Parforholdstest

Overskousvej 7 st.th. | 2500 København Valby | 61661900

Parforholdstest | Værktøjer | Parterapi-parterapeut.dk | København

 

RELATIONS- & PARTERAPI

 

PRAKSIS SIDEN 2002

FULDTIDSPRAKSIS

KØBENHAVN VALBY ST

 

TLF. 61661900

 

MANDLIG CERTIFICERET

FAMILIE-, IMAGO OG PARTERAPEUT

COACH, SEXOLOG OG PSYKOTERAPEUT

 

The best is yet to come!

If you never try, you'll never know!

Click on the photo!

 

 

 

 

Gratis parforholdstest

 

Tag temperaturen

på dit parforhold.

 

Synliggør udviklingsområder

og styrk dialogen.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Gratis parforholdstest | Parterapi-parterapeut.dk | København

Parforholdstest - Parterapi - København - Valby

• Parforholdstest

• Andre parforholdstest

• Personlighedstest

Parforholdstest | Parterapi-parterapeut.dk

Gratis parforholdstest og værktøjer til parforholdet

 

• Gratis ParforholdsTest©

 

Denne ParforholdsTest© er en minitest, som anonymt og gratis kan downloades af potentielle kunder over 18 år. Parforholdstesten kan fx benyttes, hvis du er i parforhold og overvejer parterapi eller single og overvejer individuel relationsterapi hos Parterapi-parterapeut.dk. Er din partner ikke dansk, findes der en engelsk udgave af parforholdstesten på den engelske version af denne hjemmeside - se under Specialer eller i menuen.

 

Parforholdstest©

 

Har du problemer med at åbne filen, så prøv en anden browser eller benyt browserens downloadfunktion, download filerne lokalt og åben derfra. Eller ring 61661900.

 

• Udvidet ParforholdsTest©

 

Ved booking af den første konsultation i parterapi får du gratis den fulde og udvidede version af parforholdstesten, der samtidig korrespondere med den værktøjskasse der gratis medfølger ved køb af klippekort til parterapi. Tilsammen udgør disse to værktøjer et diagnoseværktøj, der peger direkte på løsningsværktøjerne i eBogen, som er gratis ved køb af klippekort. Ovenstående minitest til fri download, har ikke denne funktion samtidig med at der er tale om en reduceret og forenklet udgave af den udvidede parforholdstest. På Parterapi-parterapeut.dk's blog om parforhold og kærlighed, som du også bliver gratis medlem som klient hos Parterapi-parterapeut.dk, finder du desuden en lang række artikler og værktøjer.

 

Med nedenstående knapper kan du dele disse værktøjer med din partner. Alle værktøjer er uden ansvar, frivillige og ikke en forudsætning for parterapi. En eller begge af jer kan benytte dem.

 

Book / Print / Email

 

 

 

Flere gratis værktøjer, partest, persontest m.v.

 

• Personprofiler og persontest - For menneskelig indsigt og selvindsigt

 

DISC Personprofil

MBTI Persontypetest

Enneagram Persontest

 

I supplement til parforholdstesten kan I gratis teste jeres DISC adfærd samt tage en MBTI persontypetest og en Enneagram persontest. Når I har taget testen(ene), kan I læse mere om DISC, MBTI og Enneagrammet. Parterapi-parterapeut.dk har over 10 års erfaring med disse og lignende personprofiler og testværktøjer. I er derfor velkomne til at medbringe disse o.l. samt inddrage elementer herfra i jeres parterapi - i sigtet mod en bedre forståelse, accept og håndtering af jeres forskelligheder i jeres adfærd, værdisæt, overbevisninger og personlighed.

 

• Kærlighedens 5 sprog - Ved kommunikationsproblemer

 

De fem kærlighedssprog Test

 

Du har sikkert hørt om Kærlighedens 5 sprog. Men kender du dit eget og og din partners kærlighedssprog? På ovenstående link kan I gratis tage en retningsgivende test og få indblik i hvilket af kærlighedens fem sprog, der dominerer hos dig og din partner - de er nemlig ikke altid ens. Under parterapien hos Parterapi-parterapeut.dk kan I desuden få praktisk hjælp til psykologisk kommunikation og kærlig dialog, så I kan skabe en større følelse af at være elsket og værdsat samt at få mere flow i kærligheden og større tilknytning.

 

• Genfind gnisten, kærligheden og intimiteten - Ved stagnation

 

Arthur Aron's 36 spørgsmål der kan gøre dig forelsket

 

Er jeres parforhold stagneret, kærligheden væk, forelskelsen afblomstret og gnisten væk? Kniber det med sårbarhed og autencitet? Og savner I åbenhed, ærlighed, nærhed, intimitet og dialog? Så har ovenstående værktøj, som er baseret på psykologen Arthur Aron's 36 spørgsmål måske, måske svaret. Læse mere på New York times og om forskningen bag de 36 spørgsmål.

 

• Værktøj til opgaver og planlægning i parforholdet - Ved skænderier

 

Værktøj til fordeling og planlægning af opgaver i parforholdet ©

 

Der er mange klienter der søger parterapi p.g.a. udfordringer med deres roller i parforholdet samt fordeling af de huslige opgaver. Mange gange sker fordelingen uden en bevidst dialog og i stedet som en glidende udvikling, der typisk er baseret på kultur og stereotype kønsroller. Ofte uden at man er enige eller tilfredse med fordelingen og de roller det så skaber i parforholdet. Det skaber ubevidste psykologiske kontrakter samt undertrykte frustrationer eller åbenlyse skænderier. Det går både udover relationen og sexlivet. Parterapi-parterapeut.dk tilbyder i den forbindelse parterapi, sexologisk samtaleterapi og praktiske værktøjer. Ovenfor kan I downloade et gratis skema, som I kan benytte i jeres dialog og planlægning. Hvis dialogen giver problemer, hjælper Parterapi-parterapeut.dk gerne med en ligeværdig og interessebaseret forhandling.

 

• UtroskabsTest© - Ved utroskab

 

UtroskabsTest©

 

Ved parterapi omkring utroskab tilbyder Parterapi-parterapeut.dk ovenstående UtroskabsTest© som et gratis og frivilligt supplement til kortlægning af utroskaben i forbindelse med parterapi hos Parterapi-parterapeut.dk. Utroskab opstår ofte ved alkoholproblemer i parforholdet. Hvis det er tilfældet, kan I også tage nedenstående AlkoholParTest© eller læse mere under Specialer.

 

• SexAfhængighedsTest© - Ved sexafhængighed

 

SexAfhængighedsTest©

 

Denne test kan hjælpe dig med afklaring omkring vaner seksualitet, impulsivitet / kompulsivitet / tvangsmæssigheder og afhængighed - sexafhængighed - der for nogle kan føre til utroskab. Er der opstået utroskab i parforholdet kan I også overveje ovenstående UtroskabsTest©. Læs mere om emnet under Utroskab og Sexolog under Specialer eller i menuen nederst på siden.

 

• AlkoholParTest© - Ved alkoholproblemer

 

AlkoholParTest©

 

Ved parforholdsproblemer optræder der ikke sjældent et øget alkoholforbrug og selv et lille alkoholforbrug kan i sig selv skabe eller forstærke parforholdsproblemer. Par i forløb hos Parterapi-parterapeut.dk, der ønsker yderligere afklaring omkring alkohol tilbydes derfor en gratis AlkoholParTest©. Statistisk set optræder der ofte utroskab i forbindelse med alkoholproblemer i parforholdet. Er det tilfældet, kan i også overveje ovenstående UtroskabsTest©.

 

• Voksen-barn af alkoholikere ParTest© - Ved medafhængighed

 

Voksen-barn-af-alkoholikere-ParTest©

 

Med ovenstående parforholdstest for voksne børn af alkoholikere i parforhold, kan du teste dig selv for om du er voksen barn af alkoholikere og om det påvirker dit eget parforhold og voksen-familie. Testen er gratis, men må kun benyttes af myndige i forløb hos Parterapi-parterapeut.dk.

 

Kommercielle test

 

Personprofiler - DiSC, MBTI, Metaprogrammer, Enneagrammet...

 

Udover ParforholdsTesten© kan du/ I få lavet en række kommercielle test mod et mindre beløb. Disse er dialogbaseret og kræver af etiske årsager at I indgår i et forløb eller booker en tid af hensyn til en personlig tilbagemelding omkring dig, dine præferencer, vaner og adfærd. For private er det dog muligt at få en gratis Persontypetest på www.jobindex.dk hvilket der svarer til en MBTI/JTI test. Det kan være et sted at starte inden i køber en personprofil:

 

I kan få udarbejdet en personprofil, der belyser jeres forskelle og det der ligger bag disse. På den måde kan profil, tilbagemelding og terapi hjælpe jer med at udvikle indsigt og selvindsigt samt større forståelse, rummelighed og fleksibilitet. Når I lærer hinanden bedre at kende indefra, bliver I også bedre til at forstå værdierne og intentionerne bag jeres handlinger, hvorfor I hurtigere kan komme til sagens kerne og få løst jeres konflikter. Dels i terapien og dels hjemme. På sigt er det således muligt at I bliver jeres egen parterapeut.

 

Helt konkret vil I i det efterfølgende materiale og arbejde kunne lære mere om hvordan I specifikt kan kommunikere, forhandle, samarbejde og tage følgeskab/ lederskab i parforholdet. På den måde bevæger I jer fra symptomer/ fænomener til det bagvedliggende/ intentionelle til det mål- og handlingsorienterede. Når I kommer ned på adfærdsplan, kan I meget konkret skabe de forandringer og nå de mål I ønsker. Gennem en rejse som ovenfor vil nogle af de positive effekter også være at I får udviklet jeres lytte- og mentaliseringsevne.

 

Der kan anvendes flere forskellige profilværktøjer som fx DiSC, Persontypetest/ MBTI/ JTI/, CARE, Metaprogrammer og The Enneagram (på dansk). Hvis du/ I allerede tidligere har fået udarbejdet en profil, kan der evt. tages udgangspunkt i den. Profilerne og udviklingsarbejdet gøres så vidt muligt adfærdsbaserede og det fremadrettede:

 

What we think, or what we know, or what we believe is, in the end, of little consequence.

The only consequence is what we do.

John Ruskin 1819-1900.

 

Ring 61661900 for personlig betjening

 

 

 

Læser du dette udenfor kontortid og ønsker du at blive ringet op,

så klik på call-me funktionen og bliv kontaktet indenfor 24 timer.

 

Home / parterapi
Oversigt over site, terapi, ydelser, info, downloads, freebies m.v.
Parterapi på engelsk, tysk, fransk, svensk eller norsk
Om parterapeuten
Parterapeutisk praksis
Gratis parforholdstest
Koncept for parterapi
Priser / praktisk / kontakt
Klippekort til parterapi
Access Bars®
Parterapi med hotelophold
Skype / online parterapi
Mandegruppe
Familieterapi
Parrådgivning
Parterapi-parterapeut.dk | Forside | Artikel om parterapi
Imago parterapi
Par-tjek
Skilsmisse og parterapi
Depression / parforhold / relationsorienteret behandling
Voksen barn af alkoholiker i parforhold
Alkohol / parforhold / relationsorienteret behandling
Utroskab og parterapi
Sorg og parterapi
Sexologisk samtaleterapi
Akut parterapi
Book tid
Fotos og citater om familie, parforhold og parterapi
Video  om parterapi
Presse
Brevkasse om kærlighed, familie, parforhold og sexliv
Gratis blog om parterapi med artikler og værktøjer
Instagram
Parterapi-parterapeut.dk på Twitter
Parterapi-parterapeut.dk på Facebook
Gratis nyhedsbrev om familie, parforhold og parterapi

Phone +45 61661900

Overskousvej 7 st.th.

2500 Storkøbenhavn, København, Valby

Copyright © 2015 Copenhagen Denmark

All Rights Reserved Parterapi-parterapeut.dk

 

 

Det er ligetil, enkelt og evident - der er alligevel gennem tiden stillet mange spørgsmål - så derfor: Alt indhold inkl. fx tekster, koncepter, skabeloner, modeller, grafik, filer, test, brevkasse og blog m.v. er beskyttet af lov om ophavsret og copyright. Du er velkommen til at linke til dette site samt at referere indhold med kildeangivelse og hotlink. Der må ikke fotograferes, filmes, lydoptages eller transmitteres o.l. under / fra møder, samtaler, telefonsamtaler, skype o.l. (ej heller til personligt brug) og det vil i ethvert tilfælde udløse en bod på kr. 150.000. Du skal evt. bruge Adobe til downloadede filer. Parterapi-parterapeut.dk er ikke ansvarlig for downloads, filoverførsler, elektronisk korrespondance, ebøger, tests o.l. Alle oplysninger og korrespondance behandles på samme sikkerhedsniveau som alm. email. Alle oplyste / udvekslede / benyttede emails tilmeldes nyhedsbrev o.l. Al korrespondance og data er Parterapi-parterapeut.dk's ejendom. Der tages forbehold for regne-, slå-, stave- og trykfejl. Booking/ bestilling/ overførsel/ betaling er endelige køb - klippekort, kombinerede og forudbetalte ydelser, materialer o.l. er frivillige, personlige og i.h.t. betingelserne samt aftale-/ lovmæssigt ikke omfattet af fortrydelsesret / tilbagekøbsaftale o.l. Et klip / en kombineret eller forudbetalt ydelse / materiale, gælder en måned fra betalingens dato (forfaldsdato, senest), i alm. arbejdstid og efter kalender, ubrugte klip / materialer refunderes uanset årsag og konsekvens ikke og gyldighedsperioden kan ikke forlænges. Klippekort er ikke at sidestille eller sammenligne med andre klippekort og andre klippekortordninger andre steder eller fx gavekort, oplevelseskort, tilgodebeviser o.l. Klippekort, freebies, test, artikler, ebøger m.v. er på eget ansvar og kan ikke indløses, ombyttes til penge, returneres, fortrydes, videresælges eller videregives / overdrages samt er uden garanti. Ved forudbetaling, er terapeuten kun bundet af aftale(r) ved godkendelse og når oplysninger, betaling og bankkvittering er rettidigt modtaget. Afbud og ændringer senere end præcis kl. 0900 to hverdage før, afregnes uagtet årsag og konsekvens til 100% af honoraret. Kvittering kan kun udskrives og udleveres ved betaling på mødet og efterudstedes/-sendes ikke. Der er ikke åbent før eller efter aftalte tid og forsinkelser skal straks medeles. Ved forsinkelser over 15 min. kan terapeuten aflyse aftalen for klientens regning. Metoden er uagtet kommercielle betegnelser psykologisk - psykoterapi. Mennesker er forskellige og behøver forskellige former for behandlinger. Klippekort, tilbud og informationer fra terapeuten, emails og på dette site m.v. er ikke en anbefaling eller rådgivning, men en mulighed og valget er altid dit. Behandlingen er til enhver tid og i enhver henseende, for egen regning, ansvar og risiko. Klienten skal selv drive sin proces, sige til ved udfordringer og er ligeledes altid selv ansvarlig for hvad der høres og tolkes inkl. egne beslutninger, kommunikation, handlinger og reaktioner af enhver art. Psykoterapi o.l. kan ikke erstatte eller tilsidesætte lægelige vurdering, diagnose, anbefaling og behandling. Ved tvivl, symptomer eller sygdom skal egen læge kontaktes. Det forudsættes at du er egnet for psykoterapi, at din læge kan stå inde herfor og at du er jeg-stærk nok. Du må kun møde klar, ædru, rask og smittefri. Der modtages kun de aftalte deltagere og evt. gæster, som forud har afgivet kontaktoplysninger m.v. Børn og spædbørn kun efter særaftale. Kontoret er overtøjs-, sko- og røgfrit. Der må ikke medbringes dyr, drikke- eller spisevarer. Rammen, betingelserne og terapeutens anvisninger skal altid efterkommes og i modsat fald kan processen afbrydes for klientens regning. For fuld version af betingelserne, se under menupunktet Kontakt. Terms / betingelserne accepteres straks og uforbeholdent ved booking, afgivelse af kontaktinfo, betaling og deltagelse.