Af Kasper Larsen

Psykoterapeut med speciale i parterapi

Bars Kursus2019-06-28T11:58:56+00:00

Bars Kursus

Internationalt Access Bars® kursus med fokus på relationer

 • Bliv certificeret Access Bars® Practitioner på kun en dag
 • Få selv to Bars® behandlinger samt manual og certifikat
 • Undervisning, facilitering og materialer på dansk og engelsk
 • For par og dig der søger kærlighed, heling, energi og power
 • Værktøjer til behandling samt personlig udvikling og vækst
 • Metoder hvormed du kan hjælpe andre til forandring og glæde

Bars kursus, relationer, kærlighed og parforhold ©

Alt dette på en dag!

Kursus, faglige kompetencer, materialer, certificering, behandling, snacks og hygge samt personlig og relationel udvikling – på en gang. Og måske åbner Access Bars® en helt ny verden for dig?

Access Bars® og dig selv

Dette Bars® kursus er som det eneste, målrettet mod par og dig der søger mere kærlighed, nærhed, sundhed, energi og power i dit liv. Det starter med dig selv og relationen til dig selv. Du bestemmer selv. Tag din partner med eller komme alene, hvis du er single eller din partner ikke ønsker at deltage.

Jeg, Access og det community som Access udgør, har hjulpet mange videre i deres liv samt gennem lidelse, sygdom, krise, sorg og ensomhed. Med en Bars® certificering får du et værktøj for livet, som du kan benytte til dig selv, behandle andre med, basere en forretning på eller udvide dit netværk med. Som ErhvervsCoach®, psykoterapeut og underviser, hjælper jeg dig med lige præcis det du har brug for i dit liv. Hvad er ellers muligt?

Access Bars® og parforholdet

Hvordan bliver det endnu bedre end det? Jo, tag fx din partner, en ven eller et familiemedlem med og oplev hvordan Access Bars® ikke blot er psykoterapeutisk healing og personlig udvikling, men også værktøjer til udvikling af relationer, parforholdet og familien. Om ikke andet, så er det sjovere når man er to. Ikke nok med det, når du er certificeret og siden giver din partner en behandling, får du rent faktisk også selv en behandling, da den behandling du giver også har en positiv effekt på dig selv. På den måde bliver I jeres egen behandler og parterapeut.

Access Bars® er samtidig en gave for parforholdet, da det er noget I to så har sammen og kan være sammen om. Det skaber både aktivitet, kultur, fællesskab, samhørighed, tilstædevær, nærhed, intimitet og kærlighed. For mange udvikler det også sexlivet. Desuden er Bars® uanstrengt, behageligt og afstressende. I behøver ikke en gang at tale sammen under behandlingen. Det virker alligevel. I kan bare nyde. Nyde jer selv, hinanden, behandlingen og det uanstrengte samvær. Det er i hvert fald bedre end at pimpe rødvin eller at sove foran fjernsynet og det siges at en fuld behandling svarer til to timers søvn. I kan også give børnene Bars, hvis de har svært ved at finde ro eller at sove. Eller hvis de har svært ved koncentration, fokusering, læring og lektier.

Bliv jeres egen behandler og parterapeut med Access Bars®

Jeg støtter jer i, uanset om I allerede er i forløb i psykoterapi eller parterapi hos Parterapi-parterapeut.dk, at blive jeres egen parterapeut. Med denne kursuscertificering kan I derfor styrke parforholdet, relationen, kærligheden, nærheden og sexlivet – hver dag og resten af livet.

Kort om Access Bars®

Access Consciousness® the Bars® er en blid og energetisk aktivering af 32 punkter på hovedet. En enkel behandlingsteknik, der afbalancerer krop, energi og hjernebølger på samme måde som ved meditation – også selvom du ikke kan meditere. Samtlige 32 Bars-punkter er gavnlige for parforholdet, men der er flere punkter der særligt kan rettes mod fx:

 • Bevidsthed og kommunikation
 • Kreativitet, håb, drømme, tid og rum
 • Udvikling af relationer og livsformer
 • Form, struktur, penge, økonomi og kontrol
 • Krop, aldring og seksualitet
 • Venlighed, taknemmelighed, fred og ro
 • Glæde, sorg og healing
 • Sikring og fastholdelse af det gode

Access Bars® giver de fleste kropsnærhed, afslapning, energi, overskud og bedre nattesøvn. Desuden styrker Bars® relationer, bevidsthed, fokus, koncentration, kreativitet og præstation. Med Access Bars® skaber du de forandringer du er parart til, giver slip på det du ønsker og tager imod det du selv vælger. På den måde kan du med Bars® skabe flow og naturlig selvkærlighed og selvregulering. Kunne du tænke dig mere positivitet, lethed, herlighed og overdådighed i dit liv?

Derudover afhjælper Bars® bl.a. bekymring, uro, tankemylder, spændinger og stress samt en lang række diagnoser som fx PTSD, ADHD, OCD og meget mere. Seneste forskning påviser desuden forbedret hjernefunktion (brain cohesion), afbalancering af energierne (chakra), spirituel udvikling (åbning for kronechakraet) samt reduktion af angst og depression med over 80%.

Læs mere om Access Bars® og hvordan det kan heale og udvikle dig og dine relationer.

Forudsætninger for Access Bars® kurset

Alle kan lære Access Bars®.

Og alle kan modtage en behandling.

Det kræver ingen forudsætninger.

Indhold i Access Bars® kurset

 • Kort gennemgang af Access Consciousness®
 • Udførlig instruktionsvideo med Gary Douglas og Dain Heer
 • 6 timers undervisning, instruktion og hands-on
 • En praktisk beskrivende og forklarende manual
 • En A4 oversigt med alle Bars-punkterne
 • Give to Bars® behandlinger og få praktisk erfaring
 • Modtag selv to Bars® behandlinger og få det godt
 • Et udvalg af kropsprocesser, værktøjer og clearings
 • Diplom der dokumenterer din certificering

Efter Access Bars® kurset kan du:

 • Kalde dig Access Bars® Practitioner
 • Give behandlinger til familie, venner, klienter m.f.
 • Deltage på Bars® bytteaftner, kurser m.v.
 • Foretage gratis privatbytte hjemme
 • Starte din egen forretning eller booste din karriere

Access Bars® er godkendt kropsterapi

Access Bars® er en del af Access Consciousness® samt godkendt af The National Certification Board for Therapeutic Massage i USA og The International Institute for Complementary Therapists (IICT).

Underviseren på Access Bars® kurset

Jeg hedder Kasper, er fra 1966 og har næsten 30 års professionel erfaring med personlig udvikling – undervisning, proces, psykologi og pædagogik. Min uddannelse omfatter fx Cert. Access Bars® Practitioner og Facilitator, Udd. Voksenpædagogikum i undervisning, Cert. Coach og Exam. Psykoterapeut, Cert. Familie- og parterapeut.

Udover Access Bars® behandlinger tilbyder jeg også Access ROAR og forskellige kropsprocesser inkl. Energetic Facelift samt facilitering og clearings. Jeg har således selv udført flere hundrede behandlinger.

Praktisk omkring Access Bars® kurset

Dato: Lørdage fra 09:30-17:30.

Sted: Overskousvej 7, st. th. 2500 Valby.

Transport: 150 m. fra Valby Station og P-zone 3000.

Forplejning: Medbring frokost, der er drikkelse og snacks i løbet af dagen.

Betaling: Mobilepay myshop, mobilepaynr. tilgår ved tilmelding.

Pris: Kr. 2.250 inkl. moms (2018).Tilmelding: Pr. bindende registrering og betaling.

Kontakt: Ring til mig på 61661900.

Der er typisk stor søgning til kurset. Hvis de overtegnes, finder vi derfor straks en ny dato til et opfølgende kursus. Glæder mig til at se dig! Ring hvis du har spørgsmål. Du kan også ringe og købe en behandling inden du beslutter dig, hvis du ikke allere har kendskab til Access.

Varmeste hilsner

Kasper T. Larsen