere og især med alderen, er det vigtigt tilpasse kosten og holde kroppen vedlige. Især når man som mange, har et stilsiddende arbejde.

Og straks da jeg fandt nogle nemme, enkle og pragmatiske løsninger på kosten, gav det bedre resultater og mange flere fordele som fx energi, overskud, toning, muskelmasse og muskelkvalitet. Desuden steg min hvileforbrænding samtidig med at min fysiologiske alder faldt markant. Det er vigtigt her og nu samt for fremtiden. Det har ingen værdi, igennem et helt liv at spare op til pensionen, hvis kroppen ikke rækker til at bruge pengene, når tiden så er der.

Ingen pine, sult eller afsagn

Du behøver altså ikke at sulte og pine dig selv med sport eller at lide afsavn for at opnå sundhed, velvære, livskvalitet og den krop du ønsker. Og løsningerne bider sig selv i halen og skaber en positiv spiral.

Access Bars i kombination med psykoterapi giver bevidsthed, energi og løsninger samt selvregulering, mestring og selvværd. Access Bars og psykoterapi har også hjulpet mange ud af alkoholmisbrug, rygning og overspisning – som igen styrker den positive spiral. Det og træning giver lyst og overskud til at spise bedre. Det skaber desuen et mere stabilt blodsukker. Undervejs kan du også understøtte eller booste processen ved vitamin- og kosttilskud. Selv har jeg benyttet Herbalife, som både kan hjælpe dig med at komme op i vægt, ned i vægt, øge muskelmasse samt at regulere stofskifte, blodsukker og sukkertrang eller blot til at få mere sundhed og energi til træning og arbejde samt dagligdagen, parforholdet, familien og børnene.

Hvis man interesserer sig for det, har Herbalife også vitaminer, fibre, fiskeolier, naturprodukter der giver energi samt beta-glucan der reducerer kolesteroltallet. Men hver sin unike løsning. Det handler om at finde ud af hvad der virker for dig. Det kan bare ikke betale sig at gøre som man plejer og så forvente nogle helt andre resultater. Og er smerten for stor ved forandringen, så holder det ikke. Det har jeg jo som ovenfor måtte bevise for mig selv, selvom jeg godt vidste det i forvejen.

En bodyscanning omfatter:

 • Scanning
 • Samtale
 • Løsning

Efter en bodyscanning er der mulighed for en dialog om dine tal og er der nogle af tallene du kunne tænke dig at justere på inkl. den bagvedliggende psykologi, adfærd, vaner, kost, forbrug, misbrug og afhængigheder, kan du blive orienteret om potentielle løsningsmuligheder. Herefter er valget dit.

Mange ting her i livet er faktisk nemme og gratis. Motion behøver ikke at være dyrt og hårdt. Blot at gå en tur hver aften efter aftensmaden, kan gøre en stor forskel. Det er også godt for psyken og nattesøvnen. En anden sundhedsfremmende og vægtregulerende faktor er fx blot at justere på vandprocenten. Og ønsker du at tale om indre fedtprocent og vægtregulering, er der udover erfaringsudveksling samt vitamin- og kosttilskud også mulighed gratis træning.

En anden faktor der også påvirker fedtprocent og vægt er selvfølgelig alkohol. Såvel som at alkohol, energi og performance hænger sammen. Ligesom at stress, søvn og vægt hænger sammen. Der er desuden tydelige koblinger mellem stress, angst og depression samt de øvrige faktorer. Ligesom at disse faktorer, krop og seksualitet også kan hænge sammen. Er det aktuelt og er du ikke allerede i terapi, kan vi selvfølgelig tale om mulighederne i et terapiforløb.

 • Psykoterapi og parterapi
 • Behandling af alkoholmisbrug, afhængighed og medafhængighed
 • Access Bars Mentalenergetisk Kropsterapi
 • Bodyscanning, tips, kosttilskud og motion
 • Fysisk træning op til tre gange om ugen

Om bodyscanning

En bodyscanning kan give dig indsigt i:

 • Vægt og vandprocent
 • Kropsfedt og indre fedtprocent
 • Knoglemasse, muskelmasse og -kvalitet
 • Fysiologisk alder og forbrænding
 • BMI og overordnet fysisk rangering

En bodyscanning foregår ved fysisk fremmøde ved hjælp af en Tanita scanning via den bare fodsål. Den elektroniske scanning er baseret på en præcisionsteknik der hedder Dual Frequency Bioelectrical Impedance Analysis (BIA). Det tager kun få sekunder og mærkes ikke. Efterfølgende kan du få tilsendt dine resultater pr. sms.

Tilmelding til gratis bodyscan

Normalpris er kr. 562,50. Men alle klienter har under deres konsultation mulighed for en gratis bodyscanning. Er du ikke allerede klient, kan du også få en gratis bodyscanning. Men af hensyn til kapacitet og praktiske årsager, bedes du venligst ansøge ved at sende en sms til 61661900 med teksten: [Bodyscanning] + [Fulde navn] + [Hjemby] + [Jeg vil gerne scannes fordi …].

Betingelser for bodyscan

Bodyscanning er gratis, gensidig uforpligtende og uden ansvar. Alle over 18 år med undtagelse af gravide og folk med pacemakere eller en vægt over 200 kg kan scannes – dette oplyses kun her og er for eget ansvar. Alle oplysninger behandles jfr. GDPR-persondatapolitikken. Kun nødvendige oplysninger som fx kontaktinfo gemmes.

Alle scanningsresultater m.v. slettes efter brug og brugeren skal selv gemme disse efter eget ønske og ansvar. Enhver der i øvrigt overvejer at påbegynde et vægtkontrolprogram, bør som standard altid rådføre sig med en læge. Der er ikke noget krav om, at du skal købe produkter eller terapi, det kan være en mulighed og valget er altid dit.